Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Spring break

Täällä Rukalla on nyt viikonlopun kestävä spring break ja voin kertoa, että porukkaa on! Hirrrveen paljo etelästä tulleita (murteen perusteella ainaki) ja totta kai ihan ympäri Suomea. Mutta keräähän se tollanen tapahtuma paljon lössiä yhteen kasaan ! Tänään on esiintymässä ollu Jukka-Poika  ja huomenna on Reckless Love siellä mut mua ei oikeen toi jälkimmäinen kiinnosta, ja ei se Jukka-Poikakaan mikään lemppari oo mut on sillä muutama ihan kuunneltava biisi, vaan ei tullu lähettyä sitäkään kattomaan.

Mut jotain tästä päivästä; aamupäivällä käytiin Antin kans kahdestaan keskustassa hoitaa asioita ja kävin vähän katsastaa Highwayn vaate - ja kenkävalikoimaa (myy mm. only, vero moda, vagabond jne.. merkkejä) ja keräsinki kauhean kasan vaatteita syliin ja sovitin, mutta mitään en ostanut. Oisin kyllä voinu ostella sieltä vaikka ja mitä mutta jotenki en raskinu, aattelin, että en nyt ala tuhlailemaan, vaan sitten ku pääsee johonki kaupunkiin, niin sitte voi hyvällä mielellä käydä shoppailemassa kaupat tyhjiksi .. ;)


Tänään ollaan myös ulkoiltu Henrin kanssa jonkun aikaa silleen, että ollaan kierrelty pihaa ympäri (tässä sitä riittää kiertelyä) ja katseltu kaikkea mm. traktoria, halontekokonetta, hallia (missä Antti ja muut laittaa autoa), pannuhuonetta jne. Voi miten mielissään Henri oli ku käytiin kattomassa noita edellä mainittuja juttuja, traktorista ja autoista varsinki oli aiiivan innoissaan, eikä ois millään tahtonu lähteä pois! Se oli käyny Antin äidinki kanssa pihalla kattelemassa kaikkea sillä välin ku me oltiin siellä keskustassa. :)

Henri on oppinu nyt vilkuttamaan ku sanoo että heihei! Se on aivan ihanan näkönen :D Nykyään ku sille sanoo että heihei niin se alkaa samantien vilkuttamaan ja nauramaan. Suloisuus ♥ Se on myös muutaman kerran "morjenstanu" ku ollaan Antin kans tehty silleen "moooi!" ja nostettu kättä pystyyn niin Henri tehny perässä. On se kyllä niiin huvittava! :-D 



Viikonlopuksi meillä ei oo mitään erikoisempia suunnitelmia (niinku ei yleensäkkään), kuhan vaan ollaan ja öllötetään ja herkutellaan! Oon kohta tyhjentäny kokonaisen dumlepussin, tosin jätin kyllä Antillekki siitä ;) Huomenna saatetaan pyörähtää illalla mutka kylällä kattomassa menoja tai ei-menoja (kaikki mahtaa olla Rukalla) mut tosin ihan alkoholittomana linjalla pysytään, niinku nykyään mä aina :D no ei tee pahitteeksi!
Maanantaina täytyy käydä hoitamassa pikkuhiljaa eteenpäin yhtä inhottavaa asiaa, en millään haluais mutta tässä tapauksessa ei muu auta.. Mut eiköhän siitäkin selviä!

Ei mulla muuta nyt, pysykää langoilla, se toinen arvonta tulee varmaan ensviikon alussa ja siitä hyötyy eniten lapselliset ihmiset (ihmiset joilla on lapsi näin suomeksi sanottuna) :)

9 kommenttia:

  1. Kuin älytön sulla on vaatetta ton haalarin alla? Onhan toi sellanen ohut? Kävin prismassa niin kokeilin, aaaaaivan ohut.... Niinku joku kesähaalari :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei siellä oo ku villapuku jos ollaan pitempiä aikoja ulkona ja jos ulkona on viileä :) Mutta siis jos ulkona on aika lämmin niin en mä sillon laita tonne alle mitään, ku peittelen niin hyvin sen vaunuihin, että sille ei tuu siellä kylmä :) Ja on toi silleen aika ohut mut ei nyt mikään tositosi ohut :)

      Poista
  2. henri näyttää aika kellertävältä.. ettei olis joku sairaus vaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ettei vaan johtus kamerasta? :) Kiitos huolenpidosta mutta lapsellani on kaikki hyvin eikä mitään sairauksia, lääkäri tekee diagnoosit et sinä :-)

      Poista
    2. jos johtuisi kamerasta niin tköhän sinäkin keltaselta näyttäisi. ja ei tarvitse olla lääkäri huomatakseen lapsessa jotain erikoista, kuten henrissä on selvästi keltaisuutta.

      Poista
    3. En välttämättä :) Ja joo no, meillä oli vasta Henrin 8kk neuvola eikä siellä puhuttu keltaisuudesta mitään, Henrillä on aivan normaalin värinen iho. KIITOS huolenpidosta vaan mutta ei, lapsellani ei ole mitään hätää :-)

      Poista
  3. aivan ylisuloinen lapsi :)

    http://jivingsoul.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Tämä pieni suloisuus <3 Kamalaa ajatella ettei se nää enään sua <3 Kauhee ikävä tulee vielä Laura sun juttujas!! :( Miten voinkaan olla näin surullinen :( :(

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!