Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ihana aamu

Pieni täydellisyys <3

Aamu on täällä lähteny käyntiin hyvin :) On ihmeen pirteä olo, vaikka yö meni Henrin osalta vähän levottomasti. Henri valvo neljästä puoli kuuteen, siitä asti on nukkunukki sitte tänne asti. Mä en ite vaan oo saanu enää sitte unta, vaan eikai sitä väkisinkään voi nukkua.

Aamun alotin tosiaan vatsalihasliikkeillä ja huhhuh miten ne nykyään on rankkoja. Huomaa, että on vatsalihakset vähän huonossa kunnossa. Kyllä ne kuitenki siellä tuntuu ja melko pinnassa onkin, tosin toi löllö tuossa peittää ne, mut kyllä mä ton löllön viel saan pois ;) Myöhemmin lähetään Henrin kanssa pulkkailemaan, ja illempana voisin mennä salille. Löysin netistä just sellasen hyvän ohjelman, joka on tehty just semmosiin kehonosiin joita haluan treenata eniten. Wuhuu!! jospa sen avulla saisin aikaan tuloksia :)
Aamu alkoi myös musiikin kuuntelulla ja voi miten ihana on kuunnella rauhassa musiikkia, ilman taustaääniä. Ahh :) Tuo FB:n spotify on kyllä hyvä keksintö, koska youtubessa ei oo kaikkia biisejä mitä tuolla ja eipähän ainakaan pätki tuo.

Nyt täytynee mennä, heippa vaan! Kirjottelen ehkä illempana lisää, jos en oo rättiväsynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!