Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Sitä tätä ja tuota

No niin, vihdoin jaksoin tulla kirjottelemaan. Piti tulla jo eilen, mutta oon vaan ollu niin kerta kaikkisen väsyny, etten oo jaksanu. Tänäänki ku Henri nukku niin nukuin itekki 2h päikkärit, piristi se hetkeksi mutta vähän ajan päästä taaaas väsytti! Se on tää kevät ja pitäs vissiin käydä tarkistuttaa hemoglobiini, mulla kun on taipumusta alhaselle hempalle, nimimerkillä anemiaa potenut.

Väsymyksestä huolimatta tänään on ollu tosi kiva päivä! Aamupäivällä käytiin Antin ja Henrin kanssa hamppilääkärissä, kun se oli ensimmäinen Henrin hammaslekuri käynti :) Saatiin hammasharja sieltä mukaan ja tahna, harjattiinki nyt illalla ekaa kertaa siltä ne kaks pientä hamppia ja ihme kyllä Henri ei vastustellu yhtään vaan ihan mielissään oli, ku harjailin sen hamppeja :) Toivottavasti on aina noin..

Sitte nukuttiinki ne päikkärit (Henri tosin vaunuissa ulkona) ja sen jälkeen leikittiin ja pelleiltiin yms :) Käytiin sitte pihalla taas ihan muuten vaan kattelemassa ja pienellä kävelylenkillä. Henri kyllä niin nautti pihalla olosta ja en yhtään ihmettele ku oli niin tosi hyvä ilma, mittari näytti +10 ja vielä varjossa ! Jihuu. Hyvin tarkeni hupparilla kuljeskella siellä.

Enttententten minkähä noista ottais.. :)

Namnam maissinaksuja :-)
Iltapäivästä syötiinki sitte maissinaksuja ja hyvin Henri niitä syö jo itse :) ei tartte enää palotella ku osaa jo itte syyä tosi hienosti! Mitään erikoisempaa ei ollakkaan sitte tehty, ihan peruspäivä ollu mut tosi kiva sellanen niinku ylempänä jo sanoinki! Hieman haluttas johonki pikkulomalle lähteä, Ouluun vois tehdä pienen reissun heti kuhan nyt Antti saa vaan tietää millon sillä on se parin viikon loma, sit vois alkaa suunnittelemaan ;)

Tänään tehtiin illalla fetasalaattia taas namnam ja oon muutenki syöny tänään oikeen ekstraterveellisesti ku söin jotain keittoa missä oli tosi paljo kasviksia, lisäksi oon syöny paaljon mandariineja ja sit tota salaattia ja juonu paljo vettä! Juon päivittäin varmaan lähemmäs 10 lasia vettä, mä en vaan tiedä mikä siinä on mut ilman sitä ei kyllä päivä mee hyvin :D

Namnam!
 Nyt lukemaan uudet blogijutut ja sitte pikkuhiljaa nokka kohti sänkyä eli nuuukkumaan! Teen viel yhden postauksen jossa kerron sen lompakon + korvisten voittajan, olkaa siis kuulolla. :)


7 kommenttia:

  1. Me ei olla käyty hammaslääkärissä Jasperin kanssa vielä :o Neuvolassa eikä missään oo sanottu mitään. Aika outoa, luulis et Jasperinkin pitäs jo käydä siellä, mut en tiijä sitte :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :o Ei meillekkään neuvolasta oo sanottu mitään, eikä varattu sieltä hammaslääkäriaikaa vaan ite kävin varaamassa Henrille ku eka hammas tuli kunnolla läpi :) Mun sisko vaan on varannu heti ku eka hammas on tullu ja niin ne hammaslääkärissäki sano, että sillon pitäs varata eka käynti sinne. Vuoden päästä on sitte seuraava kontrolli :) mut kannattaa kyllä varata aika!

      Poista
  2. Sun masu on iltalehden sivulla :D Sun blogia jo tosi kauan seuranneena mietin heti että oot sä, sitte vaa selailee vanhoja blogi kirjotuksia ja sähä se olitki :)

    VastaaPoista
  3. Teilläkin näyttää noita leluja olevan kertynyt=) Meillä välillä tuntuu, ettei pojua erota lelumeren keskeltä=) Jokaista lelua se vähän aikaa kääntelee ja sitten siirtyy seuraavaan, välillä on pari yhtäaikaa kädessä. Yritän tehdä niin, että kerralla on tietyt lelut esillä ja sitten laitetaan ne jemmaan ja vaihdetaan säilöstä toiset lelut käyttöön ettei se kyllästy leluihinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitä kertyny vaikka en oo kyllä itse ostanu ku ehkä kaks lelua yhteensä Henrille :) Niitä vaan kertyy.. Joo meillä on sama homma, vähän aikaa jaksaa katsella ja sitte heivaa pois :D Pitäs itelläki tehdä noin mut se vaan kyllästyy yhteen niin nopeaa YLEENSÄ (joskus tosin jaksaa katella kauemminki jos on kiinnostava lelu) :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!