Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ulkoilua ja syömistä

Viikonloppu on mennyt tositosi kivasti, rennosti oleskemalla ja herkuttelemalla paljon kaikkea. Perjantaina söin, tai siis syötiin, popkornia ja sipsiä + dippikastiketta, eilen sitte dumleja, namnam. Ja molempina iltoina fetasalaattia, tänäänki tehdään nam! Oon niin koukussa fetasalaattiin, voisin syödä sitä joka ilta. Jos jollaki kiinnostaa mitä mä ( tai me ) laitetaan fetasalaattiin niin ..

2 purkkia tonnikalaa 
2 rasiaa / purkkia fetajuustoa
Punasipulia
1,5 salaattisekotuspussia

Todella yksinkertainen salaatti, ei voi muuta sanoa :D mutta niiin hyvää! Mä en voi nykyään sietää kurkkua, joten sitä ei tuu tuohon salaattiin ollenkaan eikä sitä mun mielestä edes tarvii salaattiin. Ja tomaattiakaan en voi sietää, eikä se sopiskaan tohon salaattiin. Mut makunsa kullakin :) Nyt saa taas tänään herkuttelu loppua ja ensviikko täytyy taas kituutella = ei yhtään herkkuja ja paljon liikuntaa! Oon alkanu nyt tekee sellasta todella tehokasta treeniä täällä kotona, sen saa ( tai kannattaa tehdä ) vain 2-3 kertaa viikossa, koska se on oikeasti aika tehokas.. Mulla oli kyllä paikat seuraavana päivänä kipeet ku sen treenin tein :D Ne ohjeet löysin netistä jostain, en muista enää, että mistä mutta kyllä oli vaan hyvä treeni!

Onneksi, vaikka oon herkutellukki, niin oon myös liikuttanu persettäni sohvalta ylös tän viikonlopun aikana. Eilen käytiin vaunulenkillä ja tänään myös ! Ei tosin kovin pitkällä tänään ku lunta tullu sen verran tielle, että todella vaikea päästä eteenpäin.


Toi vaunukuva on otettu n. ½ tuntia sitte sieltä vaunulenkiltä, Henri tälläKIN hetkellä vielä nukkuu ulkona päikkäreitä, täytyy jonku ajan päästä käydä herätteleen, että säästyy yölle unia, nukku nimittäin aikasemmin jo 2,5h. Nyt taas nukkuu päikkäreitä hyvin, ku muutama päivä tai oikeestaan melkeen viikko meni vähä silleen, että ei edes vaunuissa alkanu kunnolla nukkumaan. Ku mä oon tottunu siihen, että Henrin saa helposti päiväunille ulos ja se nukkuu siellä pari tuntia, eli mulla on ollu omaa aikaa aika paljon päivisin aina, mutta sittenku se tekee päinvastoin niin kyllä se kirpasee :D Ku ei oo tottunu sellaseen. Mutta varmaan ne nyt alkaa ne määrätki vähenee, ei se enää neljää tuntia tartte päikkäreitä, vaikka mielellään nukkuis niin. Nyt se maksimi paljoko annetaan nukkua on 3,5h. Neljäkin tuntia kyllä menee, ei se onneksi vielä vaikuta yöuniin, mut kuitenkin.

Yötki menee taas hyvin, toissayönä heräsi yhden kerran syömään ja heräs aamulla vasta kasilta, viime yönä heräs kerran taas syömään ja heräs puol 9 aamulla. Meillä on nyt se pimennysverho ja aivan selvästi on vaikuttanu Henrin yöuniin! Sillonku pimennysverho laitettiin, niin ei oo sen jälkeen heränny kertaakaan seittemältä, tai ennen. Että kyllä se vaan kannattaa :)

PaaPaa ♥

Mut sellanen viikonloppu :) Musta ei oo enää kyllä myöhään valvojaksi, toissa yönä sinnittelin yhteen ( ootin Anttia autonlaittohommista, mut onneksi en loppuun asti, ku se tuli sieltä vasta 3 aikaan .. ) ja eilen sinnittelin sitte puol kolmeen ku vietettiin Antin kanssa vähän kahdenkeskistä aikaa, kyllä teki tiukkaa valvoa, huhhuh! Mut se on vaan ihana päästä nukkumaan ku väsyttää kauheasti :) Ja tällä hetkellä vieläpä ku Henri antaa nukkua, tilanne vielä varmaan kääntyy lähiaikoina..

Huomenna mulla on taas ajotunti 12 aikaan, tiistaina yhdeltä. Teoriatunteja on vasta toukokuussa joskus. Keskiviikkona käyn varmaan siskon kanssa syömässä / kahvilla jossain tällä kertaa ilman lapsia, rauhassa, huh! Ensviikonloppuna onki sitte mun ja Antin kummipojan 1v synttärit ♥ :)

5 kommenttia:

  1. Millainen se treeni on jonka teet? Haluaisin kokeilla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin just kysyä samaa! :) Itekkin tarvisin semmonen jonku tehokkaan treenin, niin olis kiva tietää että minkälainen se sun tehokas treeni on, jos vaikka itekkin innostuisin :)

      Poista
    2. Löysinkin osoitteen missä on ne liikkeet ja se on tässä: http://www.iltalehti.fi/terveys/2011112314808435_tr.shtml?ref=leiki :) Tuo treeni kuulostaa tosi yksinkertaselta ja helpolta, ja sitä se onkin, mut tosi "rankka", eli tehoaa kyllä hyvin :) ainaki mulle!

      Poista
  2. Kiva kuulla, että pimennysverho auttaa! Meillä nimittäin on menty tähän asti mustalla lakanalla pojun ikkunassa, mutta se ei tarpeeks pimennä huonetta. Pimennysverho on ollu nyt jo jonkin aikaa hankintalistalla. Toivottavasti pidentäs meilläkin vähän aamu-unia jos saadaan se hommattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se auttaa ! :) Kannattaa tosiaanki ostaa se, meillä ainaki pidensi yöunia heti :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!