Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

The day

Tänään on ollu kyllä tosi kiva päivä. :) Ollu vähän pilvinen ilma, mutta ei se mitään! Käytiin Henrin kanssa ulkoilemassa tänään jonkun verran, tuossa "takapihan" pellolla oli poroja ja niitä Henri katteli ihan ihmeissään. Myös lintuja katteli aivan suu ammollaan, hassu. Henrin kanssa on niin mukava ulkoilla nykyään ku se nauttii oikeen siitä ulkoilusta, joka päivä sitä saa kävelyttää ulko-ovelle ku se haluaa mennä katteleen pihalle, siitä ainaki tietää että se haluais päästä ulkoileen.




Eilen Henri käveli muutamia askelia ilman tukea, tosin varmasti vahingossa :D Mutta käveli kuitenki! Pitäs olla askelmittari, ku päivisin ei oikeastaan mitään muuta tehdäkkään ku kävellä Henrin kans ;) ei herra viihdy hetkeäkään paikallaan, toimelias lapsi. Ja niin reipas :)

Tänään sain juteltua erään mulle tärkeän ihmisen kanssa pitkästä aikaa ja oli kyllä tosi mukavaa. Ei olla aikoihin oikeen juteltu mitään, ja nyt sitte tänään tuli juteltua. Mulle ihmissuhteet on kyllä yks tärkeimmistä asioista elämässä ja niistä haluan pitää kiinni ja huolta. Mutta ei niistä kuitenkaan tällä hetkellä sitte sen enempää.

Kohta aletaan varmaan Antin kans katsoon salkkareita (niitä vanhoja jaksoja) ku käytiin maanantaina ostamassa se toinen tuotantokausi :) mahtavuutta ne vanhat jaksot! Paljo parempia ku nykyset, vanhoissa on sentään huumorintajuakin mukana ja saa oikeasti nauraa, varsinki Akille ja Markukselle, haha.


10 kommenttia:

  1. Totta et vanhat Salkkarit on parempia! :)

    VastaaPoista
  2. siis voi että Henri on suloinen.. oikein haluttais tulla rutistamaan tommosta söpöläistä :D

    VastaaPoista
  3. Ihana Henri! ♥ Lisää kuvia tuollaisesta söpöliinistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henri on ♥ No siitähän vois lisätä vaikka kuinka monia kuvia mut rajansa kaikella ;)

      Poista
  4. Laura, mulla on edelleen ikävä :( <3

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!