Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kuulumisia

Viikonloppu sujui täälläpäin ihan mukavissa merkeissä, ja rauhallisesti kotona ollessa, niinku yleensä jokainen viikonloppu tulee vietettyä. Meijän pienimies sairastu tosin perjantaina kuumeeseen. To-pe yö meni kyllä ihan normaalisti, mutta pe-aamuna ku Henri heräs niin tunnosti olevan melko kuuma otsa ja mitattiin kuume, ja kuumetta oli 38,9. Muuten oli Henri kyllä yhtä virkeä ku aina ennenki, ja kuumeesta ei tänään sitte enää ollu tietoakaan :) mitään flunssaakaan Henrillä ei ollu, ei yskää, ei nuhaa, että oiskohan kyse ollu vaan hampaista? No, mene ja tiedä..

Noo, nyt on kuitenki Henri taas terveiden kirjoissa ja on kyllä yhtä energinen ku aina ennenki :) Kuumeessa muutenki oli ihan oma ittensä, tosin ruoka ei oikeen uponnu, mutta maito ja vesi sitäki enemmän, onneksi edes joku.

<3
Tää päivä on menny ihan vaan löhöillessä (niinku lauantaikin..) ja tarkotus oli käydä lenkillä, mutta ei sitte mitenkään jaksanu. Laiskottanu ja väsyttäny ihan mahoton. Ootin vaan koko päivän, että idols alkais ja ei sekään niin hyvä ollu mitä odotin, höh. Noo, ihan ookoo silti. Tänään Henri leikki vähän pikkupirua ja olihan se söpön näkönen :-D Hassu pieni poika <3

Ite pikkupiru ;)
Ensviikolla jos nyt sais aikaseksi lähettyä koskelle mun kotiin pariksi yöksi, ja torstaina onki sitte Henrin 6kk neuvola. Hui kauhistus miten nopeaa aika menee :) Se influenssarokotus pitäs myös torstaina laitattaa Henrille, tai siis puolikas siitä.

No mutta mitäs mulle ITSELLENI kuuluu, ei kyllä mitään erikoisempia ja siksi en varmaan nyt itestäni mitään tänne kirjotellukkaan. Paitsi että hermot ollu taas aika kireällä tänään varsinki, tiedä sitte miksi, mutta kai tää kotona istuminen alkaa jo tympästä. Ja ku ei oikeen pääse täältä liikkumaankaan mihinkään, keskusta ku on tuolla 40km päässä.. Sinne ei niin vaan vaunulenkille lähetäkkään. Noo, kevättä ja kesää odotellessa jos se mieliki vähän piristyis, toivon mukaan :)

4 kommenttia:

  1. Vallottava hymy tuossa alemmassa kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sattu kerranki oikeen kunnolla nauramaan kameralle :)

      Poista
  2. Aika on mennyt nopeasti! Muistan vielä kun odottelit innolla synnytystä blogissa! :D Ihania kuvia Henristä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On menny joo todella nopeaa! Juu, innoissaan kyllä odottelin ja nyt siitä on jo n. ½ vuotta aikaa, hui :) Kiitos, se on ihana :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!