Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

New shoes

Viime viikolla mulle tosiaan tuli yhdet uudet kengät, joita en tännekkään vielä paljastanu kun halusin paljastaa näiden toisen uusien kenkien kanssa sitten yhtä aikaa :) No, tänään tuli sitten ne toiset uutukaiset, jotain piristystä näihin sairastelupäiviinkin ;)


Nää ekat kengät on niiiin ihanat ! Kokoa 36 ja on kyllä just eikä melkeen hyvät jalassa, ja näillä on tosi helppo kävellä :) Vähän ensin mietin, että oonkohan liian hurja ja tilaan 36 kokoset kengät koska riippuu tosi paljon kengänmallista sopiiko ne mulle (37 menee aina, ellei oo isotkin joskus) mutta hyvin sopi :)


Ja sitten nämä valkoiset, pitsiset open toe-kengät. Mukavat oli nämäkin jalassa, tosi helppo kävellä, ainut miinus että on vähän isot mulle mutta kyllä näillä kävelemään pystyi :) Nää on kokoa 37.

Sellasta tällä kertaa :)

9 kommenttia:

  1. Mielenkiintonen blogi sulla! Löysin tänne tänää ja täytyy sanoo et henri on yks sulosimmista lapsista mitä oon ikinä nähny! Tuli täs mielee et minkä ikänen sun kihlattu, antti on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Antti on -92 syntynyt, täytti tammikuussa 20 :)

      Poista
  2. Mun on pakko kysyä, mutta missä ihmeessä sä aijot noita kenkiä käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö..., noitahan voi käyttää missä vaan? kunhan lumet sulaa asfaltilta ja kesä tulee niin noitahan voi käyttää missä vaan ;) myös erilaisissa juhlissa voi esimerkiksi noita valkoisia käyttää.

      Poista
    2. Ihanko aattelit leikkipuistoon noi jalassa mennä?

      Poista
    3. Voi luoja näitä anonyymien kommentteja, oikeesti :D Kerrothan toki mullekki, millainen on OIKEA vaatetus & asustus sinne LEIKKIPUISTOON?

      -715

      Poista
    4. Anonyymi: Joo mikseipä :) Eikai siellä lue minkälaiset kengät pitää olla jalassa? ;)

      Anonyymi: Niimpä! :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!