Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lovely day

Huh, ompa ollu päivä! on tullu touhuttua niin paljo kaikkea, että kyllä väsyttää. Tai oikeestaan on väsyttäny koko päivän, mutta nyt varsinki. Aamulla herättiin ysin aikaan ja lähettiin Antin kanssa käymään keskustassa hoitelemassa muutama asia pois pikkuhiljaa päiväjärjestyksestä, kyllä se tästä.. Sitten kun tultiin takas kotiin niin eiku Henrin kanssa vaan vaunuilemaan ja samalla se jäiki nukkumaan vaunuihin kahdeksi tunniksi. Kuvailin vähän ulkona, ei nyt mitään erikoisempia kuvia mutta


Tänään on ollu tosi, tosi ihana ilma ja aurinko on paistanu oikeen urakalla! Tämmösiä ilmoja nyt vaan lisää kiitos. Lumetki on alkanu lähteä jo pikkuhiljaa pois, ja toivon mukaan enää ei mitään lumituiskuja sun muita tulekkaan, vaan lähtis nyt lopullisesti toi kaikki valkonen tosta maasta pois.


Käytiin Henrin kanssa tänään yhteensä kolme kertaa ulkona. Ensin kävin nukuttamassa sen päikkäreille, sitten käytiin ihan vaan kattelemassa traktoria ja muita mielenkiintosia juttuja ja viimesen kerran kävin nukuttaa sen vielä yksille, tunnin päikkäreille ulos. On ainaki tänään tullu oltua ulkoilmassa mut siitähän ei koskaan mitään haittaa oo :) Oli taas tokalla kerralla vähän ongelmia saada Henri nukkumaan aluksi, pisti vähän vastaan mut onneksi lopulta sain sen sitte viimesille päikkäreille. Yhessä vaiheessa kurkkasin sinne vaunuihin, että joko siellä  nukutaan mutta..

ja maitoaki leuassa :D
.. tämmönen näky siellä oli, väsymyksestä ei tietoakaan ! .. ;) no, nukahti se sitten kuitenki.

Kuvailin myös niitä farkkuja mitkä ostin aika vasta sieltä gina tricotista, halusitte (tai osa halusi) että kuvailisin niitä vaatteita mun päälläni ja en nyt oo saanu muita viel aikaseksi kuvata mutta tässä nyt ois ne farkut ku ne tänään sattu sopivasti olemaan mun jalassa;

Tosi läpinäkyvä sensurointi, hyvä minä! :D


Semmoset ne nyt sitte on. Tosi kivat jalassa, ei purista eikä paina mistään ja on mukava olla noi jalassa, hyvin pystyy touhuamaan kaikkea vaikka noi onkin jalassa :)

Pakollinen jalat+kengät kuva :D

Mitä sitä muuta.. Ei mitää kummempia, oon ollu tänään suuuperväsyny ja on se kumma että kun lapsi nukkuu niin ei itse kuitenkaan sit malta nukkua. No okei ehkä 10min torkut otin, mut ne ei kyllä hirveesti lohduttanu, mut oma moka. Ihme, että nyt kukun viel ees hereillä, tosin sainki vasta Henrin kympin jälkeen nukkuu niin pakkohan se oli tulla uusimmat blogikirjotukset lukemaan. Mulla on nykyään joku ihme eroahditus Henriä kohtaan (naurettavaa :D), ei millään raskis jättää sitä hoitoon edes muutamaksi tunniksi. Tänäänki oli niin hankalaa lähteä kylälle ilman sitä, mietinki jo että otetaanko mukaan mut tällä kertaa oli "pakko" jättää tänne ku oli niin paljon asioita hoideltavana jotka ei ois onnistunu niin helposti Henrin kanssa.

Tänään meijän pikkunen täytti kello 8.22 8kk ♥ Isopieni mies. Mut teen sitte erillisen postauksen siitä mitä se nyt osaa ja sen sellasta.
Eikai mulla nyt tämän ihmeempiä, tuliki aikas pitkä postaus, mutta pitihän se kirjottaa, nyt kun asiaa oli!

4 kommenttia:

  1. Teillähän on vielä paljon lunta, täällä sulanut lähes kokonaan :)
    Kivan näköset housut on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi paljon on vielä, ihan ärsyttää :D Ja kiitti, mäki tykkään :)

      Poista
  2. Oho siellähän on lunta! Täällä ei oo enää paljoa missään tai ainakaan ihan keskustassa mutta on Kiimingissä viellä :(. Söpö Henri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on joo! Ja ei varmaan ihan heti lähde :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!