Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kevät tulee !

Tänään oli ihana herätä aamulla auringonpaisteeseen. Sitä on viime aikoina tapahtunu aika harvoin, mut tänään onneksi niin kävi! Ja muutenki ulkona oli lämmin, ku mittari näytti nollaa. Tosin ulkona oli kyllä aivan kauheen kova tuuli.. Hyvä ettei ite lähteny lentoon ku siellä käveli :-)

Viikonloppu alko tänään (tai siis eilen) vaikka samanlaisia päiviähän nää muiden joukossa on. Paitsi nykyään näillä on joku merkitys, siis viikonlopuilla, ku Antti ei oo töissä :) siinä mielessä odotan kyllä aina, että ois viikonloppu. Tänä(kään) viikonloppuna me ei tehdä mitään ihmeellistä, kunhan vaan ollaan kotosalla ja puuhastellaan Henrin kanssa kaikkea kivaa :) Muutaman viikon päästä ois kaverin 18v synttärit, että jos sitä sitten sinne menis :) No, saa nähä, mitään ei kannata suunnitella ku suunnitelmat menee pilalle aina.

28.2.2012

Kävin tänään taas tokmannilla ostoksilla ja tällä kertaa ostin kynsilakkoja 3kpl (taas), kaks luomiväripalettia, hiuspantoja, aurinkopuuterin ja valokuva-albumin, johon saan laiteltua pikkuhiljaa noita levällään olevia Henrin kuvia, ja myös muitakin kuvia. Mulla ois ollu kuvatkin noista ostoksista, mut ne on kamerassa vielä enkä oo jaksanu siirtää koneelle, enkä kyllä jaksa nytkään. Aattelin nimittäin mennä ihan just nukkumaan, koska mua väsyttää tosi,tosi paljon!
Eilenki menin jo puol yhentoista aikaan nukkumaan, ja toissa iltana puol 12, mikä on tosi outoa mulle koska yleensä tykkään valvoa. No, ehkä tosi aikaset aamuherätykset tekee sen ja onhan mulla muutenki univelkaa kertyny ihan kivasti.

Henristä nyt sen verran ennenku lähden nukkuu, että sillä on alkanu nyt joku vierastelukausi. Ei kärsi paljo tuntemattomien sitä tuijotella tai varsinkaan ottaa sitä syliin, niin alkaa kauhea itku. Raukka :) Ja mä luulin, että se ei ees tuu vierastamaan missään vaiheessa mut kappas, kyllä vain vierastaa.

Mutta joo, nyt musta ei oo enää tänne kirjottelijaksi koska mua väsyttää niin paljon! Vi ses! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!