Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Weekend

Täällä on ollut kyllä touhuntäytteinen viikonloppu :) Perjantai meni ihan vaan laiskotellessa, ja Antin kanssa katottiin leffaa, saunottiin ja oltiin vaan :) Ihana oli taas olla ihan vaan rennosti kahdestaan, ku Antillakaan ei ollu kiire nukkumaan, koska viikonloppuna ei tunnetusti töitä ole (Antilla siis). Lauantaina mun sisko ja sen lapset tuli kyläilemään (plus niiden ihanaihana koira Ruska) ja mä ja Antin pikkusisko leivottiin kääretorttu! Kyllä, MINÄ leivoin ;) Ne jotka mut tuntee niin tietää, että mua ei oo luotu keittiöön enkä osaa laittaa ruokaa juuri yhtään enkä sen enempää leipoakkaan. Mutta siitä kääretortusta tuli kyllä tosi hyvä vaikka itse sanonki! Leivottiin siis sellanen "unelmakääretorttu" johon tuli väliin sellasta vaniljacremeä. Tosi makeaa, eli ei voi syödä kovin paljoa kerrallaan sitä mut huippuhyvää!

Näin reippaasti minä sairaanakin naureskelen <3
Tänä aamuna Henrille nousi sitten pieni kuume, tai siis jotain 38,04 oli kuumetta eli ei hirveän paljon mut kuumetta kuitenkin. Samoten Henrillä rohisee hengitys ja on jonkun verran yskää, ja nokka vuotaa. Täällä on taas Antin sisko ja mummi ollu sairaana about. viikon (?) niin siitä syystä varmaan se nyt Henrille taas tuli.. Äidin kulta ♥ Arvelinkin jo eilen ku Henrillä vähän sillon jo rohisi hengitys ja yskitti, että tuleekohan sairaaksi, ja näköjään joo.
Käytiin me heppailemassaki tänään Antin siskon kanssa, maastossa ja kentällä oltiin ja oli kyllä kivaa! :) Oli mukava ilma ratsastaakki. Suoraan tallilta sitte lähettiin arvausterveyskeskukseen ku käytiin varalta lääkärillä, että jos Henrillä jotain pahempaa siellä keuhkoissa on, tai vaikka korvissa jotain. Mutta ei ollu korvissa eikä kurkussa mitään, lääkäri sano että limaa on vähän keuhkoissa ku kuunteli, mutta ei mitenkään huolestuttavan paljon. Ja voi miten sydäntä särkevää oli ku se lääkäri yritti tutkia Henriä ja Henri mua kattoo itkusilla silmillä ja tarraa paidasta kiinni :( ♥ Onneksi pysyin silti itse suht. rauhallisena, mut ei ollu kaukana etten alkanu itekki pillittään. Herkkiskö? Ei, vaan äiti!


Meinas taas vähän tk:n toiminta kyrsiä. Mentiin sinne puoli seittemän aikaan, ku sieltä sanottiin että sillon pääsee. No, se hoitaja siinä luukulla sano että oottakaa ihan vähän aikaa aulassa. No ihan vähän aikaa kestiki sitte 50min. Ja meitä ennen pääsi poika, jolla oli pari sormea jonku siteen sisässä ja se oli 15v. Niin miten se menikään, että pienet lapset (ja vanhukset) ensin? Huhhuh.. En voi taas käsittää.

Ihmeen reipas ja ilonen Henri on ollu vaikka sairas onkin, ja ruoka on menny kyllä suhteellisen hyvin alas, maito ja vesi taas sitäki paremmin :) On se kumma, että Henrille aina sairaana maistuu se maito päivälläkin mut muuten ei (paitsi päikkäreille alkaessa, sillonkaan ei kyllä juo paljoa). No, nyt taidan lukee loppuu uusimmat blogitekstit ja sitten otan suunnaksi sängyn koska oon ihan rättiväsyny! Ja mulla ei oo kovin korkeat odotukset tän yön suhteen, nimittäin.. no, sairas lapsi, eiköhän se kerro jo tarpeeksi!

Kuttinatti!

4 kommenttia:

  1. miks henrillä on tollane oranssihtava/keltanen toi nenän ympärystä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska se on syöny ennen kuvien ottoa niin lihasosetta missä on ollu porkkanaa ja sehän kyllä värjää nenää :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!