Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Nuhanenä

Ensinäki, vähän oon ihmetelly, että mun entisessä blogissa mulla oli melkeen 160 lukijaa ja nyt siitä miinus sata? :D No ei se siis mua haittaa, mutta ihmettelen vaan, että muuttuko mun blogi tosiaan nyt niin p*skaksi, että niin moni lukija kaikkos. No, mene ja tiedä.

Täällä ollaan taas sairaina. Tai siis nyt Henrillä vuotaa nokka ja vähän on yskä. Mietinki, että ei se nyt voi olla mahdollista, että se selviää vaan pelkällä kuumeella, vaan totta kai sen nuhan ja pienen köhänki piti tulla. Voi reppanaa <3 onneksi ei silleen mitään pahempaa oo, ainakaan toistaiseksi, ja toivottavasti ei tulekkaan.. kyllähän ne pöpöt vaan kiertää, täällä talossa ku on aina joku sairas, niin eihän Henri kerkeä kohta tervettä päivää nähdäkkään. Uskoisin, että se ei ois tullu kipeäksi jos täällä ei ois ollu porukka sairaana, mutta ei voi mitään. Mä ja Antti ei siis olla oltu sairaita, paitsi mitä nyt mä sillon vähän aikaa sitte pienessä nuhassa, mutta ei sekään kestäny mulla kauan. Nooh, toivottavasti pian on Henri taas terve!

Kattokaa nyt sitä miten pitkä poika se on.. :D

Tänään Henri on nukkunu kyllä tosi hyvät päikkärit. Ensin nukku aamupäivästä 2,5h ja iltapäivästä vielä 1,5h. Harvoin se sisällä noin hyvin nukkuu! Ulkona sitte eri juttu. Nyt yöunille laittaessa olin just saamassa Henriä nukkumaan, niin eiköhän heränny keittiöstä kuuluviin ääniin. Siinä vaiheessa ois tehny mieli sanoa kirosana jos toinenkin, mutta kokosin itteni ja jatkoin sitte vaan Henrin nukuttamista, vähän huonoin tuloksin ensin, mutta lopulta se n. ½ tunnin yrityksen jälkeen suostu alkaa nukkumaan. Vaikka Henri vaikutti, että ei mukamas enää ois ollu väsyny, niin päätin, että tällä kertaa en anna enää periksi ja siinä hämärässä huoneessa ollaan niin kauan, että Henri nukahtaa. Vaikka koko yö, mutta kunhan ei saa vaan periksi, että pääsee olohuoneeseen leikkimään ja touhuilemaan. On annettu liian monesti periksi, niin enää ei kyllä.

Huomenna (tänään) on laskiaistiistai ja oltas menty Henrin kanssa ekaa kertaa pulkkailemaan, mutta en nyt sitte kehtaa alkaa raahata sitä ulos, ku toinen kerta nuhassa.. ettei vaan pahenis. Onneksi on aikaa vielä pulkkailla :) meillä ois sinne iskän luokse pitäny mennä huomenna (tai oikeestaan puhutaan jo tästä päivästä), mutta ei mennäkkään. Ja juuriki tuon nuhan takia. Ja torstaina on sitte 6kk neuvola ja sillon on se influenssarokotushomma, mutta pystyyköhän sitä laittamaan jos on nuha/flunssa? Oon kuullu, että jos kuumetta on niin sillon ei ainakaan (ei tietenkään) mut mitenköhän jos on nuha? Pitäs varmaan soitella neuvolalle..


Henri heräilee nykyään tosi useasti syömään, en tiedä mikä siinä on. Nytki on heränny tän parin tunnin sisällä ku nukahti niin kahdesti. Aika outoa. No, parempi sekin, ku se, että se valvois. :)
Nyt jatkan kuitenki tuulirannan kattomista (on muuten koukuttava sarja) ja sitten oottelen Anttia töistä kotiin. Mä en voi mennä vielä nukkumaan, ku täytyy suunnitella huomista, ku pitäs käydä keskustassa hoitamassa asioita, että millä kyydillä sinne menen ja sitä rataa.

10 kommenttia:

  1. Sun olis ehkä kannattanu antaa sen vanhan blogin näkyy pidempään, koska ei kaikki käy joka päivä kattomassa. Siks siis varmaan osa ei oo edes löytäny tänne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm hyvä huomio! :) no, toivottavasti ihmiset (ne ketkä vielä haluaa lukea) löytää tänne vielä takaisin :)

      Poista
  2. Ja ainakaan minä en ole vaan huomannu vielä ilmottautua lukijaksi, kun luen bloglovinin kautta nykyään päivitykset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, niinku en ees tajunnu että sitä kautta voi lukea päivitykset :)

      Poista
  3. Veikkaan että moni katos siinä kun sulla oli salasanan takana hetken ja sen jälkeen tuli uus blogi-eli kaikki ei ehtinyt pysyä matkassa mukana. Itekkin joudun välillä miettiin että millä nimellä tätä blogia haenkaan ja ollu välillä monenkin mutkan takana löytää tänne taas, toistaseks oon onnistunu, onneks!:) Eli veikkaan ettei johdu mitenkään siitä että blogin taso olis laskenu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin se voi olla :) ja tosiaan pidin ehkä liian vähän aikaa sitä vanhaa blogia näkysällä, että sieltä ois monet saanu uuden osotteen.. Mutta no, vanhat lukijat varmaan jollaki keinolla tänne löytää tänne takasin, uskoisin niin. :)

      Poista
  4. Ihana tuo viimenen kuva!! Eikä miten sulonen :D

    VastaaPoista
  5. Voi ei miten ihanan vekkuli tuo alimmainen kuva! Täällä suli yksi sydän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on kyllä sellanen vekkuli ja pelleilijä, että! :) Ja et oo ainoa kenen sydän on sulanu, hihih :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!