Sivut

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

H&M tilaus

Innostuin tänään vähän shoppailemaan H&M:llä. Toissapäivänä postisetä toi uuden H&M kesäkuvaston ja pakkohan se nyt oli sieltä kuvastosta ettiä itselle ja Henrille uusia kesäjuttuja. Oushan siellä ollu vaikka mitä ihanaa, mutta ihan  kaikkea mitä haluaa, ei voi aina saada ;) Mun mielestä H&M vaatteet on parantunu tässä vähän ajan sisällä taas. Tai siis että vielä esim. viime syksynä en tykänny yhtään H&M vaatteista, mutta nykyään taas kyllä tykkään. Ihmeellisen ailahtelevainen luonne mulla, haha. Mutta tässä ne, mitä tilasin

HENRILLE


1. Turkoosi pikeepaita 5,95 € 2. Shortsit 12,95€ 3. T-paita 5,95 € 4. Body 5,95 €

MINULLE


1. Bandeau-bikiniliivit 9,95 € 2. Bikinihousut 7,95 € 3. Korvakorut 4,95 € 4. Tennarit 9,95 €

Sellaista :) Mulla näkyy on valkonen nyt joku hitti ;) ei vaan halusin nimenomaan valkoset bikinit koska ne näyttää hyvältä jos ja kun on ruskettunut. Ja nuo valkoset tennarit halusin siksi koska ensinäkin, ne on kivat jalassa ja ne menee vaikka minkä asun kanssa, ja vaikka minkä värisen asun kanssa. Ostin viime keväänäkin tommoset samanlaiset ja niitä nyt en voi enää oikein pitää ku ne on menny niin likasiksi ja huonoon kuntoon, niin sama oli ostaa uudet, koska hintakaan ei oo tosiaankaan mikään kallis.

Oishan siellä ollu vaikka mitä muuta mitä tilailla, mutta en nyt vielä uskaltanu alkaa hirveesti tilailemaan, koska tulee varmaan käytyä tässä kevään aikana Oulussa, jossa voi sitten käydä ihan paikanpäällä kalastelemassa niitä mukavia juttuja! Henrille halusin HE-TI tilata noi mitkä tilasin koska pelkään, että niistä loppuu koot pian ja sitten en saakkaan niitä Henrille enää.

4 kommenttia:

  1. Just eilen selasin uusinta kuvastoa ja h&m:n sivuillekin päädyin mut tilausta ei oo vielä laitettu :D Noi valkoset tennarit on kans listalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki kyllä monta kertaa selasin nettisivut läpi (siis H&M) että mitä tilaisin :D Vaikeaa ;) Juu noi valkoset tennarit on tosi kivat :)

      Poista
  2. Ite tein sen virheen että menin avaamaan tuon uuden kuvaston. Päädyin heti täyttämään ostoskorin täyteen ja melkein jo tilasin, kunnes painoin netin kiinni :D
    Onneksi on mies, joka aina muistuttelee, ettei meillä ole "ylimääräistä rahaa". Muuten tilaisin joka viikko jotain kivaa :)

    Mutta kyllä ainakin ne tuubitopit aion tuolta h&m:ltä tilata jossain vaiheessa! Oli sen verran kivoissa väreissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh voi sua! :D Joo kyllä se Anttiki välillä muistuttelee, että no tarvinkohan nyt oikeasti sitä ja sitä, mutta niin, onneksi on nuo miehet jotka vähän rajottaa ;) Vaikka mua ei kyllä loppujen lopuksi rajota mikään :D Muu ku raha !

      Joo mäki meinasin tilata niitä, mut jos ne on yhtä lyhyitä ku mitä yleensä H&M tuubitopit on ollu niin sit en halua, eli täytyy varmaan ihan paikanpäällä sovitella. En jaksanu tilata sovitettavaksi niitä :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!