Sivut

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Helppiä!

Yritin lisätä tänne niitä kysymyspostaus videoita, mutta tää ei antanu laittaa.. Luki vaan että videon lähettämisessä tapahtui virhe? Elikkäs mitähän oon tehny väärin? :D Viisaat auttakaa ;)









11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ai siis mitä mihin? :) Siis otan ne kameralla ne videot ja lataan ne täällä sen videojutun kautta, että hae tiedostosta.. Mut ei se vaan onnistu. :-/ En ymmärrä mikä siinä on..

      Poista
  2. Miulla tuli sillon kans! Mut sit ku kuvasin kännykän kameralla nii lisäs ilman mitää häikkää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä en mun puhelimella oikeen voi kuvailla ku se on niin paska :D No, jospa saisin toimii ton videosydeemin tässä vielä :)

      Poista
  3. Mä en kans saa lisättyy kameralla otettuja videoita aina, mut koneel kuvattuja saan lisättyy...

    VastaaPoista
  4. Mulla tuli sama kun laitoin sillon niitä kysymysvideoita :) Niin laitoin sitten youtubeen ja sieltä lisäsin ne tänne niin ei valittanut :) Koita niin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm okei pitääpäs koitella tolleen jos vaikka onnistuis, kiitos neuvosta! :)

      Poista
  5. Ite sain videot ladattuu niin, että käytin ne olisko nyt windowsin moviemakerin (tai jonkun muun video-ohjelman) kautta. Avasin ne siinä ohjelmassa ja sitten tallensin uudestaan, pienempään muotoon :) Voi olla että ne sun videot on liian isoja tiedostoja?
    Myös youtuben kautta voi onnistua hyvin, ite en oo kokeillu tosin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, se saattaa olla että ne on liian isossa muodossa ne videot :) täytyy kokeilla tuotakin vaihtoehtoa, kiitos neuvosta :)
      Hei muuten lähetätkö uudestaan sun yhteystiedot mun sähköpostiin? :) mun sähköposti on ihan sekasin ja poisti ne yhteystiedot mitkä lähetit sillon.. Tosin en pääse viemään sitä ylläriä viel postiin ku oon sairas, mutta mahd. pian yritän saada sen postiin :)

      Poista
    2. haha! Joo lähetän ne tänään vielä :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!