Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sitä ja tätä ja neuvolakuulumisia

Tänään meinas aamu alkaa pikkasen huonosti, mutta onneksi sitten alku v*tutuksen jälkeen alko kaikki näyttää vähän valosammalta .. :) Ensinäkin neuvola-aika meillä oli 09.00 ja saavuttiin sinne 5min myöhässä, kyllä oli meidän neuvolatäti käärmeissään.. tällä kertaa se meni niinpäin, että neuvolatäti oli raivostuttava ja epäkohtelias, ja lääkäri todella mukava ja asiallinen ! Mä en ymmärrä mikä meidän neuvolatätiä vaivas, mutta se moitti Henriä kaikesta että kun ei osaa vielä kunnolla sitä ja tätä ja tuota ja Henrillä kun on nyt se äitiäitiäiti-vaihe päällä, niin kyllähän se vierastaa ja varsinki tollasta joka oli hurrrjan pahalla päällä, mä en esim. itse saanut riisua Henriltä vaatteita pois punnitusta varten, vaikka yleensä oon saanu, se neuvolatäti vaan riuhtasi Henrin mun sylistä ja siitä se riemu repesi.. Henri raukka ♥

Onneksi pian päästiin sinne lääkärinhuoneeseen ja todella mukava oli käyä :) Lääkäri kehu kovasti Henriä ja kaikki oli hyvin. Lääkäri sanoi, että konttaaminen ja käveleminen on ihan "oven takana" eli että ei mee kauaa, ku lähtee konttaamaan ja kävelemään, kun niin hyvin varaa jaloille ja kun kävelee jo niin hyvin kun taluttaa. :) Myös nyt voi alkaa maistattaan normaalia jugurttia, piimää, viiliä ja sen sellasta, pikkuhiljaa. Ja normaalia kotiruokaa saa antaa totta kai maustamattomana, mut sitähän me ollaan jo jonkun aikaa annettu :) Tosi kiva mieli jäi nyt tästä lääkärikäynnistä, neuvolatädistä ei niinkään.. ehkä sillä oli huono päivä.

Henrin mittoja en ihan tarkalleen muista koska mulla on neuvolakortti hukassa niin sinne ei merkattu niitä, mut pituus oli jotain reilu 73cm ja paino n. 8,5kg, hyvin kasvanut on :) Päänympärystä en muista yhtään.

"mittää en oo tehny" :)
 Henri rakastaa yli kaiken sotkemista ja kun syötän sille sosetta / puuroa / pottua niin jos sitä vähäkin tippuu pöydälle niin Henri heti alkaa levitteleen sitä ja oikeen naureskelee, on vissiin niin mukavaa? ;) Eilen annoin kyllä ihan luvan kanssa sotkea tuon luumusoseen kanssa ku sitä vähän tipahti tohon pöydälle, pitäähän se saada joskus kokeilla totaki, vaikka kyllä Henri varmaan isompana huolehtii siitä että sotkua riittää :D Tänään Henri sotki taas, mutta tällä kertaa en tosiaankaan "antanut siihen lupaa". :D



Sellanen sotkija se meidän poika on ;-) Mut niin tänään on ollu aika tehokas päivä, vaikka aamu tosiaan alko vähän miten alko, nimittäin aamupäivästä meille tuli Henrin serkkupojat (eli mun sisko ja sen pojat E ja O) ja niiden lähdettyä laitoin Henrin päikkäreille ja vietin Antin kanssa aikaa ennenku se lähti töihin :) Sitten myöhemmin touhuilin Henrin kanssa kaikenlaista ja sain jopa nyt vähän laiteltua taas kirpparijuttuja, tosin en hinnoteltua vielä, mut vähän etittyä kaapista et mitä laitan kirpparille ja mitä huutonettiin. Mistä tätä vaatetta riittää? Ja vielä sellasta mitä en pidä.. Tässä vähän kuvaa:


Eli noi ylläolevat menee ihan tavalliselle kirpparille, en jaksanu alkaa kuvaileen noita ollenkaan huutonettiin, vaan pistän suoraan kirpparille, vaikka toki hyvässä kunnossa ovat myös nuo, en mä huonokuntoisia möiskään :)


Ja tossa on huuto.nettiin menevät, osa siellä kyllä jo onkin mutta osa ei. Tuntuu niin inhottavalta laittaa niin hyviä ja kivoja vaatteita huutonettiin myyntiin, mutta ku ei tuu vaan itsellä käytettyä niin mitä sitä turhaan kaappitilaakaan viemään. Ja saapahan rahaa, niin on varaa ostella sitte jotain kivempia vaatteita :)

Mut joo, nyt esittelen teille sen Henrin välikausipuvun! 


Eli siis se on Ciraf-merkkinen ihan tommonen normaali söpö haalari ja ihanalla pallokuosilla :-) mun mielestä tuo tummanruskea ja turkoosi vaan niin sopii yhteen että aijjai! Innolla odotan että päästään tätä oikeen kunnolla käyttään ;-) Koko on 80cm mut eipä kyllä ollu mitenkään hirveen reilu Henrille siltikään, hyvä vaan että otettiin tämä eikä sitä 74 senttistä, sehän meniski kohta pieneksi, kun tonne sisäänki täytyy mahtua kuitenki vaatetta..


Sellasta :-) Mun tanko on tullu tänään postissa, mut huomenna vasta haetaan se, samoin mun gt:n paketti on tullut jo öö tiistaina ( ? ) mutta huomenna haetaan molemmat sitte :) huomenna mun täytyy myös käydä yksityisellä lääkärintarkastuksessa ajokorttia varten, hohhoi.. sekin lysti tulee maksamaan melkosen paljon mut mun yläasteaikanen terveystodistus ei kuulemma käy, lääkäri ei suostu allekirjottaan? no ei sitten. Huomenna täytyy siis myös viedä poliisilaitokselle passikuvat ja se lääkärintodistus mut 60e rahaa. Kaikesta ne velottaakin..

Mulla on vielä flunssa osittain, ei enää muutaku nokka vuotaa 24/7 ja yskä, mutta yskä on aina vaan aamulla ja yöllä. Illalla se aina johonki aikaan alkaan ja yöllä jatkuu ja jatkuu, vaikea nukkuakki ku yskittää koko ajan, mut aamulla se on kaikista pahin.Vähän reilu viikko oon nyt ollu kipeenä, että jospa tässä toivon mukaan pian parantuis :-)

Mut nyt kohta puolin läksin nukkumaan, eipä mulla kai muuta enää tähän postauksee oo sanottavaa, adios ;)

PS. Anniinalla on menossa blogissaan mahtava arvonta, käykääs kurkkaan :) !

10 kommenttia:

  1. söpö haalari ja pitkä poitsu :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi haalari! :)
    Ps. lisäsin sut fb:hen, et saan ne tiedot lähetettyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :) joo hoksasinkin ja nyt on ylläri laitettu postiin! se ei mikään huippu iso ylläri oo mut sellanen pieni juttu :)

      Poista
  3. voi että ikinä en oo noin sulosta pikkupoikaa nähny!! on kyllä hyvät geenit saanu:D

    VastaaPoista
  4. Ainakin meille opetettiin että maitotuotteita saa alkaa maistattaa vasta 10kuisesta lähtien.. Teidän neuvolan työntekijät ei taida olla ihan ajan tasalla!
    Terveisin: Pian lastenlääkäriksi valmistuva, sattumalta tänne osunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne taitaa ihan ajantasalla olla .. :) oon kuullu että monissa muissa paikoissa myös lääkärit sanovat, että saa alkaa maistattaan PIKKUhiljaa alle 10kuukauden iässä esim. viilistä ja vähän piimää tms.

      Poista
    2. Kyllä meki saatiin neuvolasta 8kk iässä lupa alkaa maistelee hapanmaitotuotteita :)
      Maitotuotteet sit vasta vuoden iässä kun noi hapanmaitotuotteet auttaa mahaa sopeutumaan paremmin normimaitotuotteisiin :)

      Poista
    3. Joo aivan :) Ja Henrillä ei kyllä mikään herkkä maha ole koskaan ollukkaan, onneksi. Nyt ollaan alotettu piimän maistattelu ja viiliksen myös. Piimä ei ehkä ihan lemppari oo mut kyllä se alas menee, viilis on taas se IN juttu tällä hetkellä aina sillon tällön jälkkärinä :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!