Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Iltoja, iltoja

Tänään on kyllä ollu melkonen päivä! Hyvällä ja huonolla tavalla :) Aamupäivästä oli eka se ajotunti ja nyt mentiin maantielle ajamaan, voi että se on enempi se mun juttu ku esim. keskusta-ajo! Keskustassa palaa äkkiä käämi, ku omistaa tämmösen kärsimättömän luonteen ;) ei vaan ihan hyvin oon rauhallisena pysyny ratissa, oikeastaan paremmin mitä oisin voinu kuvitellakkaan! Hyvin meni maantieajo, ainoa mistä tuli miinusta oli se, että ajoin ylinopeutta aika reilusti. 100 rajotus oli ja puottelin 120 huomaamattani. Niin, miten sellasta voi olla huomaamatta? Siinäpä se.. no, sitte sen jälkeen kyllä aina vähän väliä katoinki nopeusmittaria, että pysyyhän se sallituissa rajoissa ja hyvin pysyi :)

Kiva päivä muuten, mutta Henri on ollu aika kiukkunen tänään, tai no virkeä ja pirteä kyllä mutta myös yliväsynyt. Yritin saada sitä joskus puol neljän aikaan päikkäreille ku näytti olevan niin väsyny ku sitä ennen nukkunu vaan 1h päikkärit, mutta auta armias kun laitoin sen sinne vaunuihin mikä huuto siitä alko.. Päätin sitte, että kokeillaas myöhemmin uudestaan ja sehän kannatti, nimittäin viiden aikaan kokeilin uudestaan jokonyt ja sinnehän se nukahti alle 2minuutissa! Ennätyksiä ennätyksiä .. ;)  Tosin annoin sen vaan nukkua kuuteen, ettei mee yöunet ihan höpöksi, kyllä se oli raukka pahalla päällä ku herätin, niin väsynyt oli :(

Eli päivän päikkärisaldo Henrille n. 2h joka on aika vähän ( vähän Henrille siis tällä hetkellä, jollekihan tuo on paljon ), saapa nähdä miten yö menee.. Yleensä jos se on nukkunu liian vähän päikkäreitä niin herää yöllä sitte valvomaan tai muuten vaan nukkuu levottomasti. Illalla se nukahti kympin aikaan, luulin, että aikasemmin mutta ehei. Oli taas oma työnsä saada herra nukkumaan.. sitten kun sen saa nukkumaan niin se nukkuu hyvin kyllä ( yleensä ainakin ) mutta siinä nukuttamisessa menee oma aikansa :) mut nyt riitti nukkumisvuodatukset!


Ensviikolla ajattelin tilata uuden puhelimen ja paljastan sitteku tilaan sen, että minkälaisen. Se nyt ei mikään erikoista erikoisempi ole, mutta ei kyllä tarvikkaan, en älyä niistä älypuhelimista mitään. Mun isoveli lähetti mulle ennen joulua iPhone 3gs:n mutta a) en osaa käyttää sitä b) en edes jaksa opetella käyttämään sitä c) se on liian monimutkanen d) en tarvi niin monimutkasta ja hienoa kännykkää. iPhonea on Antti käyttäny, ja käyttäs nytki mutta usbipiuha on hukassa ja se on aikas tärkeä, koska sillä siihen kapulaan saa virtaa.. No, eiköhän se jostain löydy. Täällä talossa tuntuu vaan kaikki katoilevan nimittäin mun huppari, toppi, lävistyskoru tähän huuleen ( lyhyt tappisempi, tää nykynenhän on aika pitkä ), mun keksit ( kyllä, keksit ) on hukassa, samoin Henrin neuvolakortti ja sitte toi usbjohto. Jospa ne vielä jostain löytyis!

Mut ei kai mulla nyt muuta, tein tänään aika kivan tilauksen Yves Rocherille mutta siitä voitte lukea seuraavassa postauksessa :) Minä kiitän ja kuittaan!

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!