Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hääkuumetta

Mulla on todella paha hääkuume! Haaveilen jo niin paljon siitä, että pääsen pukeutumaan ihanaan häämekkoon, mutta ennen kaikkea haaveilen siitä, että musta tulee Antin VAIMO! <3 Ja että saan Antin sukunimen itselleni. Mutta häät nyt ei vielä oo kyllä moneen vuoteen kovin ajankohtasta, mutta saahan sitä aina haaveilla :)

Kuva lainattu täältä
Mä oon jo sen verran niitä tulevia häitä sitten joskus suunnitellut siten, että haluan tehdä mahdollisimman paljon itse. Esim. askarrella kaikki kutsukortit itse, koristella juhlapaikan itse (tai siis päättää koristelusta) ja niin edelleen. Sillä myös säästää, että tekee mahdollisimman paljon kaikkea itse :) Haluan että meidän häissä on joko valkoinen-vaaleanpunainen-violetti väriteema TAI sitten valkoinen-hopea-vaaleanpunainen (sellanen hento vaaleanpunainen). Tuo valkohopeavaaleanpunanen ainaki tällä hetkellä kuulostais paremmalta, mut mielihän saattaa muuttua vielä mooonta kertaa!

Oon joskus vanhassa blogissani tehnyt sen unelmahäät postauksen, mut voisin tehdä sen joskus uusiksi nimittäin siitä puuttu todella paljon kaikkea ja tein sen vähän huolimattomasti, kun en jaksanut lopussa enää paneutua siihen mut halusin sen tekstin kuitenki julkasta. Mutta teen tässä lähipäivinä piiitkän ja kattavan version sitten niistä häistä, minkälaiset haluan :)

Ja ei, tää ei ollu mikään vihje siitä, että me mennään pian naimisiin, koska mä en halua alle 20v naimisiin, joten tää on vaan tätä haaveilua ;)
Onko muita hääkuumeilijoita?

8 kommenttia:

  1. Ihana oot :) mäki(salaa) haaveilen hieman samoista jutuista.. toisaalta, nää hääjutut on kyllä varmasti ajankohtasempia sulla kun mulla :) mutta aina saa haaveilla!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitti, mut itse olet :) ♥ Joo ainahan saa toki haaveilla! ;) Mäki haaveilen päivittäin ties mistä, oon vähän sellanen haaveilija.. :D Mut eikai siitä mitään haittaa oo. Ja joo saattaa olla ajankohtasempia ku sulla mut ei sitä koskaan tiedä ;) en mäkään nyt ihan hetkeen halua viel naimisiin heh :D Kiva vaan vähän haaveilla ja suunnitella etukäteen :)

      Poista
    2. niimpä niimpä :) haaveilu on ihanaa ! ♥

      Poista
  2. Miks et haluu alle 20 v naimisiin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, se on musta vaan liian nuorena :) Tai no, MULLE liian nuorena :) En tarkota, että muille liian nuorena mut ite en vaan halua alle 20v naimisiin :D

      Poista
  3. miulla ei taas oo ikinä ollu hirveetä hinkua naimisiin.. Enkä kyllä tiiä vieläkään haluunko ees ikinä naimisiin. Se kuulostaa jotenki niin ahistavalta :D
    Mutta ehkä sekin johtuu tästä miun ja v:n monimutkasesta seurustelusta :D

    Eihän sitä tiedä mitä mieltä ja mikä elämäntilanne on vaikka 10 vuoden päästä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niin no ei se naimisiin meno kyllä mitään muuta, paitsi että on kaks sormusta ja miehen sukunimi JOS sen edes ottaa :)

      Niimpä, eihän sitä koskaan tiedä :) asiat voi muuttua :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!