Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Hiljaisuus

Blogissa on ollut ja on edelleen aika hiljasta. Juttuja ei tule entiseen tahtiin eikä ainakaan niin pitkinä. Joku anonyymi tuliki sanomaan että tästä blogista on tullu niin tylsä, ku en postaile enää usein, enkä vastaa kommentteihin ja toivepostaukset (veikkaan että kysymyspostaus) viipyy. Ensinäkin, en kirjota tätä blogia vain ja ainoastaan lukijoiden vuoksi. Kirjoitan tätä itselleni, mutta tällä blogilla nyt vaan sattuu olemaan "muutama" lukija, joka on tietysti tosi kiva juttu! Se kyllä saa vähän enemmän inspistä kirjotella. Mutta en siltikään halua ottaa paineita (joita valitettavasti välillä ottaa..) tästä. Kirjoittelusta siis. Ja en mä ihan varsin tätä postaamistahtia oo vähentäny.

Tällä hetkellä on meneillään niin paljon kaikenlaista, että kaikki aika ja energia menee niihin pakollisiin asioihin. On meneillään vähän ikävempiäkin asioita, mutta onneksi myös posiitivisia. Ja onneksi ikävät asiat on kohta ohi, vaikka tuskin lopullisesti koskaan. Mutta eiköhän se tästä :) En vaan nyt jaksa tulla iltaisin postailemaan, päivisin ei yleensä edes ehdi, ja iltaisin ei jaksa, sillon haluttaa vaan olla ja rentoutua, ja ennen kaikkea myös nukkua.

Toivottavasti ymmärrätte tämän. Ja kommentteihin olen kyllä pyrkinyt vastaamaan heti, mutta en valitettavasti aina muista vastata kaikkiin, koska niitä saattaa tulla aivan eri postauksiin. Vanhoihinkin. Tahalleen en siis jätä kellekkään vastaamatta. Kysymyspostausta saatte odotella, sillä en hallitse videon laittamista tänne blogiin, niinku oon sen tuhat kertaa jo maininnut.

Nyt vaan malttia, kyllä mä vielä palaan entistä kivempien postauksien kanssa, mutta nyt on vielä jonkun aikaa täällä pieni hiljaisuus. Muiden juttuja kyllä lueskelen, mutta oon valitettavasti niihinkin postauksiin tosi laiska kommentoimaan (johtuskohan siitä että luen yli 60 blogia..)

7 kommenttia:

  1. Ei ressiä, bloggailet just siihen tahtiin kun tahdot :) Kelle ei kelpaa voi jättää lukemisen kokonaan :> Mukavaa kesän alkua teille! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, näinhän se on, että se on mun asia kuinka tiheään postailen mut kyllähän se hinku on aina postailemaan ja kirjottelemaan, aikaa ja energiaa ei nyt vaan oo riittäny mut pian palaan :) Kiitos, sitä samaa myös sinne! :)

      Poista
  2. Niin kun edellinenkin sanoi, ei kannata stressata tästä :) Mut toki mäkin kaipaan sun postauksia! :D Ja tohon kommentti asiaan auttais hirveesti se, että ne tulee sulle ennen kun ne julkastaan. Näin munkin on helpompi vastata kaikkiin kommentteihin kun nään missä ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ei kannatakkaan, siinä oot ihan oikeassa :) Heh, pian mä palaan ;) Hmm aivan, no otin nyt sen että mulle tulee kommenteista aina ilmotukset sähköpostiin, jospa sen avulla niihin sais aikaseksi vastailla hiukkasen paremmin :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. Älä ressaa tästä blogista! ne ketkä oikeesti haluu ja on mielenkiintoa lukea sun juttuja ni pysyy mukana vaikka pitäisit taukoa. Mulla on välillä toi ihan sama juttu ettei vaan iltasin jaksa alkaa kirjottaa tai sit on jotain muuta. Tottakai se harmittaa varmasti suakin jos joku lukija odottaa jotain postausta mut kirjottajan ehdoilla mennään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näinhän se on ja ne joilla on lapsi (ja vaikkei välttämättä oliskaan) niin luulis ymmärtävän, että suurin osa ajasta, sanotaanko 3/4 menee kyllä ihan muuhun ku tietokoneella istumiseen.. :) ainaki mun ajasta. Ja se just on, että päivisin en ehdi kirjottelemaan, vaikka Henri nukkuuki päikkäreitä mut yleensä mulla on sillon jotain muuta, ja iltasin ei vaan oo jaksanu.. :/ mutta pian se tästä :) Ja joo ehdottomasti kirjoittajan ehdoilla mennään :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!