Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Välikausipohdintaa

Pitäs alkaa pikkuhiljaa Henrille hankkimaan välikausikuteita, mutta en tiedä yhtään, että minkälaista ja mistä. Prismasta ja cittarista kattelin tässä vähän aikaa sitten, mutta ei siellä ollu (ainakaan vielä) oikeen sellasia mitkä miellyttäis mun silmää. Ehkä täytyy myöhemmin käydä kattelee uudestaan, jos nyt ei muualta löydy..

Kuva täältä

Mietin vaan sitä, että oisko järkevää ostaa 74cm vai 80cm haalari? Henri oli 6kk neuvolassa 70,2 senttiä pitkä ja seuraava neuvola on vasta enskuun lopussa ja mieluusti sitä ennen ostaisin sen välikausihaalarin. Itse ehkä kallistuisin tuohon 80cm puoleen, koska Henri tuota pituutta kasvaa aika reipasta tahtia (ainakin tähän asti) ja parempihan se on, että puku on vähän liian iso kuin pieni. Vai mitä mieltä te ootte?

Nyt lähden kallistamaan pikkuhiljaa itteäni tonne sängyn puolelle, tätä aloin kirjottaa n. 15min sit mut kävin välissä syöttämässä ensimmäistä kertaa tälle yölle Henrin. Kuttinatteja taas!

6 kommenttia:

  1. Tässä iässä ei vielä oo niin merkitystä, vaikka haalari ois pikkasen reilu, kun vaunuissa lähinnä istuvat, eivätkä vielä suuremmin ulkona maassa myllerrä :) Mahtuupahan syksyllä sitten mahdollisesti päälle. Ja vielä ei myöskään tarvihe olla vedenpitäviä ja teipattuja saumoja yms. :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa käydä ihan koittamassa niitä eri kokoja, varsinkin haalareissa merkkien välillä on kuulemma todella isoja koko eroja. Meillä on Joonalla talvihaalarina reimatecin 92cm haalari, reilun kokonen vieläkin sille mutta sisävaatteet taas alkaa kohta olla 92cm pieniä...
    Talvihaalaria kun kävin syksyllä kattelemassa niin sain neuvon että ei kannata hirveesti ottaa kasvunvaraa koska se taas hankaloittaa paljon lapsen liikkumista. Mutta jos Henri vielä hirveesti liiku pihalla vaan lähinnä istuu vaunuissa, niin sittenhän ei varmaan merkitystä vaikka ottaiskin isomman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän yleensäkki vaatteissa voi olla isoja eroja.. Esim. just vauvanvaatteissa niin Tutta tekee melko reiluja kokoja, kun taas H&M:ltä ostetut on melko "pienehköjä". :) Em usko että Henri viel nyt keväällä kävelee joten sillä ei sinänsä ois mitään merkitystä :) lähinnä varmaan hiekkalaatikolla ja vaunuissa istuu :D

      Poista
  3. Siis tiiätkö mitä!!! :D En tiiä onko miulla jotenki menny ohi vai mitä ihmettä, koska olin ihan suu auki, kun tajusin että oot -94!!!! :D Oikeesti voisit mennä ihan jostain miun ikäsestä :D Ja siis tarkotan hyvällä en mitenkää pahalla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaaaa! :D Joo ei sitä aina kaikki uskois :D että sen ikänen. Mut syyskuussa täytän vasta 18 :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!