Sivut

lauantai 25. helmikuuta 2012

Pieniä ostoksia

Vihdoin ja viimein ehdin ja ennen kaikkea jaksoin tulla kirjottelemaan! Tarkotus oli jo illalla postailla, mutta en sitten millään jaksanu, joten postaan sitten nyt :) Ihanan hiljasta, Henri nukkuu vielä ja saan vaan olla. Viime yönä ei kauheesti oo tullu nukuttua, mutta osittain kyllä oma vika :) Valvottiin Antin kanssa vähän myöhempään, ku katottiin leffaa ja sen sellasta.

Eilinen oli kyllä ihan mukava päivä, käytiin keskustassa Henrin ja Antin kanssa ja poikettiin Tokmannilla. Tokmannilta sainkin ostettua itselle uuden lompakon, uudet aurinkolasit sekä kaks kynsilakkaa, jotka oli ihan tosi kivoja ja VAIN 2e kipale. Ja kaikkea ihania eri värejä siellä oli, ja niitä oli vaikka kuinka paljon! Unelma.

Pahoittelut surkeasta kuvanlaadusta, mutta kuvasin nuo jutut illalla ja sillon ei ollu
enää hyvä luonnonvalo, jota vasten ois kuvannu. Mut tommoset kynsilakat
mukaani nappasin :)

Aurinkolasit maksoi 12,95e

Iihana vaaleanpunainen lompakko, sellanen "helmiäisen" vaaleanpunainen, tuossa kuvassa ei näy, mut
se vähän niinku kimaltelee tms :) Tää makso 9e.

Mulle tuli eilen myös nelly-paketti (tai itseasiassa tuli jo ajat sitten, mut eilen haettiin se) ja siellä oli kolme mekkoa, jotka tilasin sovitukseen. No, yks niistä oli ihan ihmeellinen ja ei vastannu odotuksia, toinen oli ihan kiva, ja kolmas KIVOIN! Ja ihanin. Ja koska lupasin itselleni (ja vähän Antillekki) että pidän vaan yhden mekon niin pidin sitten vaan sen yhden. Ja mulla on entuudestaan samanlainen mekko valkoisena, ne on kyllä ihania mekkoja;

Tosi epäselvä kuva, mutta toi on siis sellanen "tuubimekko" ja toinen hihaosa on tommonen "laahus"
ja se on tosi tosi kiva :-) Ja nyt mulla on noi kaikista kivoimmissa väreissä, jes.

Sellasta :) Mutta että tästä postauksesta ei tulis liian pitkä, niin teen erikseen vielä yhden toisen postauksen, koska siihenkin tulee jonkun verran kuvia. Tää oli lähinnä tämmönen ostospostaus :)

8 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten ihana toi lompakko ja mekko :P

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Oon käynyt katselemassasun blogia jo jonkun aikaa. Sulla on kaunis lapsi :) Piti kysyä, että miten teillä se istuminen alkoi sujumaan, kun Henri alkoi työntämään itseään istumaan? Tosi nopeasti on kääntynyt masulleen ja selälleenkin!

    Meillä on meinaan 2kk ikäinen poika, joka kovasti vetää itseään istumaan ja tietääkseni tän ikäsenä ei vielä oikein sais istua? Mutta kun poitsu itse haluaa harjoitella, niin öh...? En vaan oo vielä kysynyt neuvolastakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moi!

      Voi kiitos :) Onhan se kyllä ♥ Meillä tuo istuminen esim. syöttötuolissa sujuu jo ihan hyvin :) tietenki vielä vähän välillä heiluu ja huojuu siinä, mut aikalailla se siinä hyvin istuu :) Pulkkaa me ei olla vielä edes kokeiltu. Vaunuissa istuu myös tosi hyvin :) Ilman tukea istuminenkin sujuu ihan hyvin, sitä me harjotellaan joka päivä täällä :) Joo se on aika vilkas lapsi ;) Ja kiire sillä on päästä liikkeelle. Joo ei 2kk iässä saa vielä istua ja oikeastaan vasta puolenvuoden iässä saa alkaa esim. syöttötuolissa istuttamaan, mut sehän on ihan yksilöllistä, jotkut saa alkaa harjottaan oikeen kunnolla istumista jo vaikka 5kk iässä! Meillä oli sillon ku Henri oli 4kk neuvolalääkäriaika ja se lääkäri sano, että sylissä saa istua, mutta ei saa istuttaa vielä missään syöttötuolissa, vaunuissa tms.

      Mutta uskoisin että pakkohan se on sylissä antaa istua, jos poika ei millään viihdy muuten sylkyssä :) muistaakseni Henrillä oli myös tossa iässä tuota jo. Toki ei varmaan pitkiä aikoja kannata sylissäkään, mutta eihän vauvaa voi väkisenkään alas painaa makuulle. :) Mä en todellakaan oo mikään asiantuntija mut neuvoin sen pohjalta miten ite oon toiminu Henrin kanssa. :)

      Poista
    2. Voi oot ihana, kun vastaat niin pitkästi ja yksityiskohtasesti! :) oon nyt yrittäny "jarrutella" jne sitä istumista. Kysyn vielä neuvolastakin.

      Oot varmasti hyvä äiti, jatka samaan malliin! :)

      Poista
    3. Heh, se on mun tapa :) Siis vastata yksityiskohtasesti jne. Joo kannattaahan sitä vähän harjotellakki :) Ja kysy ihmeessä, siellä ne ainaki osaa auttaa! Voi kiitos tosi paljon ja samat sanat myös sulle sinne! ♥

      Poista
  3. Nuo kynsilakat on kyllä superkivoja! Itelläkin on tullu muutama haalittua ja kovasti lisää tekis mieli mennä haalimaan. :P Ja hyviä ovat mun mielestä laadultaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on kyllä hintansa puolesta ihan tarpeeksi laadukkaita :) Itse aattelin kans mennä joku päivä ostamaan noita lisää ;D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!