Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Kesävaatteita Henrille

Okei, perun puheeni siitä, etten tykkää enää käydä H&M nettikaupassa (mainitsin siitä tossa tunnustus-postauksessa). Eksyin sinne jotenkin ja menin selailemaan lastenvaatteiden puolta ja voin sanoa, että löyty kyllä niiin kivoja vaatteita kesäksi Henrille, että!  Tässä muutamia kivoja mitä meinaan ostoskoriin klikkailla (sitten jossakin välissä, toivottavasti vaan koot riittää) Muiden nettikauppojen (jotka myy vauvan/lastenvaatteita) tarjontaa en oo vielä tutkinu, mutta varmaan pian tutkiskelen..
Ja en jaksanu mitään kollaasia nyt tehdä ja tällä koneella ei taida edes sellasta ohjelmaa olla, millä vois tehdä.. Äkkiähän sen picasan latais mutta nyt en jaksa.


Ihana pikeepaita! Noita oli myös valkosena, mutta ite ihastuin enemmän tohon sinivalkoraitaseen.


Kivat housut, noi lahkeet (niinku kuvassakin näkyy) saa käännettyä tuolleen ylös. Ja silleen että ne kans pysyy eikä tarvi käärimällä kääriä niitä ylös. Poikien puolella oli myös pojille tarkotettuja legginsejä, mutta en tiedä, ne ei ollu niin hienoja, että laittaisin tilaukseen. Ja ois vähän outoa laittaa henrille legginsit, ja älkää kysykö että miks ku en oikeen itekkään tiedä mut ois vaan :D


Henrillehän täytyy ehdottomasti olla kesäksi shortsit ;) Ja tässä on aika kivat. En kyllä ymmärrä mitä virkaa tolla vyöllä on sen ikäselle, tuskin tuo on edes shortsien kiristämistä varten. Kai se siinä koristaa housuja?


TOSI sulonen t-paita! :D

Huomasin, että olisin löytäny tyttöjen puolelta paljon enemmän kivoja vaatteita ku poikien, no yllätys? ;D Toivottavasti vielä joskus (jos lapsia haluan vielä lisää) saadaan Antin kanssa pieni prinsessa, että vois ostella kaikenlaisia sulosia mekkoja, hameita, legginsejä.. :) Ja sitä vaaleanpunaista ja pinkkiä! <3 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!