Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Kesäsuunnitelmia

Tänään aloin tässä miettimään, että minkäslaisia kesäsuunnitelmia mulla onkaan, tai no, meillä. En tiedä vielä miten Antti on töissä, että onko sillä edes minkäänlaista kunnollista kesälomaa (toivottavasti on) mutta oon mä silti jo suunnitellut ja haaveillut mitä kaikkea kesällä vois ja haluan tehdä. Ja että mitä kesälle on tiedossa.

  • Häät ♥ Meen varmaan päivää, tai kahta päivää ennen Ouluun, että keritään vielä vähän valmistella niitä ja koristella juhlapaikkaa jne :) Ihanaa olla ekaa kertaa kaaso! ♥
  • Kalajoen Juhannus houkuttelis, mutta toisaalta rauhallinen juhannus ihan vaan kotona parin huurteisen kera kuulostais myös todella hyvältä. Saa nyt nähdä.
  • Matka jonnekin etelään, vaikka Tampereelle siskon luokse taikka sitten Helsinkiin ! Mua kiehtoo hirveästi suuret kaupungit ja varsinkin kesällä kaupungit (varsinki Helsinki, Tampere & Turku) on tosi, tosi kauniita paikkoja :) 
  • Laivalle ! En oo kertaakaan käyny ja sinne ois oikeasti tarkotus lähteä, mikäli vaan Antti sais töistä edes vähän lomaa..

weheart
  • Käydä jossakin huvipuistossa. En oo pitkään aikaan käyny ja rakastan huvipuistoissa kiertelemistä. Särkänniemi tai Lintsi kuulostais kyllä tosi kivalta :)
  • Festarit eli tässä tapauksessa vain ja ainoastaan Qstock, joka siis järjestetään Oulussa. Sinne ois aika varmat mahdollisuudet päästäkki. Oon siellä parina vuotena ollu (tosin en siellä sisällä kertaakaan, vaan ulkopuolella) ja viime kesänä jäi luonnollisestikki välistä se, joten nyt ois kyllä ihan kiva päästä pitkästä aikaa sinne :)
  • E:n (eli mun siskonpojan) 3v synttärit ! tärkeä juttu ehdottomasti :)
  • Muuten vaan rentoa oleskelua perheen ja ennen kaikkea myös ystävien kesken, sekä paljon ulkona touhuamista Henrin kanssa! Ajattelin ostaa Henrille kesäksi pienen uima-altaan jossa saan yhdessä sen kanssa viilentyä sitte kuumina kesäpäivinä :D
  • Aion myös syödä paljon mansikoita, jäätelöä, grillattua ruokaa (kotigrillissä tehtyä tietenki), ostella uusia vaatteita sekä rentoutua. 

weheart

  • Luultavasti menen myös kesä - tai heinäkuuksi töihin. En oo ihan varma vielä tästä, mutta ehkä. Toivon mukaan pääsis edes hetkeksi töihin, että ois sitte varaa kunnolla shoppaillakki :)
  • Ja lisäyksenä mun täytyy kesällä ottaa myös autokouluajoja. 

Tulipa pitkä lista, mutta tämmöstä tiedossa. Saa nähdä mikä kaikki tuosta nyt toteutuu, mutta ainahan sitä saa haaveilla eiks vaan .. ;)

Mitäs kesäsuunnitelmia muilla on? :)

11 kommenttia:

  1. mitä etkö meekää kattoo david guettaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä minäki mietin (:

      Poista
    2. Menen mutta eihän sillon oo enää kesäloma :) David esiintyy elokuussa.

      Poista
  2. meillä ois vähän suunnitteilla lähtee kesällä tsekkaa toi muumimaailma ja muutamat eläinpuistot. Varmasti monia muitakin paikkoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki haluan ehdottomasti niihin kans kunhan Henri vähän kasvaa ja tajuaa niistä enemmän :)

      Poista
  3. Mäkin haluisin tonne Kalajoelle! Ollaan oltu aina Yyterissä jussi, niin välillä olis siisti lähtee Kalajoelle :)

    Me ei olla suunniteltu oikee mitää vielä, koska meidän suunnitelmat tuppaa menee mönkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo koskaan ollu juhannusta missään muualla ku kotikonnuilla joten oishan se jo aika lähteä vähän tsekkailee jotain muuta paikkaa :D Toisaalta kyllä se kotona vietetty jussi on sellanen sopivan rauhallinen ja rento :) ja mukava! mutta saapa nyt nähä mihin tässä päätyy :)

      Joo no mä aattelin nyt suunnitella ja varmaan meneeki ainaki suurin osa suunnitelmista uusiksi mutta ompahan nyt jotain suunnitelmia ainakin niin ei oo ihan "tyhjän päällä" että mitä sitä kesällä.. :D

      Poista
  4. Tuo kalajoki kiinnostas mutta taitaa oma kesä mennä töissä ja Qstockissa käydessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullaki se riippuu ihan siitä oonko töissä vai kotona ja raskinko lähteä Henrin luota mihinkään ja vietänkö sittenki mieluummin juhannuksen ihan vaan rauhassa kotosalla :)

      Poista
  5. Voi miten kamala näitä on nyt lukea.. miten paljon Lauralla oli suunnitelmia tulevaa kesää varten ja yhtäkkiä kaikki vaan katoaa :´((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajattelin ihan samaa, varsinkin kun itsekkin suunnitelee kesää ja muuta tulevaisuutta. ei sitä tajua, että vaikka huomenna voi jäädä auton alle ja se oli siinä.

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!