Sivut

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Perjantai


Tänään käytiin aamusta keskustassa, kävin viemässä ne huutopaketit postiin ja samalla mun piti poiketa cittariin. No kuten arvata saattaa, en vain poikennut, vaan sieltähän lähti mukaan jos jonkimoista.
Kuvassa vasemmalla ylhäällä helmirannekoru, kaksi kukkakoristetta hiuksiin, tekokynnet, ripsiharja sekä kahdet korvakorut. Ihastuin noihin sulkakorvakoruihin niin paljon, että oli pakko saada itselle tommoset ja vieläpä tommosissa kivoissa väreissä, mii laiks :-)

Myös Henri sai tänään jotain uutta ja kivaa, nimittäin mun tilaama huppari tuli tänään Henrille..


En vielä kokeillu tuota Henrin päälle, mut uskoisin että on sopiva :) Vielä pitäs löytää jotku kivat farkut Henrille noiden lisäksi..

Tää päivä on ollu ihan jees, pääkipuki vihdoin ja viimein hellitti, riitti kyllä se kaks päivää ihan hyvin joo. Henri ei nukkunu tänään ku vaan 1h 15min päikkärit ja siis ensin aamupäivästä autossa nukkui 1h ja iltapäivästä nukku sitten täällä sisällä kotona 15min.. Ei kehuttavaa. Mutta vaunuihinkaan ei oo uskaltanu viel laittaa, ku kuitenki nokka viel vähän vuotaa ja on yskä. Jospa pian päästäis kunnolla ulkoilemaan, on ollu niin hyviä ilmojaki niin harmittaa, ku ollaan jouduttu olemaan vaan sisällä..

Nyt mulla ei oikeasti ole tän enempää asiaa, päässä lyö tyhjää ja kurkkua pistelee :D En tiedä miksi, toivottavasti en oo tulossa sairaaksi itsekkin. Postailen sitten varmaan sunnuntaina seuraavan kerran, huomenna en usko että ehdin mitään postailemaan koska lähden jo aamusta koskea kohti, ja meen heti tyttöjen kanssa hengailemaan ja sen sellasta joten palaillaan sitten sunnuntaina!
Mukavaa viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kattoo ja kiitos siitä siis :) Teen sen kunhan ehdin / jaksan :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!