Sivut

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Henri 7kk

Tänään meidän isopienipoikamme on 7 kuukautta ! ♥ Uskomatonta, miten nopsaa aika menee! Vastahan se synty ja vastahan se väläytti ensi hymynsä ja vastahan se oppi kääntymään selältä masulleen ja vastahan se sitä ja vastahan se tätä.. no, niimpä. Henri on kyllä kehittynyt ihan huimasti 7 kuukauden aikana, mutta niinhän se menee, vuodessa ne kehittyy niin nopsaa..

Tällä hetkellä...

... Henrillä on yksi hammas
... osaa kääntyä selältä vatsalleen ja toisinpäin
... liikkuu kierimällä (ensin mahalleen, sitten selälleen, mahalleen, selälleen jne..)
... pyörii oman napansa ympäri 
... peruuttelee "ryömimällä"
... pääsee pieniä matkoja eteenpäin (ryömimällä), muttei kuitenkaan ihan kunnolla ryömi
... seisoo pieniä aikoja tukea vasten
... kävelee todella hyvin ja nopsaa kun kävelyttää
... ei tykkää istua ollenkaan, koko ajan pitäis saada seistä ja kävellä
... syö isoja annoksia ruokaa (paitsi sairaana)
... nukkuu yöt hyvin, mitä nyt 1-2 krt herää yöllä syömään
... omistaa jo pienen uhman (ei nyt varmaan oikeasti mutta siltä välillä tuntuu..:D)
... on vaan maailman ihanin poika ♥





Enää 5kk niin meillä juhlitaan 1v synttäreitä ♥ Voi ihanaa! Ja ihanaa on myös se, että taidan viimein uskoa siihen, että meillä ei valvota öitä enää? Kumpa tilanne pysyiskin tämmösenä mutta onhan se jo n. 2kk ollu tämmönen joten toivottavasti pysyykin :)
Välillä meinaa pukata vauvakuumetta uudestaan päälle, mutta ei tosiaankaan oo vielä aika toiselle lapselle, ei nyt eikä varmaan vielä kahdenkaan vuoden päästä. Katsotaan 3-4 v päästä uudestaan kun on koulutki käyty ja töissä oltu jonkun aikaa :) Eihän tässä vielä kiire oo minnekkään, mut lapset haluan kuitenkin alle 25 vuotiaana. KAIKKI lapset. (Jos niitä nyt tulee Henrin lisäksi muita, eihän sitä tiedä..)

6 kommenttia:

  1. ihana tuo puku!! :D sulonen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva puku on kyllä! :)
    Mulla on silleen, etä välillä mietin hirveesti sitä että haluaisin toisen lapsen, sitten mietin sitä että ehkä tää yks riiviö riittää meille, mutta... :D Onneksi tässä on aikaa vielä miettiä ja tiedän sen että nyt ei ole aika toiselle lapselle enkä edes välttämättä haluakkaan toista :) On tää vaikeaa eikä sitä auta se että vaavit on niin söpöjä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, niin on! :) Joo mullaki vaihtelee vähän aina mieli, joskus aattelen että ei tosiaankaan enää yhtää lapsia meille mut sit taas mietin että oishan se kiva vielä Henrille sisarus saada :) mutta aika näyttää :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!