Sivut

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Pääsiäinen meni tosi rennosti ja mukavasti, on ollu paljon touhua ja tekemistä :) Perjantaina käytiin Henrin kanssa päivällä pulkkailemassa ja vaunuttelemassa, sitte illalla lähdin Heidin kanssa viettää iltaa. Kotia päästiin kolmen jälkeen yöllä ja voi miten mukava oli päästä nukkumaan tietäen, ettei tarvii herätä syöttämään taikka herätä heti aamulla 7 aikaan! Taisin sitte puol 11 aikaan nousta sängystä ylös ja suoraapäätä laittelin Henrin päikkäreille.
Lauantaina tänne tuli Antin serkkutyttö kylään ja Antin toinen mummi eli Antin äitinäiti. Ne viipy sitte tähän sunnuntaihin asti. Oli kyllä tosi kiva ku olivat kylässä .. :) Eilen illalla oli niiin rentoa olla vaan ja syödä herkkuja ja katottiin Antin, Antin siskon ja serkun kanssa leffaaki ja sen sellasta.

Tänä aamuna herätys oliki sitte viiden aikaan aamulla.. voin kertoa että ei naurattanu :D oli niin valosaa, että en saanu Henriä takas nukkumaan, olis jo korkea aika ostaa se pimennysverho.. no, aikasesta herätyksestä huolimatta päivä on ollu tosi tosi mukava, kylässä kävi mun iskä ja mun kaks siskoa + niiden miehet :) Ilta onkin menny sitte sitä tankoa väsätessä ja kokeiltaessa eri huoneisiin. Ei nyt laiteta sitä tänne taloon koska joko se on liian pitkä tai liian matala näihin huoneisiin. Laitetaan se huomenna tonne sisähalliin jossa on kyllä ihan lämmitykset ja kaikki, siellä sitä tilaa vasta onkin jos jossain ! 


Eli tosi kiva pääsiäinen on ollu, huomisesta en tiedä yhtään, että mitä tehdään mutta varmaan ollaan ihan vaan rennosti tässä kotosalla :) Henrillä on nyt joku ihanaakin ihanempi vaihe että äitin syli on paras paikka ja se kyllä sitä käyttää hyödykseen .. ;) ei vaan ihana se vaan on, tunnen olevani kyllä todellakin tärkeä ja tarvittu ihminen Henrille ja sitä varmasti olenki. Ihanaa ku on tommonen oma pieni päivänsäde ♥ kyllähän mä eilen taas mietin, että miten onnellinen oonkaan tuosta pikkusesta ja miten onnellinen olen myös siitä, että saatiin terve lapsi.


Henriki alko tossa puoli 9 aikaan nukkumaan, saas nähä että moneltako on herätys aamulla, toivottavasti herää aikasintaan kuudelta! ;D nyt taidan lähteä suihkuun ja sitten lukemaan uusimmat blogitekstit. Mulla onki niitä rästissä melko monta, ku ei nyt viikonloppuna oo ehtiny paljoa koneella istuskelemaan. Joskus näinkin!

1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!