Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappua ja muuta

Vappu ei meillä mennyt mitenkään kovin erikoisesti, Antti oli töissä maanantain ja tiistain ja me Henrin kanssa vietettiin vappua ihan vaan kotosalla. Aluksi oli tarkotus lähteä viettämään iltaaki kaverin kanssa mut asiat ei sitte menny ihan nappiin niin piti jättää välistä, mut onhan tässä aikaa vielä monen monta kertaa käydä ulkona kavereiden kanssa! Eli nou hätä. Eikä se vappu onneksi mikään maailman suurimpia juhlia oo, ettäkö ihan hirveesti harmittais, että jäi nyt juhlat väliin.

Ostin vapuksi Henrille oman, ison, ilmapallonki vaikka eihän se siitä vielä oikeen mitään älynny :) Katteli vaan ihmeissään ja vähän aikaa piti kädessä ja sit heivas nurkkaan. Pakkohan se oli silti ensimmäinen vappupallo pojalle ostaa, ku sentään Henrin ensimmäinen vappu!

Henrin ilmapallo, tai siis osa siitä ;)

Ostin kolmella eurolla vapuksi irtokarkkeja maanantaina ja niitä meniki sitte ilta syödessä ja menin tosi aikasin nukkumaan, Antti kans koska herätys sillä on töihin ollu ja on tällä viikolla aina puol 4 aikaan, aamuyöstä siis.

Tämmönen määrä on karkkeja vielä syömättä, hyi, tekee jo nyt pahaa :D

JOS olisin lähteny juhlimaan nyt vappua ja pukeutunu niin oisin ehdottomasti pukeutunu poliisiksi :) Sen päätin jo jouluna, että jos vappuna johonki mennään niin poliisi aion olla, mut no, ens vuonna sitten! Mä en hirveesti muuten perusta noista naamiaisjutuista mut onhan se mukava vappuna pukeutua jotenki, tai sit polttareissa tms, mut vappuna varsinkin! Mutta se siitä vapusta, nyt mennään kesää kohti vaikka ei todellakaan siltä tunnu ku tänään on taas satanu lunta ja oli jopa -1 astetta aamulla. Luovutan kohta. Mä en jaksa uskoa kohta että kesä on pian täällä vaikka kovasti sitä toivonki :D Sillä täällä on lunta vielä muutamia senttejä ja ompahan joitain kinoksiaki, en käsitä. Vähän myöhässä kevät joo..

Asiasta toiseen, maanantaina kävin hakemassa (jälleen kerran) H&M paketin, edelleen tulee näitä tuotteita mitä tilasin jo maaliskuussa ja niitä nyt tulee vähän miten sattuun. Mutta nyt tuli mulle aurinkolasit ja tykkäsin kyllä tosi paljo! Näytän ehkä vähän kärpäseltä mut se on tarkotuski ;) Mun on tosi hankala löytää mitään hyviä aurinkolaseja mutta nyt onneksi löysin, vaikka vähän summassa nuo tilasinki.


Mulla on ollu aika kauan jo oikeanpuolimmainen silmä semmonen, että se välillä turpoaa ihan kauheesti ja sitä kutittaa ja kirvelee ja se on kipeä. No, se aina välillä rauhottuu mut sit tulee aina takas. Nyt on taas luomi ihan turvonnu ja se vuotaa vettä ja sitä kutittaa, en oikeen tiedä mitä tää on. Lääkärissä kävin sillon niin sano vaan että se on jotain silmän ärsytystä vaan, että ei mitään isompaa, tai sitten allergiaa (mulla on siitepölyallergia). Lekuri sano, että pitäs kokeilla ihan tavallista allergialääkettä, että auttaako tähän, mut en oo vielä saanu aikaseksi kokeilla, kohta on pakko kokeilla jos ei ala mennä ohi.

Häihin on aikaa reilu kuukausi ja sitten saan olla ekaa kertaa kaaso, jee! Mulla on vielä kengät itelleni ostamatta ja laukku, vaikka laukku on ehkä tiedossa :) Henrille ei oo juhlapukua vielä mut kengät on tilattu. Tai ne on vähän niinku sellaset "tossut", näette sitte ku ne tulee perille. Tälle kuulle on tiedossa muutama mukava juttu, kavereiden kanssa illanviettoa ja sen sellasta. Ja kesäksi mulla on töitä jopa kahdeksi kuukaudeksi JOS haluan mutta taidan olla vaan toisen kuukauden töissä, koska haluan olla Henrinki kanssa niin paljon ku mahdollista :) No, saa nyt nähä miten asiat menee.


7 kommenttia:

  1. Ihana pallo Henrillä! :) Torilla oli tosi paljon kaikkia ihania ja oisin voinu itellekki melkee ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Joo mäki haaveilin hello kitty tai pikkumyy pallosta, itelle siis :D

      Poista
  2. Moi Laura! Sä kyselit multa niistä oransseista jegginseistä sillon yhessä postauksessa, niin nyt ainakin Vero Modaan oli tullut ihan samanlaisia!:-) Käypä kattomassa jos vielä etit niitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oi kiitos vinkistä, ne oli kyllä niin ihanat että täytyy kyllä melkeen itellekki ostaa sellaset :)

      Poista
  3. millonkohan se kysymys postaus on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kunhan saan siirrettyä ne videot tähän blogiin, se on yllättävän vaikeaa mulle :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!