Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Huippu päivä :)

Tänään on kyllä ollu tosi kiva päivä! :) Aurinko on paistanu ja ennen kaikkea jo lämmittäny paljon, laitoin sen tangon tilaukseen, Henri on ollu hyvällä tuulella, ostin KAKS pussia karkkia (nojes) ja herkuttelen niillä kohta, mulle laitettiin vaaleita raitoja ja ne jopa vaalentu aika kivasti ja sitä rataa, voi kuinka on mahtunu pieniä iloja tähänkin päivään :) Niin ja söin iltapalaksi fetasalaattia ja grillimakkaraa, namnam ! on se vaan totta, että hyvä mieli, parempi mieli ;)

Tosiaan sain ajatuksen että laitettais vähän raitoja mulle ja Antin sisko sitten laitteli niitä ja tuli kyllä kivat, paitsi ei näitä nyt vielä ihan kunnolla nää koska on märät hiukset enkä jaksanu kuivata, mut aika vaaleat on jo vaikka on märät hiukset :) Eikä lähteny paljoa yhtään hiuksia, mikä on ihme juttu. Huomenna tai ylihuomenna saatte sitte kuvaa hiuksista :-)

Löysin eilen musta ja Antista yhden kuvan, huhhuh :D Otettu marraskuussa 2010 ja voi herrajee miten sitä on muuttunu 1,5 vuodessa PALJON. Kerron kohta mikä on muuttunu..


Ensinäkin, fritsut, hyi yäk? Ei oo tosiaankaan mun kaulassa näkyny tollasia piiiitkään aikaan, jotenki on vaan sitä mieltä että nykyään että noloa... mut se oli sen ajan juttuja. Ja sitten, mun hiukset oo nuin paksut enää, eikä mustat, eikä mulla oo tollasta etutukkaa. Mun iho ei ole noin ruskea mikä tossa kuvassa JA tossa kuvassa mulla ei ole itseruskettavaa. Ja mikä Antissa on muuttunu, noh, ei oikeestaan mikään muu ku hiukset.. :)

Paljon sitä ihminen luonteeltaan ja ulkonäöltään 1,5 vuodessa muuttuu, mut niin kai on tarkotuskin, aikuistua tässä pikkuhiljaa :) Ja aikuistumista on kyllä tapahtunut, ja paljon.


Tuossa on se Henrin karvahuppari in action ;) Mä tykkään tosta tosi paljon ja tänään automatkalla ku mentiin keskustassa käymään ni henrillä ei ollukkaan nyt mitään toppahaalaria enää vaan toi karvahuppari vaan, hyvin tarkeni :) Tänään henri sai myös välikausipuvun, sellasen ihanan turkoosiruskean, otan siitä kuvia tässä lähiaikoina niin näätte miten ihana se on ;)



Aina joskus sitä alkaa ajattelemaan miten paljon tota pientä miestä rakastaakaan ♥ On se vaan niin ihanaa, että saa olla ÄITI maailman ihanimmalle pojalle ♥ Ja onnellinen olen myös siitä, että Henrillä on maailman ihanin ja rakastavaisin ja huolehtivaisin isi, siitä oikeasti huomaa miten paljon se Henriä rakastaa. Vaikka vanhempien rakkaus lasta kohtaan täytyis olla aina itsestäänselvä juttu, mut valitettavasti nykyään se on aika yleistä, että se ei aina oo. Ja monet miehet on luusereita kantamaan "teosta" vastuun. Tää lause on ihan totisinta totta "Any man can make a baby but it takes a man to be a daddy".

Asiasta toiseen, tänään oon taas haaveillu ja haaveillu niin monista jutuista, että ei oo tosikaan! Haaveilin esim. ulkomailla asumisesta (ja ei se Antistakaan kovin pahalta tuntunu) ja ulkomailla en nyt tarkota että jossain Australiassa mut esim. Espanjassa, Saksassa, Ruotsissa.. Tai jossain kuitenki SUHT. lähellä, ei missään maapallon toisella puolella. Ja en tarkota myöskään et siellä pitäs asua aina, vaan joku ½  vuotta, vuosi ois mukava kokeilla miltä se tuntuis. Mut joo jos tollasta tapahtuu niin se tapahtuu todella monien vuosien päästä. Ja haaveilin myös tänään muutamasta muusta jutusta, mut niitä en viel paljasta hihi :) Jossakin asioissa täytyy olla salaperänen..


Oon suunnitellu tulevaisuuttani melko pitkälle ja toisinaan se on ihan kivaa, mut toisinaan on oikeastaan hyvä elää vaan nyt ja tässä. Mutta onhan se kivaa suunnitella ja tuo ainaki jännitystä elämään, kun ei koskaan tiedä mitä tulevaisuudessa voikaan tapahtua :) No, oottelen nyt aluksi sitä että se mun tanko jossain tulevaisuudessa tulee ja pääsen treenaileen ;)

12 kommenttia:

  1. Henri on niin ihana! ♥

    VastaaPoista
  2. "on se vaan totta, että hyvä mieli, parempi mieli." TÄH :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahhahahahahhahah, hyvä mieli, parempi mieli........ onneksi sä osaat nämä sanonnat!

      Poista
    2. Hahaa tarkotin että hyvä RUOKA, parempi mieli :D Mutta ku tohon aikaan illalla väsyneenä kirjottelee niin teksti on mitä on.. :D

      Poista
  3. Varmaan oli tarkotus lukea: hyvä ruoka, parempi mieli :D Kiva, että sulla oli kiva päivä:) Aiiii...mua otti heti kaulaan kipeetä, ku näin ton fritsun!!Jestas vieköön, että ne joskus oli kipeitä, mutta jotenkin niin söpöjä siinä teinirakkaudessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli :D Joo niimpä, kipeitä mutta silti niitä piti aina olla tekemässä :D merkkailua, että mä omistan ton ;) hehee.

      Poista
  4. AnonyymiMar 31, 2012 03:17 AM
    hahahhahahahahhahah, hyvä mieli, parempi mieli........ onneksi sä osaat nämä sanonnat!


    <-- Miten paskaa voi vittuilu olla? :D

    VastaaPoista
  5. Mua niin surettaa lukee näitä sun tekstejä kun olet poissa :( Niin ihania suunnitelmia ja haaveita ollut <3 Niin nätti ja nuori äiti :( <3

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!