Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tulinki nyt sitte kirjottelemaan, ku Henri nukkuu päikkäreitä ulkona vaunuissa :) Käytiin tosiaan Henrin kanssa pikkumutka kävelemässä pulkan kanssa, ja sen jälkeen heti sitte käytiin pieni vaunulenkki ja Henri sopivasti nukahti vaunuihin. Ihmeissään istuskeli pulkassa ja katteli, että mihinköhän mä sitä oikeen vien ;) mutta ei kyllä yhtään itkeny tai mitään, tästä se lähtee! Vielä istuminen ei oikeen luonnistu ihan täysin, tai siis että Henri istuessaan heiluu vielä vähän sivuille, että tasapaino ei ihan kunnossa oo, mut eiköhän se siitä :)



Oon joskus ajat sitten luvannu laittaa kuvia Henrin vaunuista ja kohta saatte nähdä ne :) Tuohon on siis vaihdettu tuo "ratasosa" että tuon selkänojan saa myös istuma-asentoon :) Se vaunukoppa oli vaaleanruskean värinen, astetta vaaleamman värinen siis. Mä kyllä tykkään näistä vaunuista, tosi kevyet työntää ja hyvin pääsee tuolla lumessa ja kaikissa erilaisissa maastoissa eteenpäin :) On tosi tukevat vaunut ja vaunujen alaosaanki mahtuu yllättävän paljon tavaraa, mm. mun laukku, kauppakassi, ja vilttejäkin jos oikeen pieneen tilaan ahtaa ne. Mutta tässä tulee;


Henri haluaa aina joskus ennen päikkäreitä juoda maidon nuissa vaunuissa ja mun pitäs samalla heijata vaunuja / lykkiä niitä eteenpäin ja oon vasta hoksannu yhden aika hyvän keinon samalla pukata vaunuja ku Henri syö ;) ;


Ei toi nyt varmaan sen erikoisempi asetelma oo, mutta toimii hyvin ;) Hitsi ku ulkona on ihanan "lämmin", meinaan siis sitä, että kun ei oo kovia pakkasia enää.. Niitä kyllä olikin ihan tarpeeksi. Torstaiksi ja perjantaiksi on luvattu taas lämmintä, jesjes :) Alkas vaan nyt lumet sulamaan ja aurinko kunnolla paistamaan niin oisin tooosi ilonen!

Huomenna meen käymään koskella vielä mutkan, tällä kertaa yksin. Meen näkemään kavereita ja yhtä sellasta kaveria jonka kanssa ennen olin ku paita ja perse, mut meillä meni vähän sukset ristiin sillonku se sai tietää, että ootan vauvaa. Mutta nyt sovittiin, että nähdään ja jutellaan asioita selväksi. :) Turhaanhan sitä riidoissa on, ku asiat voi selvittää puhumalla. Vaikka eipä olla kyllä riidoissa oltu pitkään aikaan siltikään, vaikkei ollakkaan nähty. Ei olla nähty yli vuoteen, ja se on todella pitkä aika..


Täksi päiväksi ei oo mitään ihmeellistä suunniteilla, ihan kotipäivä vaan ja Henrin kanssa touhuilua :) Saa nähä tuleeko sinne salille lähettyä, jos on kyyti niin sillon kyllä mutta sitä ku ei välttämättä aina oo. No, teen sitte joitakin liikkeitä tässä kotona, meneehän se tänään niinki. Tuli tässä mieleen, että maanantaina mun täytyis soittaa sinne kenneliin ja sen sellasta, jäiks! Toivottavasti tää koirahomma nyt onnistuu. Se kennelin pitäjä kyseli, että oishan mulla halukkuutta käydä muutamissa näyttelyissä sen mun koirani kanssa, mutta vastasin että en kyllä näyttelykoiraa oo ottamassa vaan ihan kotikoiran. Ei mulla oo aikaa näyttelyille, eikä tällä hetkellä kiinnostustakaan :/ Toivottavasti tää ei nyt tän homman takia sitten kuse tämä juttu. Jospa se ei.


Oon niin tykästyny näihin hiuksiin, on just sen malliset mitä oon joskus halunnu ja vaikka lyhenikin melko reilusti niin ei haittaa, nyt on sentään jotain muotoa näissä ja nää on niin helppo laittaakki nyt :) Pitäs käydä toiset korvakorutki ottamassa tässä joku päivä kylällä, ku sais vaan aikaseksi!  Oon miettiny monta kertaa, että laittaisko blondiksi hiukset, mutta kyllä se on vaan tuo tumma mikä on se juttu. En vois kuvitella enää blondeja itelle, tai no, voisin, mutta jotenki vaan viihdyn näissä tummissa, vaikka kova halu ois joskus blondailla. Pitää vaan muistutella itteä, että tumma on parempi :)




Nyt jatkan blogien lukemista ennenku Henri herää :) Mukavaa päivää kaikille!

21 kommenttia:

  1. ei sais istuttaa lasta jos se ei itse osaa istua! no, tee vaan lapsellesi selkävaivat ja muut kun et näköjään itse ymmärrä sitä että lapset oppii asioita omaan tahtiin eikä tarvii alkaa hoputtamaan toista jos ei ole valmis!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän Henri edes istu tossa pulkassa vaan tollein puoliks makaa :) Ja tottakai lasta täytyy välillä istuttaa sillee varovasti että se oppii..ainakin niin meille aikoinaan neuvolassa sanottiin..

      Poista
    2. Anonyymi, ymmärrän kyllä että vauvat kehittyy omaa tahtia ja jos naapurin vauva osaa istua puolen vuoden iässä niin Henri ei välttämättä. :D Ja etkö huomaa, ei se tuossa pulkassakaan istu, vaan on tollasessa puoliksi makuuasennossa. Ja meille neuvolassa sanottiin, että saa ja pitää alkaa nyt pieniä aikoja istuttamaan Henriä syöttötuolissa, vaunuissa jne. Että en todellakaan kiirehdi tän asian kanssa enkä myöskään aiheuta Henrille minkäänlaisia selkävaivoja tai muitakaan juttuja, että ei sen puoleen :) Ja se, että totuttelee vauvaa istumaan pikkuhiljaa, ei oo hoputtamista vaan vähän sellasta pienen pientä avustamista sitä varten. Eikai ne neuvolassakaan käskis harjottaa istumista, jos se ois jotenki vaaraksi.

      Anna, no niimpä! Niinhän sitä täytyy joo, ja todella pieniä aikoja me syöttötuolissaki ollaan Henriä pidetty :) hiljaa hyvä tulee!

      Poista
  2. Onko henrillä useinki suu auki vai onko se posetusilme kameran nähtäessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lähinnä sillon ku otan kuvia siitä :) Ja sillon tietysti jos se ihmettelee jotakin.

      Poista
  3. Mua ärsyttää kun en enää ite osaa pitää korviksia, mulla on rustossa kaksi ja niitä kyllä pidän mut korvalehessä en osaa pitää koruja enää :s Pitäs varmaan opetella kun ne on kivan näkösiä mut nää reiät on varmaa ummessa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opettele ihmeessä taas, ne on kivoja ku saa laitettua vaikka mitä erilaisia koruja :)

      Poista
  4. Onpas taas vaihteeksi ihme anonyymejä liikenteessä... Sinä senkin kaunotar ja ihana Henri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niitä tuntuu aina olevan. :) Voi kiitos toinen kaunokainen! <3 Ja joo, Henri on ihana :-)

      Poista
  5. On tosi suloinen poika ja nätti äiti :) Kiva, positiivinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) Siellä ruudun takana toinen nätti äiti! :)

      Poista
  6. Ihana Henri ja ihana sinä !

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo pulkkakuva! :D haha, en voi lakata nauramasta kun toinen on siinä ihan iloissaan taljoinen, pulkkineen.. :DD
    Ja sulla on sen malliset kasvot, että sopii tuollainen tukka. Monelle ei sovi nimittäin! :)

    http://vaatetellen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Kaunis Laura, lepää rauhassa :(( <33

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!