Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Tunnustus



1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Kiitos tunnustuksesta Hanna :)

1. Oon ihan kauhean pelokas. Siis pelkään tosi monia juttuja, esim. kävellä yksin pimeässä (tai edes hämärässä) ja pelkään aina että joku tunkeutuu kotiin sisälle ja sitä rataa. Pelkään myös juoppoja, mutta syystäkin.

2. Oon hirveen spontaani ihminen. Saatan hetken mielijohteesta alkaa blondaamaan hiuksia, laittaa lävistyksen tai jotai muuta vastaavaa. Eli en kauheesti suunnittele ;) Totta kai isompia juttuja toteuttaessa sitte suunnittelenkin.

3. Rakastan blogin kirjottamista. Se on semmonen tapa purkaa ajatuksia :-) kiva tapa. Vaikka ei tännekkään voi ihan kaikkea kirjotella.

4. Mulla on sairaalakammo. En oo koskaan joutunu olemaan yötä sairaalassa (paitsi synnytysosastolla ja seki oli kamalaa) ja toivon, etten koskaan joudukkaan, ainakaan montaa yötä. Mulla tulee paha olo (fyysisesti) jo kun astun sairaalan ovesta sisään ja näen niitä sairaita ihmisiä ja osastonhuoneet jne.

5.  Pärjään tosi vähillä unilla. Joskus saatan olla ihan pirteä aamulla, vaikka oisin valvonu yön. (Varmaan käyny ylikierroksilla). 

6. Rakastan kenkiä ja kaikenlaisia ihania mekkoja. Nyt on tullu joku mekkokausi, että pakko saada uusia mekkoja. 

7. Lemppari nettikauppoja mulla on tasan 3 ja ne on nelly.com, beautiful-fashion.net & gina tricot. H&M:stä en oikeen enää kauheesti tykkää.

En anna tätä eteenpäin kellekkään, ku aika moni tän on jo saanu.. :)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!