Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

Minun kosmetiikkaa

Ja vielä vähän loppukevennystä; nimittäin esittelen mun vakio kosmetiikkajuttuja. Kosmetiikka on luonnollisesti naisille aikas tärkeä juttu, ja mä oon kyllä melkonen kosmetiikkahamstraaja .. ;) purkkeja ja purnukoita löytyy joka kolosta, mutta minkäs sille tekee jos haluaa pitää huolen itsestään ?


Hiuslakkana mulla on tällä hetkellä mm. Schwarzkopfin got2b ja tykkään! Ei ehkä oo ihan niin hyvin pitävä kuin toi mun toinen lakka mut ehdottomasti paremman tuoksunen! Ihana mansikkainen tuoksu ja kyllä toi hiuslakka nyt ihan tarpeeksi pitävä on, sitä vaan täytyy laittaa reilusti sitten.
Toinen hiuslakka on Frank Provostin 24h Expert Volume ja siihen oon ollu kyllä tosi tyytyväinen! Ei tartte sitä paljon suihkuttaa niin jo pysyy hiukset siten miten ne halus laittaakki ja on kyllä tosi tehoavaa ainetta. Tuoksukin on ihan hyvä :)


Tää on tää "muut" kategoria elikkä siis toi eka on joku itämainen öljy ja se tuli sieltä yves rocherilta kaupanpäälle. Se lupaa tehdä ihosta pehmeän ja silkkisen mut ei musta kyllä siitä mitenkään erikoisen pehmeä ja silkkinen tullut, ainakaan sellanen mitä odotin, tosin en oo tätä käyttänytkään ku vaan yhden kerran.
Toi toinen on sitten se yves rocherin kiinteyttävä rasva jota en oo viel ehtiny kokeileen, mut huomenna aion ekaa kertaa sitä laittaa!


Tässä sit muita hiusjuttuja. Eli ekana on Paul Mitchellin lämpösuihke joka on hyvä! Se on tosin ihan lopussa ja oon kyllä käyttäny sitä aina suoristuksen ja kuivaamisen yhteydessä, ajaa hyvin asiansa.
Sitten tulee toi Schwarzkopfin GLISS - merkkinen suihke jonka pitäs siis silottaa hiusta ja vähentää sitä pörröisyyttä sekä myös korjata ja kosteuttaa hiusta. En nyt tiedä tehoaako tuo sen kummemmin hiuksiin, mun hiuksista tulee vähän tahmaset ku oon tota laittanu, mut en tiedä laitanko sitte liikaa. Ihan hyvä tuote kuitenkin, mut ei mikään super hyvä.
Sit on toi Biozellin kuivashampoo joka ei kyllä mun mielestä aja asiaa. Ei tuuheuta juurikaan yhtään hiusta vaan jättää ne ihan samanlaiseksi ku ennen; lättänäksi. Plussana se, et tuoksu on kuitenkin hyvä.
Viimesenä on Yves Rocherilta tilaajalahjaksi saatu hiusnaamio,jota en oo ehtiny vielä kokeilemaan mut vaikuttaa ainakin tosi hyvältä!


Sitten kuorintajuttuihin. Ekana on Lorealin Triple Active kuorinta-aine kasvoille. On mun mielestä hyvä kuorinta-aine ja tekee kasvoista silkkisen pehmeät ja rauhoittaa kasvoja jos meinaa olla vähänkin punoittavuutta ja kireyttä ihossa. Toinen on sitte vartalon kuorinta-aine eli Lorealin Exfotonic joka on ihan superhyvä kuorinta-aine vartalolle! Tekee ihosta tosi, tosi pehmeän ja silkkisen. Kyllä vaan oon tyytyväinen noihin Lorealin tuotteisiin niin kuorintajutuissakin kun yleensäkkin!
Viimesenä on sitte toi yves rocherilta tilattu kuorinta-aine joka valmistelee kroppaa sitä kiinteyttävää ainetta varten. Kai se kiinteyttävä aine puree sitte paremmin kun ensin kuorii tolla, tiedä häntä. Yhesti oon tolla kuorinu kropan mut ei oo läheskään niin hyvä ku toi Lorealin kuorinta-aine.


Sitten kasvojenpuhdistustuotteita (tosin tässä ei oo kaikki, esim. kasvojen pesuaine mitä yleensä käytän). Ekana tossa on noi neutrogenan tuotteet eli kasvovesi, puhdistusvoide (öljytön) kasvoille ja silmille ja ton purkin takana on viel vähän samantyylinen puhdistusaine juttu mut se on sellanen savimainen ja sitä voi käyttää kahdella tavalla eli naamiona ja sitten ihan normaalina kasvojenpuhdistusaineena. Aluksi noi neutrogenan tuotteet vaikutti mulle hyviltä, mut musta tuntuu että ne sai aikaan vaan lisää näppyjä joten nyt en oo sitte käyttänyt niitä. Tossa kasvovedessä on ainakin alkoholia ja mun mielestä vähän liikaakin, niin se voi olla että se ärsyttää mun ihoa.
Toi Cilsin DemasQ silmämeikinpoistoaine on osottautunu tosi hyväksi, ja on tosi hellävarainen aine jos omistaa herkät silmät niinku mulla ! Tolla lähtee myös tosi hyvin kaikenlaiset meikit.
Sitten toi ihan minipurkki tossa on yves rocherilta tilaajalahjaksi saatu silmänympärysvoide jonka pitäs vähän virkistää silmiä ja poistaa väsymisen merkkejä. En oo vielä päässy testaileen sitä joten en osaa viel sanoa juuta enkä jaata onko hyvä. Toi sininen purkki on myös yves rocherilta ja se on virkistävä kasvovesi mut en oo uskaltanu käyttää koska siinä on alkoholia, pelkään että mun iho ärtyy ihan hirveesti tosta.


Ja viimeiseksi itseruskettavia-aineita! Ekana tossa on noi kaikki kolme yves rocherilta ja siinä on kaksi itseruskettavaa voidetta, toinen on sellasta päivettävää eli ei kerralla rusketa juurikaan yhtään ja se on tarkotettu kasvoille ja vartalolle. Toi toinen on sitte kerralla vähän enemmän ruskettavaa ja se on tarkotettu vaan vartalolle (mun käsittääkseni). Noita kahta en oo viel kokeillu joten en osaa sanoa onko hyviä, vielä.
Sitte toi takana oleva yves rocherin purkki on itseruskettava suihke joka on kyllä hyvä! Eilen levitin sitä ja aattelin että ei se rusketa yhtään mut tänään oli ihan ruskee käsi :D Tosi helppo levittää, se on plussaa! Ja sitte toi yks purkki mikä näkyy on Lorealin Sublime Bronze ja se on ihan ok mut ei vastannu silti ihan mun odotuksia tai sit en osaa vaan levittää sitä oikein :D




242 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. oliko kallis se päivettävä joka on tarkotettu kasvoille&vartalolle? :)

    VastaaPoista
  3. Nuo Lorealin jutskat kuulostaa hyville eli vois melkeen kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. "haluaa pitää huolen itsestään" joopajoo... hirveen paskaset meikit ja kaikki, niissä muhii bakteereita.. hyi hitto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paskaset meikit? anna mun nauraa tällä nyymille :D ei sitte parempaa "haukkua" keksinyt :D

      Poista
    2. Toivottavasti sulla on anonyymi nyt helvetin syyllinen olo, kun Laura on kuollut!
      VOisit varmaan jsokus miettiä, ennen kuin kommmentoit tälläista paskaa. Pahentaa munkin oloa, joka Lauran joskus tunsin.

      Poista
    3. hei, sinä anonyymi...mitä sä täällä syyllistät ihmisiä! ymmärrän että sinullakin on surusi, mutta miks sä tääl purat pahaa oloas!
      NÄISTÄ SUN ANONYYMI KOMMENTEISTA EI TULE KU PAHA MIELI KAIKILLE...LAURALLA OLI MUITAKIN HYVIÄ YSRÄVIÄ KUN SÄ!
      SINUT YSTÄVÄ TUNNETAAN!

      Poista
  5. Toi Schwarzkopfin GLISS suihke löytyy täältäkin ja mä tykkään tosi paljon siitä. Tekee hiuksista helposti harjattavan ja se tuoksu on niin hyvä :)

    VastaaPoista
  6. R.i.p Laura! ♥
    "Koskaan ei tiedä
    onko aikaa paljon
    vai vähän,
    yht´äkkiä huomaa
    se päättyikin tähän.
    On paikkasi tyhjä ja
    korvaamaton, ja
    kaipuu suuri
    sanaton." <3

    VastaaPoista
  7. Miten nuoren, elämää täynnä olevan ihmisen elämä voi päättyä näin äkkiä???
    Miksi?? Sata kysymystä....

    Omaisille lämmin osanottoni!

    "Tiedänhän sen että ymmärrä en kuinka suuri on surun määrä
    siks puhu mä en, siks vaikenen ettei sanani olisi väärä.
    Tää hiljaisuus kantakoon teille sen,osanottoni suurimman, lämpöisen.."

    VastaaPoista
  8. Tietääkö kukaan, että mihin on kuollut?

    VastaaPoista
  9. Mitäää? Mitä täälä oikein tapahtuu :0

    VastaaPoista
  10. Lepää rauhassa Laura! Osanottoni ja voima perheelle ja kaikille läheisille. <3 Sinua jäädään kaipaamaan..

    VastaaPoista
  11. Mitä??? Siis mitä on tapahtunu??? Ja koska???

    VastaaPoista
  12. Laura on menehtynyt eilen.

    VastaaPoista
  13. Lepää rauhassa Laura. ♥ Ja lämmin osanotto omaisille.

    VastaaPoista
  14. Tietääkö kukaan kuoliko laura ihan äkillisesti vai todettiinko jotain jo enemmin? Voimia kauheasti perheelle! Ihan kauheaa :(

    VastaaPoista
  15. Kiitos teille kaikille osanotoista. Meillä ja teillä jokaisella on nyt suuri suru ja kaipuu. Tätä ei voi ymmärtää - sanattomuus vie vallan. Laura menehtyi äkilliseen, rajuun infektioon, jota parhaimmatkaan lääkärit eivät pystyneet parantamaan.

    Lepää rauhassa, rakas tytär, pikkusisko, äiti, kihlattu, perheenjäsen, ystävä.

    Lauran sisko kirjoittanut hänen FB: sivuilleen.

    Ei tätä voi uskoa todeksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin osanotto teille kaikille Lauran läheisille! Tää suru tekee sanattomaksi!

      Poista
  16. Lepää rauhassa Laura, ja kamalasti voimia omaisille ja muille läheisille.

    VastaaPoista
  17. Sanattomaksi vetää. Kuinka väärin on kun nuoren ihmisen elämä päättyy. Voimia läheisille.

    VastaaPoista
  18. Voi herranjumala...Voimia perheelle! Tää oli kyllä todella pysäyttävää.

    VastaaPoista
  19. Voimia Lauran perheelle suureen suruun <3 Lepää rauhassa, toivottavasti olet jossain äitisi luona<3

    VastaaPoista
  20. Onko Lauran sisko kommentoinut itse tähän kommenttiboksiin? Voimia ihan hirveesti kaikille läheisille!

    VastaaPoista
  21. Voi ei :( Lämmin osanotto ja voimia perheelle! ♥

    VastaaPoista
  22. Mä en voi ymmärtää enkä käsittää :/ Mä toivon että Laura on nyt sellasessa paikassa josta näkee oman poikansa <3

    Oon sanaton, enkä pysty tämän enempää kirjottamaan, Laura olit ihana äiti ja ihminen <3 Osanotot ja jään kaipaamaan :( <3

    VastaaPoista
  23. Ei tätä vaan voi uskoa todeksi. Niin väärin.. Valtavasti voimia perheelle ja ystäville ikävän ja surun keskellä, täytyy ajatella että Laura on jossain äitinsä luona ♥

    VastaaPoista
  24. Lepää rauhassa Laura.

    VastaaPoista
  25. Nuku rauhassa Laura♥ Osanotot koko perheelle.

    VastaaPoista
  26. Lepää rauhassa :( hirveä asia.. voimia perheelle ja pikku-Henrille <3

    VastaaPoista
  27. R.I.P Laura♥:( Osanotot ja jaksamisia koko perheelle.

    VastaaPoista
  28. kuinkahan moni teistä"bloggarikavereista" on oikeasti nähnyt Lauraa?SUoraan sanottuna vituttaa toi tekopyhyys että yhyy en voi kirjoittaa postauksia vähään aikaan kun hyvä ja rakas ystäväni kuoli.Hävetkää saakeli!


    t.Lauran kaveri joka näki hänet lähes päivittäin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kuka voi hermostua osanotoista?!

      Poista
    3. Ymmärrän kai jotenkin turhautumisesi, mutta vaikka meistä "blogikavereista" kukaan ei olisikaan Lauraa nähnytkään, niin tuntuu se silti surulliselta, kun itsekin on nuori ja äiti ja on seurannut Lauran kirjoituksia. Kai sitä voi silti esittää osanottonsa ilman, että se on tekopyhää. Ihmisiähän tässä vaan ollaan, vetäähän tää surulliseksi vaikkei henk.koht tunnettukaan.

      Kaikkea hyvää ja paljon jaksamista Lauran perheelle ja ystäville.

      Poista
    4. Jokaisella on oikeus suruun, me emme voi tietää miten lauran poissa meno itse kuhunkin vaikuttaa!

      Poista
    5. Mä luulen, että Laura olisi toivonutkin sitä, että sen lukijat ja blogiystävät ottaisi osaa hänen poismenoon, sillä tämä bloggaus oli Lauralle kiva harrastus ja tän kautta Laura on tutustunut moniin muihin bloggaaja äiteihin ja jutellut heidän kanssaan äitiyteen liittyvistä asioista. Mä ainakin suren todella paljon Lauraa ja olen erittäin pahoillani hänen läheisiensä puolesta <3 Kaikkein eniten sattuu ajatella että Henri ei nää enään äitiään :( Mä olen todella todella pahoillani ja otan aidosti osaa :( Tämä on kamalaa ja todella epäreilua.

      Lepää rauhassa Laura <3

      Poista
  29. Anteeksi Lauran kaveri,mutta kai ystäviä voi olla myös vaikka ei ikinä näkisikään? Uskon, että näillä bloggaajakamuilla on oikeasti paha mieli, että miten tälläistä voi tapahtua nuorelle ihmiselle. Voimia kaikille keitä tämä järkytys koskettaa :(

    VastaaPoista
  30. Ihan sanattomaksi vetaa..
    Lepaa Rauhassa Laura! <3

    VastaaPoista
  31. Voimia Lauran perheelle ja ystäcille. ♥
    En häntä tuntenut, blogia luin silloin tällöin. En kuitenkaan näe mitään syytä miksi tuntemattomat eivät saisi surra Lauran kuolemaa ja olla tästä järkyttyneitä? Nuori ihminen on lähtenyt pois ja se on aina järkyttävää. Pieni poika jäi äidittömäksi. :(<3

    Radiosta tulee juuri Samuli Edelmannin kappale Levottomat. Pakko laittaa sanat tähän:

    "Taivas silmiis heijastuu
    ja hetken kauniin elää saa
    Tää yö mut saa jälleen toivomaan
    sut nähdä saisin uudestaan

    Tunsitko taivaan kaartuvan
    siivilläs selkääs koskevan?
    Kuiskasin sen, et kuullut
    sua rakastan

    Muistatko, olin vaiti vain
    vaikk' lauluna soit sielussain
    Värit taivaan mä tunnistan
    ne silmistäs loistavan

    Tunsitko taivaan kaartuvan
    siivilläs selkääs koskevan?
    Kuiskasin sen, et kuullut
    sua rakastan

    Pois sä meet, pois sä meet
    tiedän sen, tiedän sen
    elää saan, elää saan
    rakkauden, rakkauden

    Suljen silmäni, kuvas nään
    mä tunnen sen, oot lähelläin
    Laulun tein, olet voima sen
    kun muistat mua, kuuletko sen?

    Tunsitko taivaan kaartuvan
    siivilläs selkääs koskevan?
    Kuiskasin sen, et kuullut
    sua rakastan

    Pois sä meet, pois sä meet
    tiedän sen, tiedän sen
    elää saan, elää saan
    rakkauden, rakkauden

    Tunsitko taivaan kaartuvan
    siivilläs selkääs koskevan?
    Kuiskasin sen, et kuullut
    sua rakastan

    Tiedän sen, tiedän sen
    elää saan, rakkauden
    rakkauden

    Pois sä meet, pois sä meet
    tiedän sen, tiedän sen
    elää saan, elää saan
    rakkauden, rakkauden

    Kuiskasin sen, et kuullut
    sua rakastan "

    VastaaPoista
  32. järkyttävää. ei ikä eikä elämänhalu katso kuolinpäivää:( suuri osanotto omaisille ja läheisille<3

    VastaaPoista
  33. Toivottavasti Lauran perhe tulostaa kaikki hänen kirjoitukset talteen, että ne voi antaa sitten isompana Henrille luettavaksi, muistoksi äidistä <3

    VastaaPoista
  34. Lepää rauhassa </3

    VastaaPoista
  35. Otan osaa! Perheestä ystävistä yms. tuntuu varmasti pahalta varsinkin kun yhtäkkiä rakas ihminen kuolee. Toivottavasti Henri saa paljon muistoja äidistään.

    VastaaPoista
  36. Otan osaa :( En ole koskaan Lauraa nähnyt mutta ilmeisen hyvä ja rakastava ihminen oli! Voi olla Henrin (suloinen poika) kannalta helpompaa kun ei tule muistamaan äitiään, jos Henri muistaisi Lauran voisi se olla tuskallistakin. Mutta kamalaa tämä on silti!!! :'(

    VastaaPoista
  37. Kyllä pysäyttää ja vetää sanattomaksi. Niin nuori ja hyvä ihminen lähtee yhtäkkiä pois. Lauralla oli ilmeisesti paljon tulevaisuudensuunnitelmia, postauksista päätellen. Hän kuitenkin kirjotti yhdessä postauksessa, että vaikka haaveilee ja unelmoi kaikesta ihanasta, niin silti elää vain tätä päivää, koska koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Näin se vaan menee. Luin postauksen jossa Laura muisteli syöpään menehtynyttä äitiään. Hän oli kirjoittanut yhteen kommenttiin, että eihän kukaan täällä ikuisuuksia ole. Koskettaa, kun ajattelee, että nyt tyttö itse on poissa. :( Lauran päivät tulivat täyteen, mutta hän eli täydellisen elämän. Laura kerkesi kokea ja nähdä paljon elämää, vaikka olikin näin nuori. PALJON VOIMIA Lauran läheisille, pikku-Henrille, ja kihlatulle! <3

    VastaaPoista
  38. Luin joskus erittäin satunnaisesti Lauran blogia. Silti tieto hänen äkillisestä kuolemastaan vetää ihan sanattomaksi. Nuoria toki kuolee valitettavan paljon, mutta järkyttävää ja surullista on se, ettei Henri saa tuntea ja muistaa äitiänsä :(. Myös Lauran kihlatun asema sai mut miettimään, ja aloin itkemään.. En itse tiedä, mitä tekisin jos mun poikaystävä kuolisi! Suru on varmasti pohjattoman suuri, eikä kaipuu poistu ikinä.. Mietityttää, että vaikeaa tulee varmasti olemaan yksin Henrin kanssa :(.

    Aloin vielä lukemaan postauksia, jossa Laura puhui tulevasta kesästä joka on Henrin ensimmäinen ja muista tulevaisuuden suunnitelmista. En ymmärrä, pitää olla tosi huono tuuri että saa jonkun tappavan infektion johon nuori, ja ilmeisesti terve ihminen kuolee äkisti. Todella pelottavaa, muistuttaa siitä että aikamme täällä on todellakin rajallinen. Osanotto kaikille, jotka tunsivat Lauran ja kovasti voimia.

    VastaaPoista
  39. Lauran ystävälle: Ymmärrän että sua ärsyttää nämä meidän blogituttujen jutut, sulla on varmasti ihan mieletön ikävä Lauraa, en osaa edes kuvitella sun tuskaa!
    Vaikkei moni meistä blogitutuista oo koskaan nähnyt Lauraa oikeasti, me kuitenkin vaihdettiin kuulumisia melkein päivittäin, tiedettiin aina mitä toisen elämässä on menossa, ja jaettiin niin paljon samoja asioita että samaistuttiin toistemme elämiin. Mä myöskin tunnen Lauran vain blogin ja facebookin välityksellä, ja mulle kolahti tämä tieto kyllä päin kasvoja! Oon tosi pahoillani, en voi kuvitellakkaan mitä te läheiset käytte nyt läpi! Paljon paljon jakamisia läheisille, perheelle ja varsinkin pikku-Henrille <3 Laura pääsi äitinsä luokse! Lepää rauhassa Laura <3

    VastaaPoista
  40. Lepää rauhassa Laura <3

    VastaaPoista
  41. Sinä ystävä,älä pahoita mietäsi vaikka osa hänen puoli tuttuistakin suree.
    Nuoren ihmisen elämän päättyminen vain koskee,-aina. Olen sanaton.

    Tunsin Lauran,-hän oli ihana ihminen ja varmaan katsoo meitä nytkin tuolta pilven reunalta!
    Hän oli kaikkien ystävä!

    Omaisille voimia jaksamiseen!

    VastaaPoista
  42. voi eii :´( mahtaa olla pikku henrikin ihmeissään kun ei nääkkään enää äitiään :(( toivottavasti henrin isä/ lauran kihlattu jaksaa huolehtia henristä! voimia kaikille läheisille<3

    VastaaPoista
  43. Lepää rauhassa Laura<3
    Osanotto läheisille<3

    VastaaPoista
  44. nuku rauhassa <3 voimia omaisille!

    VastaaPoista
  45. "Näki värejä siellä, missä muut vain harmaata.
    Poimi kukkia sieltä, missä oli vain kovaa maata.
    Ei katsonut taakseen, aina eteenpäin
    Niin paljon ikävää nyt tunnen sisälläin."

    VastaaPoista
  46. Lepää rauhassa <3

    VastaaPoista
  47. Lauran ystävälle: ei pidä tulla vähättelemään ja kieltämään muiden surua. Jokainen kokee tälläiset asiat niin eritavoin ja ystäviä voi olla, vaikkei ikinä tapaisikaan tosielämässä.

    Minä en ole ikinä harmikyllä tavannut Lauraa, mutta minä suren. Minä olen todella surullinen, että nuoren ihmisen elämä päättyi näin äkkiä. Minä olen surullinen, että pieni ja ihana poika joutuu kasvamaan ilman äitiä eikä tulevaisuudessa tule muistamaan edes äitiään. Minä olen surullinen, koska ihana ja rakastava äiti ei pääse seuraamaan poikansa kasvua eikä kuulemaan ensimmäistä rakastan sinua äiti-lausetta. Minä olen surullinen, koska niin monet Lauran haaveet, unelmat ja suunnitelmat jäivät toteuttamatta ja varsinkin Lauran suurin toivomus, että hän, Henri ja Antti pysyisivät terveinä ja saisivat elää perheenä ikuisesti. Minä olen surullinen Lauran kihlatun puolesta ja kaikkien läheisten, jotka joutuvat tämän surun kanssa elämään.

    Lepää rauhassa Laura, sinuajäädään kaipaamaan ja osanottoni kaikille sureville ja erityisesti läheisille; suru ja ikävä kyllä ajan kanssa helpottaa, mutta ei se ikinä katoa. Suru on hinta, jonka joudumme rakkaudesta maksamaan. <3

    VastaaPoista
  48. Saiko Laura viettää onnellisesti ensimmäisen äitienpäivänsä? Toivottavasti sai :(

    VastaaPoista
  49. voimia kovasti <3 huolettaa pikkuhenrin kohtalo <3 onneksi hänellä on hyvä isä! osaatteko sanoa tiesikö laura, että infektio on niin paha.........?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henrillä on kyllä varmasti rakastava isä A. Ja A varmasti kasvattaa Henrin mahdollisimman hyvin.. <3 niinkuin ovat Laurankin kanssa puhuneet että miten Henri kasvatetaan! :) Ei tätä vaan voi uskoa edelleenkään, niin julmaa että pieneltä suloiselta pojalta viedään äiti aivan LIIAN NUORENA! :'(

      Poista
    2. Mä kans olen miettinyt että eikö tosiaan sille infektiolle ollut mitään enään tehtävissä? Ja koska se saatiin selville? Menehtyikö Laura sairaalassa? :(

      Poista
    3. Tietääkseni Laura menehtyi Oulun yliopistollisessa sairaalassa.. Muuta en osaa sanoa :(

      Poista
    4. toivottavasti hän ehti hyvästellä rakkaimpansa? onko tietoa miten mies ja lapsi voi? <3 uskomatonta että infektio vei nuoren ja terveen ihmisen :(

      Poista
    5. Laura sai ilmeisesti sepsiksen eli verenmyrkytyksen. Verenmyrkytyksessä bakteerit leviää verenkierron mukana koko kehoon, minkä vuoksi se on hengenvaarallinen ja voi viedä hengen nopeasti jos antibioottikuuria ei ehditä aloittaa ajoissa :/

      Poista
  50. Lepää rauhassa Laura. ♥ Ja lämmin osanotto omaisille ja etenkin paljon voimia!

    VastaaPoista
  51. VOi että mulle tuli niin surku tästä kun kuulin :o en voi uskoa tätä :( Vasta pari postaustahan sitten Laura kirjoitti kuinka aikoo olla Henrin ensimmäisenä kesänä mahdollisimman paljon mukana :( Otan niin paljon osaa läheisten suruun ja toivon Henrille ja hänen isälleen todella paljon jaksamisia! Haluaisin niin paljon auttaa mutta asun vähän liian kaukana :( Mutta tsemppiä kaikille <3 !

    VastaaPoista
  52. Kyllä on elämä epäreilua, on olemassa niin paljon vanhoja ja sairaita jota haluaisivat jo päästä pois mutta sitten viedään nuoret joilla olisi ollut koko elämä vielä elättävänä. Laura oli jo toinen seuraamani blogisti kuka kuoli tän vuoden puolella, kummatkin pienten poikien äitejä. Mikä ihmeen infektio vie noin nopeasti??? Lämmin osanotto Lauran perheelle ja voimia suunnattoman surun keskellä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saanko kysyä, kuka toinen on kuollut/mikä blogi? seuraan kovasti eri blogeja, joitain vähemmän.... kauheaa! ei voi muuta sanoa <3

      Poista
    2. Prinsessa Paskavarvas kuoli esikoisen synnytykseen, esikoisen jota he olivat pitkään odottaneet ja kaivanneet.

      Poista
  53. Haikaraa mä metsästän blogin pitäjä kuoli synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin...

    VastaaPoista
  54. Osanottoni Lauran perheelle ja läheisille <3

    VastaaPoista
  55. Osanotot!:( kyyneleet valu jo Lauran entisen yläkoulun muistotilaisuudessa:'(

    VastaaPoista
  56. lepää rauhassa. :((

    VastaaPoista
  57. Lepää rauhassa Laura<3 ja voimia koko perheelle!

    VastaaPoista
  58. Kun lueskelin tätä blogia ja kommenteja, ajattelin että Laura jätti meille ihania asioita perinnöksi!Enkä yhtään ihmettele vaikka blogin lukijat tunsivat hänet läheiseksi.
    En ihmettele yhtään,että meitä kaikkia koskettaa Lauran pois meno ja meillä kaikilla on oikeus surra.
    Siksi toivonkin nyt että kunnioitetaan Lauran muistoa ja kirjoitellaan ihania muistoja Laurasta! Sitä Laurakin toivoisi varmaan meiltä!
    omaisille voimia surun aikana

    VastaaPoista
  59. Laura <3 :(

    Lepää rauhassa! Toivottavasti olet siellä missä äitisikin, että voitte yhdessä seurata Henrin kasvua. Olet Henrille paras suojelusenkeli! <3

    Minä ja Laura oltiin tosi paljon yhteydessä raskauden aikana. Odotettiin samaan aikaan ja oltiin vertaistukena toisillemme raskauden iloissa ja suruissa. Tosin vain netin kautta, mutta silti!

    Kamalan paha olo!

    VastaaPoista
  60. Pieni lapsi itkee lohdutonna
    ja kysyy missä äiti on.
    Halaan häntä ja kerron.
    Äiti on auringonsäde,
    joka lämmittää poskea.
    Hän on tuulenvire,
    joka hellästi puhaltaa hiuksia.
    Äiti on lämmin kesäsade,
    joka kietoo syliinsä.
    Hän on lumihiutale,
    joka antaa märän suukon nenän päähän.
    Äiti on lapsessa ja rakastaa lastaan aina.

    Osanottoni perheelle, läheisille ja ystäville.

    VastaaPoista
  61. en ymmärrä, miten jonkun tuntemattoman kuolema koskettaa minua aina. otan osaa lauran läheisten puolesta. en edes pysty katsomaan aiempia postauksia, sillä on ehkä kamalinta maailmassa ajatella että niidenkin kirjoittaja on kuollut.
    en koskaan tuntenut lauraa, mutta toivon silti että hänen on hyvä olla. :(

    VastaaPoista
  62. Menehtyikö Laura sairaalaan? Kuinka nopeasti saatuaan tietää infektiosta? Oliko kyseessä verenmyrkytys? Siellä hän nyt on suojelusenkelinä läheisilleen,kirkkain tähti taivaalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menehtyi Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

      Poista
    2. Kuinka nopeasti infektio levisi? oliko pitkään sairaalassa? Voi Laura...:( vetää hiljaiseksi...

      Poista
    3. Infektio oli verenmyrkytys eli levinnyt erittäin nopeasti :/ Laura ei ehtinyt olla sairaalassa ilmeisestikään kovinkaan kauaa.

      Poista
  63. Toivottavasti Lauran perhe ymmärtää säilyttää tämän blogin Henrille muistona äidistä ja ajasta jolloin koko perhe sai olla vielä yhdessä.. Lepää rauhassa pikkuinen<3. Voimia Antille ja Henrille!!

    VastaaPoista
  64. Niin surullista! :( Osanotot ja voimia kaikille läheisille <3

    VastaaPoista
  65. Lepää rauhassa Laura! <3

    Paljon voimia Lauran perheelle ja Antille!

    VastaaPoista
  66. Voi Laura <3 vaikka ei henkilökohtaisesti Lauran kanssa tunnettu, tämä kosketti ja syvältä.. Miten voi noin nuoren naisen elämä päättyä yhtäkkiä..
    Paljon voimia Antti, ja koko Lauran perhe !!

    VastaaPoista
  67. kulta pieni,lepää rauhassa. <3 ikävä sua..

    VastaaPoista
  68. Anonyymi20. toukokuuta 2012 19.07
    Kuinka nopeasti infektio levisi? oliko pitkään sairaalassa? Voi Laura...:( vetää hiljaiseksi...

    samaa pohdin.

    VastaaPoista
  69. Minäkin mietin tota infektioasiaa. Ehtikö Laura hyvästellä perheensä, vai menikö nopeasti shokkiin/tiedottomaksi? Monta päivää hän oli sairaalassa? Toivon, että saisin vastauksen tähän.. Lauran kuolema kosketti ja veti minutkin hiljaiseksi, aloin jopa itse miettimään että tiedä vaikka itse sais joskus infektion.. Saatiinko sen aiheuttaja selville (bakteeri, verenmyrkytys)? Anteeksi uteluni, mutta asia jostain syystä vaivaa mua ihan kamalasti ja uskon että muitakin. Helpottaisi, jos kuulisi onko Laura saanut hyvästellä läheisensä.. RIP :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin helpottaisi kuulla ehtikö Laura hyvästellä rakkaansa..

      Poista
    2. Tuolla ylempänä on kerrottu että infektion aiheuttajana on verenmyrkytys (= sepsis eli verenkiertoon levinnyt bakteeri). Se voi tulla nopeastikin, mulla on itsellä kerran tullut haava sormeen jotain metallipurkkia avatessa ja 2 päivää sen jälkeen YHTÄKKIÄ nousi korkea kuume, koko käsi meni punaiseksi ja turvonneeksi, aloin oksennella yms. Menin sairaalaan ja siellä aloitettiin suonen sisäiset antibiootit 10 vuorokauden ajaksi. Antibiootit eivät vaikuttaneet heti, vaan oireet pahenivat vielä ainakin 12h ajan ja verenpaine laski huolestuttavan alhaalle yms.

      Tällä tarinallani en siis yrittänyt hakea huomiota itselleni, vaan kertoa omakohtaisen kokemuksen, kuinka nopeasti kaikki tapahtui.

      Poista
  70. Mun tietääkseni Laura ei ehtiny hyvästellä rakkaitaan koska ei lähtenyt sairaalaan ''kuolemaan''. Ei ehtinyt olla Oysissa kuin tunteja. Teho-osastolle ei päästetty edes perheenjäseniä katsomaan.

    VastaaPoista
  71. Siis miten infektioon voi tolleen vain kuolla? :( ei edes verenmyrkytys vai vastaava?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verenmyrkytys on infektio, jossa bakteerit leviää koko kehoon nopeasti ja siihen voi myös kuolla hyvin äkkiä, kuten Lauralle valitettavasti kävi.

      Poista
    2. Mutta eikö verenmyrkytykseen liity ensiksi jokin tauti tai tulehdus? Tyyliin munuaistulehdus tai jokin muu. Ihan hirveää! Niin nuori ja kaunis, onnellinen pienen pojan äiti. Tekee pahaa ajatella miten perhe tästä selviä.

      Poista
    3. Mun tietääkseni Lauralla oli ollut flunssaa/nuhaa pitkän aikaa -> sitten tullut jokin tulehdus -> ja sitten verenmyrkytys. Kauheata, jos hän ei kerennyt hyvästellä rakkaitaan:( Toivottavasti A ja Henri pärjäilee... ja toivottavasti Henrin isä jaksaa pitää huolta hänestä. <3

      Poista
  72. Voi ei! :/ inhottavaa jossittelua joka ei tuo lauraa takas mutta olisikohan tilanne toinen jos laura olisi saanut aikaisemmin hoitoa? En vain pysty uskomaan tätä. Mä toivon että pojan isä jaksaa ja että häntä tuetaan hyvin.

    VastaaPoista
  73. Kamalaa, siis ihan kamalaa, kuoliko laura äitienpäivänä.. ei voi olla totta..

    - julie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei tainnut äitienpäivänä kuitenkaan? pari päivää sen jälkeen tietääkseni. kauheaa kuitenkin :(

      Poista
    2. ei kuollut Laura äitienpäivänä.

      Poista
  74. Kaikki jossittelu on ihan turhaa, se ei tuo Lauraa takasin vaikka me kuinka haluttias.. :( <3 Mitään ei olis voinu tehä toisin eikä mikään ois auttanu.

    - HM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauraa ei tosiaan jossittelu tuo takaisin, vaikka kuinka kaikki haluais. :( Toivottavasti sulla on Laura nyt hyvä olla siellä missä ikinä oletkaan. <3

      Poista
  75. en voi millään käsittää ): lepää rauhassa Laura <3

    VastaaPoista
  76. En pääse tuomaan kukkasia haudallesi sunnuntaina, mutta pistän pienelle Henrille tilille rahaa niinkuin perheelläsi oli toivomus. <3 Mutta haudallesi tulen heti kunhan pääsen sinne päin käymään.

    ``Heittäkää arkulle varovasti multaa, siellä on Laura siellä on kultaa`` <3

    VastaaPoista
  77. Ei voi vaan ymmärtää.... Lepää rauhassa Laura <3

    VastaaPoista
  78. Vastaukset
    1. niimpä sitä kyselee koko ajan miksi? Miksi just Laura, miksi just pienen suloisen pojan äiti, miks just nuori nainen jolla oli elämä edessä ja hienot suunnitelmat oman pienen perheensä kanssa? :(

      Poista
  79. Tänään Laura saatetaan haudan lepoon. Paljon voimia raskaaseen päivään Antille,Henrille ja kaikille muillekkin perheen jäsenille. <3
    Tuon haudallesi kukkia heti kun vain pääsen siellä päin käymään! <3 I miss you.

    VastaaPoista
  80. TOIVOTTAVAST TEILLÄ ON ANONYYMIT HYVÄ MIELI NYT KUN OOTTE LAITTANU LAURALLE PALJON ILKEITÄ KOMMENTTEJA!!! HÄVETKÄÄ!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää ano meinas varmaan yleisesti, tässä postauksessahan noita ilkeitä kommentteja ei taida ollakaan. mut onhan laura saanut paljon ilkeitä kommentteja muihin postauksiin ja vanhoihin blogeihin..

      Poista
    2. Anonyymi, Eikö tääki ole ilkeä kommentti???? Etkö sinä itsekkin ole anonyymi????
      ..ja nyt en kyllä ole nähnyt ilkeitä kommenteja tässä.

      Elämä vaan on semmosta, ihmiset eläissään lausuu jotain semmosta joka sitten voi tuntua pahaltakin,mitäpä se meille nyt kuuluu alkaa käräjöimään täällä Lauran blogissa.

      Lauran elämä oli lyhyt,mutta varmaan niin rikas kuin sen pitikin olla!
      Pidin Lauran blogistaa.
      Rauha hänen sielulleen! Taivaan isällä oli oma tarkoituksensa.Muistutus varmaan monelle nuorellekkin,että elämä voi olla lyhyt. Ja monella nuoruudessa on tullut pieniä kärhämiä,mutta nyt nekin on vielä mahdollisuus sopia!Laura on vapaa näistä kaikista nyt,hänellä on hyvä olla!

      Poista
  81. Emmä vaan nää mitään ilkeitä kommentteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muissa postauksissa oon nähnyt. Tänään ilmeisesti Laura päässyt lepoon. Varmasti kamala päivä ollut läheisille. Haluaisikohan Laura että hänen siskon häät järjestetään silti tänä kesänä? Eikö tätä blogia poisteta ollenkaan?

      Poista
    2. Pikku Henrille ihana muisto äidistään sitten myöhemmin! Toivottavasti perhe ymmärtää säästää tämän!

      Poista
  82. Lepää rauhassa Laura! ♥

    VastaaPoista
  83. Lepää rauhassa laura <3

    VastaaPoista
  84. "Eilenhän vasta katselin lasta, haurasta, kasvavaa,
    näin siivet hennot, näin ensilennot, odotti kaunis maa.
    Perhonen pieni, valaisit tieni, aina jäät sydämeen.
    Päivämme kiitää, aika pois liitää, kohtaamme uudelleen.!

    Tunsin sut lapsesta asti,muistan sun naurus,muistan sun leikkis,muistan sun juttus...
    kasvoit ja vartuit, ja nyt lukiessani ajattelin että Taivaan Isän on sun 17 vuotees ja 8 kuukauteen sisältänyt kaiken sen mitä moni kanssa ihminen on kokenut vasta 30-50 vuotiaana, olit kokenut lapsuuden,olit kokenut nuoruuden,olit kokenut raskauden,olit kokenut äitiyden,olit kokenut surun,sen surun jonka koit äitisä poissa menossa.... ja olt kokenu monta iloista hetkeä elämässä.....olit kokenut itkut jotka meinasivat murtaa,mutta jotka nostivat sinut taas ylös...

    meitä on paljon jotka tunsi sinut,meitä on monta jotka kulki yhdssä pienen matkaa, meitä on monta jotka rakasti ja olivat ystäviäsi,vaikka eivät joka hetki olleetkaan läsnä. Sinulla oli monta ikätoveria ja ystävää, joiden elämä on nyt hetkeksi pysähtynyt,sisaruksia joiden elämä on hetkeksi pysähtynyt,isä jonka elämä on hetkeksi pysähtynyt,ja elämänkumppani ja lapsesi isä jonka elämä on hetkeksi pysähtynyt,-- mutta me jatkamme elämää,niinkuin sinä varmaan toivot meidän tekevän.Sinä heittelet meille sydämiä ja säteitäsi,ja joskus vesipisaroita sieltä pilven reunalta,olet meidän kaikkien suojelus enkeli! me olemme menettäneet sinut ja meidän on oikeus surra sitä menetystä!

    Sinulla oli parhaita ystäviä,mutta toivomme heille ymmärrystä siihen ajatukseen,että meillä muillakin ystävillä on oikeus suruun,sillä mekin rakastimme Lauraa! Meillä on Laura sua ikävä!Sanoimme pahasti,sanoit pahasti,mutta silti me unohdamme ne,sillä nyt sillä ei ole mitään merkitystä,olemme ihmisiä ja täällä maailmassa tulee sanottua vaikka jos mitä.Kuin monesti pahoitammekaan toistemme mielen??? niitä ei nyt lasketa, me rakastimme sinua, ja me ikävoimme....muistamme nyt vain ne hyvät hetket ja hyvät muistot! Ja toivomme,että kun kohtaamme,soitamme ja laulamme samassa kuorossa....samaa säveltä ilman sora ääniä....

    Ja me toivomme omaisille voimia jatkaa elämää! Laurakin varmaan toivoo sitä...ja sitten kun aikaon tapaamme siellä jossain....Voimia ymmärtää että Taivaan Isän tahto oli eri kuin meidän!Me olisimme tarvinnut vielä Lauraa,mutta Taivaan Isä tarvitsi Lauraa enkelikuoroon!

    Lämpimimin osanotoin ja rakkaudella muistaen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä niin ihanasti kirjotettu kuka lie sitten olikaan kirjottanut :)

      Voimia A:lle, pienelle Henrille ja kaikille Lauran rakkaille <3

      Poista
    2. Ihanasti kirjoitettu....tää on todellista ystävyyttä! Laura, sua rakastettiin täällä ja sun muistoa elää meillä!

      "Me lähdemme elämästä emmekä kuitenkaan lähde.
      Me elämme edelleen kaikessa,mitä olemme tehneet.
      Kaikki mitä olemme ajatelleet,sanoneet ja olleet,
      jää elämään ja valaisee toisten teitä.
      Me kuolemme,emmekä kuitenkaan kuole,
      vaan elämme niiden sydämissä,jotka ovat rakastaneet meitä."

      Omaisille ja kaikille sureville voimia suruun.
      Meidän on jatkettava silti matkaa!

      Poista
    3. Tosi sievä kirjoitus!
      Voimia omaisille ja kaikille joita suru koskettaa!
      Kun suru tulee, surraan ja puhutaan!Annetaan kyynelien valua.

      Poista
    4. Ihana kirjoitus <3
      Niin ihana <3
      Voimia kaikille sureville!

      Poista
    5. Niin ihana kirjoitus

      Mieleeni tulee aina se ihana ja kaikkien kaveri Laura!

      Sinä elät meidän muistoissa!

      Poista
  85. Voi Laura pieni. <3 Olit viime yönä unessa, mutta se uni loppui aivan liian äkkiä. <3

    VastaaPoista
  86. onko tietoa kuinka henri ja lauran mies voi? ovatko päässeet jatkamaan elämää surun keskellä?

    VastaaPoista
  87. Hei joku joka on asioista perillä ja tietää lauran perheen voinnin yms, niin vois tänne tulla meillekkin kertomaan tilannetta!

    Lauran blogeja oon seurannu jo aika pitkään, varmaan vuoden ainakin. Jää kovin suuri tyhjä aukko sydämmeen. Tuntui että tunsin lauran oikein hyvin ja tykkäsin tästä blogista todella paljon vaikkei laura musta mitään tiennytkään.

    Kun kuulin lauran kuolleen mun sydän jätti lyönnin välistä ja tunsin kuuman allon läpi mun kehon ja painetta päässä. Vähän sama tunne kun nolostuu jostakin todella pahasti. Oon kovasti järkyttyny tapahtuneesta ja tieto lauran kihlatun ja lapsen voinnista rauhoittais aika kovasti mieltä. En voi edes kuvitella kuinka suuri tuska lauran läheisillä nyt onkaan... Voimia kaikille joita lauran poismeno koskettaa !

    Rest in peace laura! :)<3

    VastaaPoista
  88. Mitä nyt yks päivä Antilta kysyin Lauran hautajais kuvia, niin kyselin kuulumisia ja kyllähän Antti sano että onhan se vielä vaikeaa ja raskasta käsittää. ;(

    Henri nyt ei vielä ymmärrä, mutta toki ihmettelee että miksei äidin ääntä enää kuulukkaan. :( päivä kerrallaanhan tässä on mentävä ja ajan kanssa helpottaa sitten.. Valtavan suuri ikävä varmasti on. <3

    Itestäkin tuntuu että ei tätä voi vieläkään käsittää. :( Lepää rauhassa Laura rakas.

    VastaaPoista
  89. Olisko kellään jossain kuvia lauran hautajaisista? Blogissaan siis?

    VastaaPoista
  90. Apua, vetää hiljaiseksi :(
    Lämmin osanotto omaisille ja Lauran ystäville! <3

    VastaaPoista
  91. "kuinkahan moni teistä"bloggarikavereista" on oikeasti nähnyt Lauraa?SUoraan sanottuna vituttaa toi tekopyhyys että yhyy en voi kirjoittaa postauksia vähään aikaan kun hyvä ja rakas ystäväni kuoli.Hävetkää saakeli!
    t.Lauran kaveri joka näki hänet lähes päivittäin"


    -Miten joku voi tämmöstä kirjoittaa????+

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. todella ala-arvoista ja sairasta tekstiä. ei kukaan voi sanoa toiselle mikä suru on oikeaa ja mikä ei. jokaisella on oikeus suruun! laura itse oli kirjoittanut täällä blogissa elämästään avoimesti, siksi me monet lukijat olemme voineet samaistua ja tutustua virtuaalisesti lauraan!

      Poista
    2. Lauralla ei edes ollut ketään sellaista ystävää jota olisi lähes joka päivä nähnyt -.-

      Poista
    3. Kaikenlaista,mutta kai tämä "ystävä" tekee suru työtä tällälailla.

      Mutta kaikilla meillä on oikeus suruun,ei kukaan voi tietää miten jonkun kuolema meihin vaikuttaa! Surraan avoimesti...muistellaan Lauraa! kirjoitetaan tänne ihania muistoja Laurasta!

      Laura eli ihanan elämän,Taivaan isä tahto oli että hän elää elämänsä 17:ssa vuodessa.

      muistellaan Lauraa,laura voi vaikka nähdä nämäkin kirjoitukset,sillä kukaan ei ole tullut sieltä sanomaan meille mitä näkevät ja kuulevat1 .)

      Poista
  92. Mistä johtui tämä lauran infektio?? Onko kenelläkään tietoa? Tiesikö laura tilanteen olevan paha? Minkä takia lääkärit eivät pystyneet häntä pelastamaan? :((

    VastaaPoista
  93. "Mut kaikista suurin ja tärkein toivomus ja haave on se, että minä Antti ja Henri pysytään terveinä ja meidän pikkuperhe on aina koossa <3"

    Voi lauraa :"( Ja juuri tämä haave ei toteutunut!

    VastaaPoista
  94. 3 viikkoa jo, ei vaan voi käsittää vieläkään. :(
    Ikävä. <3 Tuun ens viikolla haudallesi käymään..

    VastaaPoista
  95. Henri ei vielä ymmärrä tietenkään tilanteesta oikein mitään, ihmettelee varmasti että missä äiti on.

    Antilla ollut raskasta, mikä on sanomattakin selvää. Silti hän yrittää henrin takia pärjätä.

    VastaaPoista
  96. Kiitos teille kaikille osanotoista ja viesteistä.

    Olen Lauran isosisko Liisa ja vastaan teille nyt näihin viesteihin, joita tännekin on tullut.

    Laura sairastui äkillisesti verenmyrkytykseen, johon hän menehtyi alle vuorokaudessa Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Meitä omaisia oli sairaalassa heti aamusta alkaen, mutta erinäisten toimenpiteiden ja tutkimusten vuoksi emme päässeet katsomaan Lauraa. Lauran tila heikkeni hyvin nopeasti eikä elvytyskään enää lopulta auttanut. Laura kuoli 15.5. klo 19.30. Illalla pääsimme hyvästelemään Lauran sairaalassa. Hautajaisia vietimme 27.5. ja Laura on haudattu kotipaikkakunnalleen.

    Ymmärrän, että tämä on koskettanut todella laajaa joukkoa ihmisiä; meitä perheenjäseniä, ystäviä, sukulaisia, teitä blogin lukijoita. Muistetaanhan, että meillä jokaisella on oikeus olla järkyttynyt ja surullinen Lauran kuolemasta. Blogin lukijatkin pääsivät melkoisen syvälle Lauran elämään näiden kirjoitusten kautta.

    Tämä blogi jää tänne avoimena, ainakin toistaiseksi. Samoin haluamme säilyttää Lauran facebook-sivun muistona. Henrille on otettu kaikki talteen myöhempää ihmettelyä varten.

    Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle!
      Ja voimia sinulle!
      Lauraa elää niiden sydämissä ja muistoissa,jotka ovat rakastaneet häntä....
      Hän on teidän suojelusenkeli äitisi kanssa!

      Poista
  97. Kiitos paljon kun tulit kertomaan meille tilanteesta näin lähiomaisena! :)

    Osaatko kertoa, että mistä tämä verenmyrkytys johtui?? Tiesikö laura tilanteen olevan paha?? Ja kuinka antti ja henri voivat?

    VastaaPoista
  98. Hänen luokseen lentävät laulut
    kuin pienet linnut riemuiten.
    Hänen ruumiinsa on kuin sielu
    ja sielunsa taivaan kaltainen.


    Ei lähtöäs todeksi uskoa vois
    Sait äkkiä kutsun luotamme pois
    Näin saapui suru ilmoittamatta
    Katkesi elämä odottamatta
    Vain muistot ja rakkaus jäljellä on
    Ja kaipuu niin pohjaton.


    <3

    VastaaPoista
  99. Verenmyrkytyksen alkuperää ei ikävä kyllä tiedetä, mutta tarttuvaa/leviävää se ei ole. Laura ei tiennyt tilanteen vakavuudesta, sillä hän oli suurimman osan päivästä nukutettuna. Henri on niin pieni, että on sopeutunut tilanteeseen sen vakavuuden huomioon ottaen hyvin, sillä hän saa elää rakastavassa, tutussa ja turvallisessa kodissa turvallisten aikuisten kanssa. Antti ottaa hetken ja päivän kerrallaan, kuten me kaikki Lauran perheenjäsenet.

    VastaaPoista
  100. Kiitos Liisa kun kerroit meille tämän.
    Tuntuu niiiiin pahalta ajatella Henrin puolesta, on niin väärin että äiti viedään pois.
    Ja Lauran puolesta, ai kauhea :( Hänen olisi pitänyt saada kokea kaikki mitä äitiyteen kuuluu. Toki kaikkien läheisten puolesta paha olo :,(

    Laura tuli niin läheiseksi tämän blogin kautta, toki muutenkin hänet tiedän/tunnen.

    Jaksamisia ihan valtavasti tähän menetykseen ja sen kanssa elämän opetteluun, olette ajatuksissani ♥

    Laura tuli niin läheiseksi tämän blogin kautta, toki muutenkin hänet tiedän/tunnen.

    VastaaPoista
  101. Kuinka vanha Laura oli? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tänä vuonna olisi täyttänyt 18 eli 17 oli :/

      Poista
  102. ♥ Ystäväni vilkuttaa mulle pilven reunalta. Lähettäen hellän tuulen, se viestin mulle tuo. Älä itke rakkaimpani, tuuli kuivaa kyyneleen. Mun on täällä hyvä olla, tulen uudestaan sun luo. ♥

    Mun on ikävä sua. <3

    VastaaPoista
  103. Laura olisi päässyt syksyllä haluamaansa kouluun, hän tuli valituksi. <3

    VastaaPoista
  104. ^ itseasiassa ei päässyt sinne, minne eniten halusi..

    VastaaPoista
  105. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  106. 5 viikkoa jo lähdöstäsi! :(
    Kuinka kova ikävä voi ollakkaan. <3
    Pieni kaunein enkeli.

    VastaaPoista
  107. Tulin katsomaan miksei Laura ole postannut aikoihin ja täällä odotti järkytys :/ En tuntenut Lauraa, mutta blogeissa vaihdettiin aina kommentteja. Lepää rauhassa Laura <3

    VastaaPoista
  108. Kävin Laura Keski-Suomessa sellasella klubilla ja siellä soi David Guetta ja arvaa tulitko heti mun mieleen <3 Ehkä sä kuulit ja näit sen, mistä sitä tietää, toivon ainakin että olit mukana joraamassa :)

    Aika haavat parantaa :( <3

    VastaaPoista
  109. Viikot vaan vierii ja tahtoisin nähdä sut vielä, kertoa kuinka paljon sinusta välitin, kertoa kuinka kiitollinen olin ja olen edelleen kaikesta siitä tuesta jonka minulle annoit kun oli vaikeaa. Kiitos siitä. <3

    Mutta kyllä sinä tiesit kuinka tärkeä meille kavereille olit ja me tullaan sinne sitte ku meidän aika on. Oothan sitten vastassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elisa mää oon ihan varma että laura kuulee sun äänes aina ja se tietää kyllä kuinka tärkeä se oli sulle ♥

      Poista
    2. <3 tuun Laura käymään sinun juttusilla haudalla parin viikon päästä. ikävä sinua! ♥

      Poista
  110. Laura mulla on ikävä sua ♥

    VastaaPoista
  111. Ystävä pieni, ikävä sinua. <3

    VastaaPoista
  112. mitä ihmettä, onko joku käynyt päivittämässä tänne postauksen vai enkä muuten vaa ole huomannut viimeistä postausta :O

    VastaaPoista
  113. siis viimeisin postaus näyttää ihan semmoiselta uudelta?

    VastaaPoista
  114. Käsittämätöntä on että noin nuori ihminen lähtee pois, vielä äiti ja elämä sujui niin ihanasti :) Unelmia oli paljon.... Ihan järkyttävän surullista on :/

    Jaksamisia edelleen kaikille Lauran läheisille <3

    VastaaPoista
  115. Näin yks päivä unta Laurasta, kaikki oli siinä niin hyvin! Heräsin ja muistin totuuden :(

    En tunne Lauraa, mut kyl tämmönen silti koskettaa. Voimia läheisille!

    VastaaPoista
  116. Tahtoisin niin paljon kertoa sinulle asioista, sinulle oli aina niin helppo avautua kaikesta. Noh, kerron sinulle nyt niitä asioita täällä ääneen, jospa sinä kuulet minua sieltä jostain. <3

    Päivittäin pitää sinun kuvia käydä katsomassa ja kyyneleitä valuttaa. Niin väärin tämä! :'(

    VastaaPoista
  117. Jos vielä eläisit ni tänää olisit päässyt kattomaan David Guettaa, mitä kovasti odotit! Jollet sitten sinäkin olisi juuttunut siihen kauheaan ruuhkaan ja missannut koko festareita.. Ehkä sä Guettan näit sieltä jostain ylhäältä! :) <3

    VastaaPoista
  118. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  119. Voi kulta pieni, 2 päivää ja ihana poikasi täyttää vuoden. Tämä on niin väärin että et saa olla Henrin ja Antin kanssa juhlimassa sitä päivää teidän pikku perheen kesken. :'( Mutta olet varmasti Antin ja Henrin lähellä koko ajan ♥, toivottavasti olet meidänkin ystäviesi lähellä.

    Mulla oli yks päivä taas niin hankalaa että olis vaan mieli tehty soittaa sinun numeroon ja kertoa sinulle kaikki huolet mutta kun ei. :( Pysyt aina minun sydämessä, en ikinä unohda sinua enkä niitä asioita mitä sinun kanssasi puhuttiin. ♥ Nähdään sitten kun sen aika on. ♥

    VastaaPoista
  120. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!