Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Terveitä päiviä kiitos

Henrillä on päällä nyt sitten kunnon flunssa. Sillä pienellä reppanalla on nokka tukossa, pienimuotoinen yskä ja hammaskin on puhkemassa läpi (tai varmaan HAMPAAT). Ei oo helppoa pienen ihmisen elämä ei. :/ Helppoa ei myöskään ollu viime yö. Henri nukku todella, siis todella, levottomasti koko yön ja heräili 10-15min välein itkemään. Loppuyö me sitten valvottiinki, ku henri ei enää asettunu omaan sänkyyn nukkumaan. Sylitin ja sylitin ja sylitin, koska Henri ei viihtyny missään muualla ku sylissä. Samaan aikaan sillä ahisti olla sylissä, koska täällä on niin lämmin ja sillä tuli kuuma. Ompahan poika ainaki saanu viime yönä olla oikein paljon sylissä ;) Säälittää kyllä ku toinen on niin kipeä ja tukkonen, niistäjä on ollu kaveri, mutta silti nenässä joku rohisee hengittäessä ja kaiken mahdollisen sieltä nenästä oon kyllä sillä niistäjällä pois saanu. Toivon todella, että tää flunssa menee sillä pian ohi ja yöt ois meidän kaikkien osalta levollisempia. Antti onneksi saa nukuttua vaikka Henri huutais kurkku suorana, nähtiinhän se viime yönäki, että ei se kyllä herää mihinkään. ;) Hyvä juttu vaan, ku sillä täytyy töihin herätä.

Huomaa myös, että päiväunet jää Henrillä aikalailla nukkumatta, kun on sairas. Tänään on nukkunu vaan jonku 3h (?) vaikka käytännössä ei nukkunu viime yönä juuri yhtään (pisin pätkä minkä nukkui taisi olla 20min ja sekin vain kerran). Ja ton 3 tuntiakin se nukkui aika pätkissä. Joo, tää on se yks syy, miksi on tosi kiva, että apua on lähellä, nimittäin mitenköhän oisin jaksanu valvoa melkeen kaks yötä putkeen (ja varmaan nyt tämä kolmaskin..) jos en sais nukuttua edes päivisin jonkun aikaa? No, en varmaan mitenkään. Sanotaanko näin, että saattais voimat olla melko lopussa, hatunnostot vaan kaikille yh-äideille jotka joutuu tekemään kaiken yksin! Ja toki myös sellaisille joilla ei oo sitä tukiverkostoa, jotka siinä lapsenhoidossa joskus auttais.
Vaikka apu on enemmän ku tarpeen, silti haaveilen siitä omasta kodista yhä enemmän ja enemmän. Mutta nyt jos mulle keväällä se koirakin tulee, niin on kyllä mun ja Henrinki osalta helpompaa, että se koira tulee olemaan täällä. Eipähän tarvi näin alussa ku pitää pentua monesti käyttää ulkona, niin pukea Henrille aina vaatetta pihalle lähtiessä, kun se voi odottaa sillä aikaa sisällä.


Ai niin ja tosiaan, meidän "iso"(pieni) mies on tänään puolivuotias ♥ Aika menee hurjan nopeaa! Tänään on myös 6kk-neuvola ja en nyt tiedä siitä influenssarokotteesta enää, otetaanko me sitä, ku se vaikutusaika on kuitenkin (ennenku rokote alkaa tehoamaan) muutaman viikon, ja täällä meidän paikkakunnalla se influenssavirus jyllää pahimmilleen juuri nyt, sekä vielä ensviikolla. Että vähän mietin, otetaanko me se turhaan, vai ei. Mutta eiköhän ne neuvolassa osaa siitä sanoa enemmän sitte, vaikka neuvolassa taitavat olla aina nuita rokotuksia tyrkyttämässä, millon mitäki ;) Onneksi ei meidän neuvolatäti sentään, ainakaan vielä.. Saa nähä mitä huomenna sanoo.

Mutta eipä mulla nyt sen ihmeempiä, energiaa ei oo tänään tosiaankaan ollu mitään kuvia ottamaan, oon vaan löhöilly ja hoivannu meidän pientä. Tänään oli kyllä niin ihana ilma, että ois tehny mieli lenkille lähteä, mutta ei vaan jaksanu. Jospa huomenna ois vähän enemmän energiaa siihen hommaan.. :)

4 kommenttia:

  1. Jos siellä ei oo kylmä ja Henrillä ei oo kuumetta niin laita se ulos päikkäreille.. Ja jos sulla on semmoset vaunut mistä pystyy sitä päätyä vähä nostaa niin nosta.. Ois varmaan helmpompi hengittää ulkona ja jos sais sitte pikkunen nukuttua paremmat päikkäritki..
    Pikaista paranemista sinne.
    Niin ja paljon onnea pienelle suurelle puoli vuotiaalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulos on tehny mieli laittaa nukkumaan mutta en oo uskaltanu vielä, että menis toi flunssa kunnialla ohi :) Kiitos, eiköhän tässä pikkuhiljaa parannuta, tai no Henri kyllä, mutta nyt itse oon sairas.. :D En onneksi pahassa flunssassa ainakaan vielä. Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Meillä Jessica on jo 7kk eikä oo vieläkään ollu 6kk neuvolaa,koko ajan peruvat ja nyt näillä näkymin se on vasta 2.3 eli on melkee 8kk sillon jo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ompa ihme homma :O Täällä menee neuvolakäynnit ½ vuodesta eteenpäin silleen 2kk välein, ilmeisesti sielläkin? Mut ompa kumma kyllä, ku peruvat koko ajan..

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!