Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

Yves rocherin paketti saapui!


Eilen tuli toi yves rocherin paketti ja voi pojat en malta oottaa, et pääsen testailee noita tuotteita! Tuota huulikiiltoa (sexy pulp) kokeilen jo ja sen tarkotus on tuoda "paksuutta" huuliin eli huulista pitäs tulla täyteläisemmät ja toimii! Yhden kerran sitä äsken kokeilin ja kyllä se vähän niitä täytelöittää, tosin ne ei vaan näyttäny hirveen hyville (ne huulet) äsken ku laitoin ei-meikattuihin kasvoihin, ei päässy yhtään oikeuksiinsa :D Mutta täytyy kokeilla uudestaan sitte ku jaksaa meikata, tänään on kotipäivä eli tänään on myös no make up - päivä! Hyvä antaa ihon välillä levätä.

Kirjoittelu on taas vähän jääny mut sairastettiin Henrin kanssa mahatauti niin ei ollu intoa eikä jaksamista tulla kirjottelemaan. Ja aiheetki on välillä vähän finito :) tästäkään viikonlopusta ei oo mitään raportoimista, koska ollaan ihan vaan kotona niinku  normaalistikki, Antti on töissä tän viikonlopun koska sitte sillä alkaa 2vk loma, jee!


8 kommenttia:

  1. hmmm, missähän kysymyspostauksen vastaukset viipyy..? vai oonko missannu ne jos ovat jo täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ne oo täällä vielä :) En osaa niitä videoita siirtää tänne niin ei niitä tulekkaan ennenku hoksaan, että miten saan ne tänne.. :D

      Poista
  2. Ja et kai sä niitä kaikkia postaustoiveita oo ehtiny toteuttaa mitä joskus oli ehotettu, vai ootko? Mutta voisin antaa sulle postaustoiveen, olis kiva sellainen Henrin vaatepostaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ehtiny, ei oo nyt ollu aikaa eikä energiaa mut alan niitä toteutteleen heti ku saan asioita vähän järjestettyä.. :) Joo ja Henrin vaatepostauskin tulee kyllä heti kunhan tosiaan saan tiettyjä asioita pois päiväjärjestyksestä..

      Poista
  3. sun blogi on käyny aika tylsäksi, et postaile yhtään usein, et vastaa kommentteihin ja kaikki mitä lupaat tehdä viipyyyyyyyyyy!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on harmi mutta mulla nyt ei vaan oo aikaa eikä energiaa.. Kyllä mä palaan vielä yhtä tiuhaan postaustahtiin ku ennenkin ja vastaan kyllä aina kommentteihin kun vaan ehdin! On vaan aika kiireistä aikaa nyt kun on autokoulua ja vaikka mitä ja lupaan kyllä tehdä ne kaikki toivepostaukset kunhan vaan EHDIN! Ja jaksan. :)

      Poista
  4. Lepää rauhassa Laura <3

    VastaaPoista
  5. Hirveää, että nuorelta tytöltä elämä loppui niin lyhyeen.
    Kuitenkin uskon, että jokaiselle ihmiselle on määrätty ns. tehtävä maan päällä ja sitten kun se on tehty he kuolevat. Laura sai tehtävänsä tehtyä :( Lepää rauhassa <3

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!