Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Lindex

Nyt ku vauhtiin pääsin niin kävin kattelee myös Lindexin vauvanvaatetarjontaa. Sieltä kattelin siis ihan normaaleja vaatteita, mitä voisin pitää nyt Henrillä. En oo ennen hoksannu käydäkkään Lindexin sivuilla, mutta nyt ku selailin netissä eri vauvanvaateliikkeitä niin se sattu kohdalle ja kävin kattoon vähän ennakkoluulosesti, että onkohan siellä mitään, mutta yllätyin positiivisesti, siellä oli paljonkin kaikkea kivaa, eikä edes pahan hintasia :)


Ihana sininen norsubody. Mä en oo ostellu Henrille tämmösiä erikoisia bodyja, enkä tiedä miksi, nämähän on tosi kivoja :)


Vähän erilaisemmat kollarit mitä meillä tällä hetkellä on :) Tällä hetkellä meillä on vaan perus harmaita, sinisiä, mustia..kollareita, mutta näissä ois muutama kiva yksityiskohtakin :)


Ihanat farkut ja näyttäis että on melko "pehmeää" kangasta :) en tiedä oliko noi tarkotettu tytöille vai pojille, mutta käy kyllä molemmille.


Ihan normaali body, kivalla kuviolla ja kivalla värillä :)

Ihanat tähtihousut, meillä on tämmöset tummansinisenä, mutta haluaisin vielä samanlaiset tommosena turkoosina. Noi on ihanan pehmeää kangasta :-) ja varmasti mukavat päällä.


Sellasia löysin! Mistä te tilaatte vauvoillenne/lapsillenne vaatteet? Tai ostatte. Ja poikalapsien äidit, mitä värejä suositte kun ostatte lapsellenne vaatteita? Ja tyttölapsien äidit myös, mitä värejä te suositte? :)

( peeäs, henri on heränny tässä tunnin sisään taas hmm.. 5 kertaa? enpähän oo pysyny laskuissa mukana, mutta on kyllä aika outoa henrille, että heräilee noin usein )

24 kommenttia:

  1. kantsisko vaikka tehä asialle jotain koska ei oo normaalia että lapsi heräilee noin usein ja valvoo yöt....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm ja mitähän minä asialle voin tehdä kun se heräilee muuten vain, ei itke, ei huuda eikä mitään. Luulen että sillä kuuma oli ku joi vettä niin monesti, useaan otteeseen. Ja ei Henri valvo öitä? :O Se nukkuu yleensä yöt yhdellä syötöllä, jos edes sitäkään. Tää oli vaan poikkeus yö.

      Poista
    2. Voi ei:D Oikeesti toi anonyymin kommentti on humoristinen! Huomaa heti että hänellä ei voi olla lapsia.. Lapset nukkuu välillä huonosti ja sille asialle ei vaan välttämättä voi tehdä mitään vaikka haluaisi, vaikka jos tulee hampaita ym. niin yöt voi mennä vähän väliä heräillen! Mutta se on tätä vauva-arkea(ja se nimenomaan on normaalia) ja ei kestä ikuisuuksia, onneks:)Voimia!

      Poista
    3. No sanos muuta :) Sehän nimenomaan kuuluu asiaan, että yöt on vauvojen kanssa enemmän tai vähemmän hankalia joskus. En usko että kenelläkään vauva on nukkunut syntymästään lähtien joka yö lapsuusikään asti heräilemättä. Kiitos!

      Poista
    4. Jos kerran Henri nukkuu yöt hyvin, miksi edellisessä blogissasi sitten valitit Henrin heräilystä ja "syytit" sun valvomisesta Henrin yökukkumista?

      Poista
    5. No ehkä siksi, että se valvotti mua ensimmäiset 4kk :) Ja vielä sillonku se täytti 5kk niin valvotti aina satunnaisesti öitä. Mutta siis nykyään se nukkuu yöt hyvin (lukuunottamatta edellistä ja tätä yötä kun on kipeä) mutta on öitä, jollon en saa ite nukutuksi, vaikka kuinka haluaisin. :) Mutta en missään vaiheessa oo Henriä syytelly mun yövalvomisista, koska jos Henri nukkuu ja itse istun koneella ja en saa unta ja en nuku, niin eihän se todellakaan oo Henrin vika, vaan ihan mun itteni. :)

      Poista
  2. Meil on tollaset vihreet tähtipöksyt :D

    Tykkään melkeen kaikista väreistä Jasperilla, mut pinkkiä, violettia ja punasta en käytä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oon jossain kuvassa nähnykki Jasperilla ne jalassa, ne on kivat myös :) Joo mäkään en pue Henrille pinkkiä enkä violettia, mut on sillä tainnu olla punaset sukkahousut joskus :D

      Poista
  3. Meillä käytetään: pinkkiä,vaaleanpunasta,valkosta,mustaa,ruskeaa,violettia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku mäki haluaisin tytön jolle pukea pinkkiä ja vaaleanpunaista ja niin edelleen :-)

      Poista
  4. Meillä tytöllä suosin värikkäitä retrovaatteita, ompelen kaikki vaatteet itse :) Mutta jos joskus satun jostain kaupasta jotain ostamaan niin silloin suosin kyllä h&m:ää, hinta-laatu suhde kohdallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh, oot reipas äiti (ja varmasti taitava) ku ompelet kerta kaikki vaatteet itse, musta ei siihen ois :) Joo H&M:llä on tosiaan kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan!

      Poista
  5. Meillä pääasiassa vaatteet hankitaan H&M:n nettikaupasta tai esim. citymarketista, vähän sieltä ja täältä. Väreinä yleensä on sininen, vihreä ja harmaa, olen tosin yrittänyt punaista ja muita "värikkäimpiä" värejä suosia, ettei ihan liian väritön olisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meki ostetaan kyllä toisinaan citymarketista vaatteita Henrille, täällä ku ei oo kovin hirveesti vaihtoehtoja mistä ostaa, eli se on joko Prisma tai Cittari mistä ostella jos ostaa.. :D Joo oon mäki yrittäny vähän värikkäämpiä käyttää Henrille, mutta ku aina tulee laitettua vaan jotain sinistä, harmaata, mustaa tms :)

      Poista
  6. Me hankitaan Eliakselle vaatteet pääasiassa H&M:ltä, Lindexiltä ja Kappahlista. :) Meillä käytetään pukeutumisessa sinisen eri sävyjä, valkoista, vihreää, ruskeaa ja beigeä.

    Meillä on muuten kolmet vai neljät tuollaiset tähtipöksyt. :D Kaikki eri väreinä tietysti, mutta noi on niin ihanan pehmeät ja varmasti hyvät päällä, että oli pakko hankkia useampi kappale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan :) Joo, ne on kyllä kivoja! Ja tosiaan varmasti jaloissa mukavat, tunnostaa olevan niin joustavat ja pehmeät :)

      Poista
  7. Mähän siis vasta odotan, mutta jahka saadaan sukupuoli selville parinviikon päästä niin mä oon aika semmonen että tytölle tytön värit pojalle pojan. Mutta turkoosi ja limenvihreä on mun lemppareita värejä (ja jos blogistani katoit ni ostin noit tähti housuja monessa eri värissä), niin musta on kyl helppo laittaa limeihin housuihin pinkki body ja näyttää silti tyttömäiseltä, jos meille tyttö tulisi :)Mä oon ihan hurahtanu lindexiin ja siellä oliski muutama pakko saada juttu vauvalle kun sais nyt pikaisesti sen sukupuolen selville :D Ja mun tuurilla ei edes saada varmaan :D heh heh. Tykkään niin kovasti noista räikeistä lastenvaatteeista, enkä niinkään neutraaleista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon kyllä myös sitä mieltä et tytölle tytön värit ja pojille pojan. Totta kai voi pojilla ja tytöillä käyttää samoja värejä mutta esim. tytölle en pukis sinistä ja pojalle en taas vaaleanpunaista, violettia tms.. Joo niitähän on tosi helppo yhdistellä oman mielen mukaan :) Joo mäki tykkään kyllä räikeistä väreistä, mutta ei oo vaan tullu Henrille hirveesti sellasia ostettua. :-/ Mut toivottavasti saatte sukupuolen selville! :) Onhan se kivempi alkaa sitten tekee ostoksia tulevalle vauvalle. :)

      Poista
  8. Voi aivan ihania noi! :)RAKASTAN noita tähtivelour housuja,harmi vaan että niitä ei Joelin kokosille enää oo :( no tulevalle vauvalle sitten ;)

    Mä ostan H&M,lindexistä,keskiseltä ja millon mistäkin! :) Facebookissa lasten pikkukammari ja lasten merkkituotekirppari on kans hyviä ja sieltä löytyy halvalla vähän käytettyjä/hyvässä kunnossa olevia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on tosi kivoja! :) Harmi tosiaan, mutta onneksi teille tulee se pieni, niin voit sille ostella sitte :) Mä en oo noita fb-kirpparijuttuja hoksannukkaan, tai ehkä oon, mut en oo sen kummemmin perehtyny. :)

      Poista
  9. Noi tähtivelour housut löytyy meiltäkin vaaleanpunaisina ja ne on kyl tosi pehmeetä kangasta! :)

    VastaaPoista
  10. Meillä on myös noita tähti housuja varmaan kaikissa mahdollisissa väreissä :D (mutta ei siis tyttö väreissä;)) Ne on kyllä ihania ja just kun on niin pehmoset! Meillä vaatteissa oli vauvana eniten ruskeena ja beigenä, mutta nyt kun on hirveesti esim. paitoja jossa on kuvia nii on vähän värikkäämpiä :D mutta ruskee,beige,turkoosi ja sininen on ne mitä ite aina ostelen ja kattelen Miksulle. Meillä tosin on niiiiiin kivasti, että meidän ei oikeestaa tarvii ikinä ostaa mitää vaatteita Mikaelille :D Kun Mikaelin mummo on ihan lastenvaate friikki niin aina siis ihan aina, kun käydään mummolassa saadaan vaatteita mukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on kyllä todella pehmosia :) Joo ei mekään hirveen monia vaatteita olla osteltu, tai no, se on suhteellista mikä on monta, mutta ku saan mun isosiskolta jonkun verran aina joskus vaatteita jotka on menny sille sen pojalle pieneksi (se on 10kk) ja sitten Antin äiti ja mummi ostelee aina sillon tällön uusia vaatteita :D Mutta kyllä tykkään silti itekki ostella, täällä on vaan aika surkea lastenvaatetarjonta ku muualta ei saa lastenvaatteita ku Citymarketista ja Prismasta.. Ja siellä ne vaatteet on monesti niin tavallisia ja "nähty". Haluaisin tänne jonku lindexin tai jonku oikeasti lastenvaateliikkeen mistä ostella vaatteita. :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!