Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Katkonainen yö

Just ku viime yönä mulla ois uni maistunu hyvin niin eiköhän tullu maha ihan kauheen kipeeksi. Tai ei nyt ihan kauheen, mutta kuitenki niin, että oli vähän hankala olla. Eikä se mahakipu mitään normaalia mahakipua ollu, vaan sellasta että pisti ja vihlo tota alamahaa ja sitä särki. Ihanku jotain alkuraskauden mahakipuja! Vaikka sellasia mulla ei voi olla. Tiedä sitte miks semmosia tuli ja mitä ne oli, mutta nyt alkaa olla menossa ohi, huh. Toivottavasti pysyykin poissa. Lisäksi Henri heräs syömään tänä yönä tosi usein, varmaan 3-4 kertaa nyt yön aikana heräsi. Ei se joka kerta edes paljoa syöny, mutta heräili vaan ja joi vähän aina.

Sain kuitenki jonku tunnin nukuttua, vaikka heräilinki jatkuvasti, millon Henrin pieneen ininään, millon kuumuuteen, millon siihen että mahaan koskee ja millon mihinkin.

Kuva täältä.

 Tänään Antti lähtee päivällä taas töihin ja tulee vasta joskus yöllä 2-3 aikaan takasin, eli käytännössä nyt arkisin ei ehitä nähä juurikaan yhtään. Ku yöllä Antti tulee, niin mä oon yleensä nukkumassa ja jos en oo, niin ainaki aletaan heti nukkumaan, ku Antti tulee. Sitten päivällä tietysti Antti nukkuu myöhään, että jaksaa olla töissä ja melkeen heti herättyään lähtee töihin. No hyvä puoli on se, että perjantai on Antilla sitten vapaa, eli viikonloppu alkaa tavallaan torstaina. No, vaikka ei ehitäkkään arkisin kauheesti nähä, niin hyvähän se on, että töitä on. :)

Nyt en parempaan pysty tällä kirjottamisella, vaan lähen vetää itteni vaakatasoon ja katsotaan, jos sais viel unenpäästä kiinni, ku Henriki (ainaki vielä) nukkuu. Eilen Henri nukku jopa kymmeneen asti, ku muutamana edellisenä aamuna heränny jo 7-8 aikaan. Saa nähä monelta tänään herätään.

4 kommenttia:

  1. Ukko ei tuu koko viikkona kottiin ! TAAS työreissu joka kestää viikon, tullee perjaintai iltana takas.. no mut se vaan tietää muhevaa tilinauhaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei :-/ Inhottava kyllä jos on ihan kokonaisen viikon reissussa. No, niinhän se tietää :D

      Poista
  2. Sulle on tunnustus mun blogissa. :-)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!