Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Voi voi Henriä

Niinku eilisessä postauksessa sanoinki, että Henri on nyt sitte kuumeen jäljiltä nuhassa. Ja löytyypähän siltä myös pieni yskä. No, viime yö meni vähän huonommin mitä yöt on nykyään menny. Henri heräili (niinkuin täälläkin mainitsin) tosi useasti ja muutenki se nukkuminen tunnosti olevan melko rauhatonta. Ja herätys olikin sitten aamulla puoli 6, mitä Henri ei kyllä yleensä tee, siis herää niin aikasin. Yleensä Henri herää 8-10 aikaan, joskus poikkeuksellisesti seitsemän aikaan. Tiesin, että nyt on jotaki kyllä "meneillään", koska ei oo Henrin tapasta (tai sitten mietin että rytmi on taas kääntynyt)

No, koko päivän aikana Henri ei suostunu nukkumaan ku vaan n. 2h päikkäreitä. Yöunille sai yrittää laittaa monen monta kertaa, kunnes lopullisesti kymmenen jälkeen nukahti. Sitä ei kauaa kestäny ku Henri alko heräileen tosi usein, meinaan nyt ihan 10-15min välein, itkemään, tai kitisemään. Ehkä tässä 22.00-1.45 välillä pisin pätkä, mitä se on nukkunu niin on 20min? Uskoisin, että se kitinä ja itkuisuus johtuu tuosta flunssasta, kun Henri ei oikeen voi nenän kauttakaan hengittää. :-/ Saattaahan se olla, että johtuu hampaistakin, mutta se on niitä niin pitkään tehny (hammas on näkyny jo ienrajassa n 1kk mutta ei oo puhennu vielä..) mutta niin oon lukenu, että saattaa mennä pariki kuukautta ennenku niistä ensimmäisistä oireista lähtien se hammas puhkeaa. Huhhuh.. Lisäksi Henrin ikenet on turvonnu monestakin eri kohdasta, niin ylhäältä ku alhaaltakin, tietääköhän tämä sitä, että sille puhkeaa kerralla monta hammasta? ;) Ainaki kitinöiden, kuolaamisen ja ikenien hankaamisen ja hinkkaamisen perusteella voisi tarkoittaa.


Noo, nää on taas "niitä vaiheita jotka kyllä menee vielä ohi" niinku itselle aina koitan vakuutella.. ;) sairastumisille ei tosin voi mitään ja se on täysin ymmärrettävää, että henri kitisee, kun on kipeä, eipä se voi muuten huonoa oloansa ilmaista. Kyllähän me isommatki ihmiset valitetaan jos ollaan flunssassa, kuumeessa, tai missä tahansa inhottavassa taudissa. Toivon mukaan oltais pian terveitä (tai siis Henri ois) niin pääsis sitte taas nukkumaan pihalle vaunuihin päikkärit ja päästäis sinne pulkkailemaan :) toivossa on hyvä elää.

Tämmöstä meille, mitäs muille kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!