Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Huh mikä päivä

Vaikka päivä ei oo vielä edes loppunutkaan mut voisin silti todeta, että huh mikä päivä! Henri on edelleen sairas ja tänään on ollut kyllä niin kiukkunen ja känkkäränkkä, että en muista millon viimeksi ois ollu noin huonotuulinen. Ymmärrän kyllä, että inhottava olla, ku nokka tukossa ja se vuotaa, eihän se itelläkään oo kiva sillon olla. Niistäjä on ollut kovassa käytössä ja tulee olemaan varmaan vielä monet monet päivät. Eilen uskalsin jo ehkä toivoa, että flunssa menossa ohi, mutta nyt näyttää siltä, että ei se mihinkään oo lähössä viel. Toivon mukaan pian!

Eilen Henri nukku ihan hyvin päikkäreitä, n. 2,5h YHTEENSÄ (silti tosi vähän siihen määrään verrattuna mitä yleensä nukkuu) ja tänään onkin sitte nukkunu vaan 1h 20min ja nekin lyhyissä pätkissä. Käytiin siellä keskustassa äsken ja tänne tultaessa huusi koko automatkan, paitsi vähän ennen ku kotia tultiin niin sitten nukahti ja nyt nukkuu tuolla turvakaukalossa, en kehannu heti herättää kun ei oo tosiaan paljoa tälle päivälle nukkunu.


Viime yö meni taas vastoin mitä odotin, eli hyvin. Henri heräs vain 2-3 kertaa mikä on aika vähän kun ajattelee, että se on kipeenä. Mut toissayö meni silti ehkä hitusen paremmin vaan no, empä valita, vois olla huonomminki :) Ens yölle mulla on vielä huonommat odotukset mitä muille öille, koska Henri on muutenki tänään nukkunu tosi vähän ja sitä rataa. Yllättävän hyvin kuitenki Henrille menee ruoka alas, sosetta on tänään syöny ehkä 1-2 purkillista (no aika vähän se on siihen verrattuna mitä normaalisti syö, mut kuitenkin) ja on syönyt myös puuroa vähän ja pottua. Vesi ja maito on ne lempparit nyt kun sairastaa, niin on aina ollu.

Kyllä se vaan on raskasta ku lapsi sairastaa, ihan kaikinpuolin! Raskasta itsellä, mut viel raskaampaa tuon pikkusen puolesta. :( ♥

Onko muita joiden lapset sairastaa tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Meillä oli viime viikolla kahden päivän ajan neidillä 39 asteen kuume rokotuksista johtuen. Oli se ressu kun (onneksi) nukkui varmaan 23 h vuorokaudessa, mutta kun oli niin puhki ja väsy ja nukahti kesken juttujenkin :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :( se on inhottavaa kun lapsi sairastaa.. Mutta hyvä että ei kestäny kauempaa kun sen 2 päivää :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!