Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

Kuulumiset

Hups, ei oo tullu taas kirjoteltua tänne mitään, eilen ei kyllä mitenkään ehtiny ku oli niin vauhdikas ja toimealis päivä. :) mutta tosiaan eilen olin koko päivän kotona, koskella, iskän luona :) Lähettiin aamuyöllä sinne jo, koska Antilla piti mennä aamuvuoroon kuudeksi ja meillä ei ois ollu mitään muuta kyytiä sinne. No, ei auttanu, onneksi Henri ei heränny vaikka puettiin sille ulkovaatteet ja kaikki, ja laitettiin kaukaloon jne. Meidän pihassa puol kuuden aikaan heräs sitten samantien ku pihaan tultiin.

Oli kyllä tosi kiva päivä, kavereitten kans tuli oltua todella paljon ja Henrikään ei vierastanu yhtään :) Leikattiin multa hiukset, tai siis Mirka leikkas, vähän radikaalimmalla tavalla mitä ennen pelkkiä latvoja vaan, mutta tykkään kyllä tosi paljon näistä! Mulla oli kyllä menossa hiustenkasvatusprojekti, mutta samapa tuo sille, kasvaahan ne hiukset (ainaki toivottavasti) pian pituutta taas..


Siinä ne nyt on. Eli korva leikattiin paljaaksi ja etutukkaa vähän napsastiin myös, ja ohennettiin hiuksia jonku verran myös. :)

Yhteishakuki alko ja eilen hain kouluun, toivottavasti pääsen! Nyt täytyy lopettaa kirjottaminen koska täytyy alkaa tota yhtä viihdyttämään. Tuun taas paremmalla ajalla (lue: sitteku Henri nukkuu) kirjotteleen :)

19 kommenttia:

  1. Ihana tukka!! :) hyvä ku jotkut uskaltaa räväyttää! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) no yleensä en oo enää nykyään uskaltanu mutta nyt innostuin sitte :D

      Poista
  2. Tosi kivat nuo sun uudet hiukset! Passaa ihan älyttömän hyvin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva toi uus tukka :P Plaah miekii haluisin jotain uutta näihin hiuksiin! Mutta ei oikee raaski leikata ainakaa paljoo, kun on just kivan mittaseks kasvanu. MIulla aina paha moka hetken mielijohteesta leikata lyhyeks hiukset just kun on ollu ihanan pitkät nii seuraavana on armoton vitutus ja pidennykset on ollu aina pakko tilata :D nyt ei onneks niitäkää tarvii enää käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) No joo kyllä mäki oon miettiny että oiskohan sittenki pitäny kasvattaa mutta noh, kyllähän nää ajallaan kasvaa sitte takas :) ja ompahan nyt muodossaki nää hiukset, helppo laittaa :) Mä en osaa ees clipsipidennyksiä pitää vaikka monesti oon ne tilannu ja sitte aina myyny pois :D

      Poista
  4. Kivannäkönen on uusi tukka :) Mä ite kans leikkasin joskus ton mallisen ja nyt ne on kasvanukki ihan kivasti jo ja ootan innolla sitä että mulla olis ihan omat pitkät hiukset :)

    Mäki hain yhteishaussa kouluun ja tällä viikolla haen myös aikuiskoulutukseen, toivottavasti pääsen :) Ja toivottavasti sinä pääset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Joo kyllähän ne tosta kasvaa :)
      Nonni, peukut nyt pystyyn että päästään molemmat sinne minne halutaan!

      Poista
  5. Kivat nuo uudet hiukset ja sopii hyvin :)
    Toivottavasti pääset sinne kouluun ja apua itelläki viikonloppuna alkaa haku joten jännittäää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina :) Juu niimpä, toivotaan! Minne meinaat hakea? :)

      Poista
  6. hui ku näytät erilaiselta uudella tukalla! I like :)

    VastaaPoista
  7. Makia tukka! Sopii hyvin sulle :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!