Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Yves Rocher - tilaus

Tein tänään tosiaan tilauksen Yves Rocherille, piiitkästä aikaa! En edes muista koska oisin viimeksi tuolta jotain tilannut, mut nyt ku kerta ihan ajan kanssa päädyin sinne eri tuotteita katseleen, niin päätin, että teen tilauksen. Ku kerta löysin vielä hyvän alennuskoodinkin. En sitte jaksanu tehdä tätä kuvapostausta kollaasina, joten tyytykää alekkain oleviin kuviin :D


"Miellyttävän tuntuinen päivävoide antaa kasvoillesi jokaisella levityskerralla syvenevän aurinkoisen värin. Koostumus on kosteuttava, joten voit käyttää tätä itseruskettajaa tavallisen päivävoiteesi sijasta. Iho saa kosteutta ja tuntuu sileältä. Gardenian kukat kaunistavat ihoa ja iho saa heleän aurinkoisen värin.

Kosteuttava koostumus. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa."

Tämän sain muistaakseni alennuskoodilla ilmaiseksi, taikka sitten tilaajalahjana, en muista kumpana :)

"Todella helppokäyttöisellä suihkeella saat jo tunnissa tasaisen ja kauniin värin vartalon iholle - myös hankalimmille alueille.

Kasvipohjaisia ainesosia: gardenian kukkien uute;
luonnonmukainen taikapähkinävesi, mangiferiini."


"Kiinteyttävä tehogeeli vartalon linjoille Sitrus-korianteri-yhdistelmää sisältävä detox-ohjelma on tehokuuri vartalon linjoille. Kauniimpi ja kiinteämpi vartalo saa sinut tuntemaan olosi jälleen miellyttäväksi omassa kehossasi.

Pakkauskartonki valvotuista metsistä.
Testattu ihotautilääkärin valvonnaasa.
Kasvipohjaiset ainesosat: sitrus-korianteri-yhdistelmä, hevoskastanjauute, luonnonmukainen ruiskaunokkivesi, kahviuute.

Tuotteen +
Raikas geelivoide imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmeaksi" 


"Maksimoi Kiinteyttävän vartalogeelin vaikutus bambu-uutetta sisältävällä mikrokuorinnalla, joka kuorii ja puhdistaa ihon. Kun epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut on poistettu iholta, Kiinteyttävä vartalogeeli imeytyy täydellisesti, ja sen vaikutus tehostuu.

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
Kasvipohjaiset ainesosat: bambu-uute, luonnonmukainen ruiskaunokkiuute. "
 

Nämä ainakin tuli tilaajalahjana :) tai siis sen tilaajalahjan sai itse valita muutamasta vaihtoehdosta
ja minä valitsin nämä.
 
 "Cure Solutions– Silottava voide silmänympärysiholle
Vaikuttaa väsymyksen merkkeihin kolmella tavalla: silottaa ryppyjä, häivyttää ihon tummuutta ja madaltaa silmäpusseja.
Putkilo 5 ml
Botanical Expertise Kosteuttava itseruskettaja kasvoille ja vartalolle

Itseruskettajalla loihdit kasvoillesi kullanhohtoisen päivetyksen ja kauniin hehkun. Klassinen, helppokäyttöinen itseruskettaja sisältää kosteuttavaa gardenian kukkien uutetta, jolla saat kauniin rusketuksen päästä varpaisiin.
Putkilo 30 ml
Pure System -Kasvovesi – pore minimizer
TEHOHOITOA IHOHUOKOSILLE
ihohuokosia supistava vaikutus:
- Puhdistaa ihohuokoset syvältä
- Pienentää huokosia ja antaa iholle mattapinnan
- Vähentää finnien punoitusta"

Tämä tuli kaupanpäälle, koska mun tilaus oli yli 25€ :)

"Itämainen suihkuöljy vie sinut hammam-kylpyläperinteen eksoottisiin nautintoihin. Suihkuöljy antaa ihollesi uskomattoman sileyden ja silkkisen pehmeyden."

Tän sain myös kaupanpäälle koska tilaus ylitti 35€ :)
 "Hemmottele hiuksiasi raikkaalla naamiolla, joka hoitaa hiuksia tekemättä niistä raskaita. Hiuksista tulee pehmeät, helposti kammattavat ja kirkkaan kiiltävät. Levitä kosteisiin hiuksiin sampoopesun jälkeen."

Kaiken tän lisäksi mulle tulee myös eräs suihkugeeli alennuskoodin ansiosta, mutta sitä en nyt millään muistanu että minkä niminen ja näkönen se purkki oli, joten sen näette sitten kun se tuote saapuu mulle perille :) vähän skeptisesti ehkä suhtaudun nuihin kiinteyttäviin juttuihin, mutta eihän sitä tiedä ennenku kokeilee! Ja joo, ei se kiinteytymistä ainakaan edistä että istuu vaan sohvalla ja syö herkkuja päivät pitkät, eli kyllä mä sitten tuloksia odottelen niin, että treenaan samalla.

8 kommenttia:

  1. Raportoi tännekkin sitten huomaatko kiinteyttävillä tuotteilla olevan jotain tehoa=) Itsekkään ei oiken luota nuihin hirveesti. Mulla on ollu käytössä Oriflamen kiinteyttävä vatsageeli. Siinä en ole kyllä huomannut mitään kiinteyttävää vaikutusta. Ihon se tekee kyllä kosteutetuksi, mutta muuta on ole huomannut. Ehkä tosiaan vaatisi mahan kiinteytyminen mulla muutakin kuin geeliä=))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toki raportoin sitten :) Joo ei mullakaan mitkään kauhean suuret odotukset ole, mutta saa nyt nähdä, ainahan sitä voi yllättyä positiivisesti :) Joo no mä uskon, että noilla geeleillä ja sun muilla ei mitään vaikutusta ainakaan sillon oo jos ei treenaa ja syö edes jotenki terveellisesti :D Mutta toisaalta ne antaa ymmärtää toisin.

      Poista
  2. Hei tiedätkö tuleeko Yves Rocherin tilaukset ihan kotia asti vai pitääkö paketti hakea sitten postista? Kun itteeni on jo himottanu pidemmän aikaa tehdä sinne tilaus mutta en oo viittiny ku en tiedä minne se paketti sitten tulis :D
    Tosi kivoja juttuka oot kyllä tilaillut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yves Rocherin paketit tulee useimmiten lähimmälle R-kioskille, näin ainakin turun seudulla :)

      Poista
    2. Se tulee kait postiin tai sitte R-kioskille, en oo ihan varma kun en hoksannu kattoa, että mihin ne sen toimittaa :) Mut luulisin, että jompaan kumpaan. Tosin täälläpäin myös yks mahdollisuus on, että se tulee Valintataloon, mutta tiiä sitte.. mut tuleehan sieltä ilmotus sitte, että mihin se tulee niin tietää käydä hakemassa :) Joo munki mielestä löyty kivoja juttuja, kerranki jaksan käyttää aikaa tollaseen :D

      Anonyymi: Niin veikkaan itekki, että joko R-kioskille taikka sitte postiin :) Tai valintataloon.

      Poista
  3. Mäkin haluisin mielelläni kuulla noista lisää heti kun vaan oot testannu niitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä raportoin sitten kunhan oon ensiksi noita tuotteita testannu ! :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!