Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Perjantai !

Tänään alkaa viikonloppu ja se tarkottaa sitä että saa viettää laatuaikaa Antin kanssa ♥ Ensisijaisesti ;) Ja on se kiva siksiki, ku huomenna mennään mun kotona käymään päiväseltään, sinne on tullu kaikki mun sisarukset. Ihana nähä pitkästä aikaa taas kaikkia yhtä aikaa, niitä hetkiä ku on nykyään melko harvassa että kaikki ois samaan aikaan kokoontunu samaan paikkaan :) Onneksi joskus näin.

Sain tossa hetki sitten Henrin päiväunille, käytiin kävelemässä tuolla jonkun matkan päässä vaikka sää on ihan hirveä.. Tuulee tosi kovaa ja tuntu että ei pysy pystyssä tuolla pihalla. Ja luntaki meinaa vähän sadella ja ilma on hyytävän kylmä (varmaan ton tuulen takia), missä kevät? Vielä toissapäivänä aurinko paisto niin ihanasti ja vesi tippu rännistä, mutta nyt sitte tommonen ilma. No, aina ei voi voittaa ja jospa se kevät ja kesä sieltä alkas pikkuhiljaa tulla..

WHAAAAT??

Jos sitä sunnuntaina uskaltautuis rinteeseen ;) Tai kyllähän sitä uskaltaa, mut pitäs saada Antti kaveriksi, yksin en kyllä kehtaa lähteä ku ei siinä sillon oo mitään hauskaa :) mutta enköhän saa sen jotenkin houkuteltua. Viime talvena oli tarkotus käydä myös, mutta enhän mä sillon uskaltanu enää masun kanssa lähteä mihinkään sellasiin, ettei vaan vauvalle (Henrille) ois käyny mitään :) mut nyt tilanne on eri.

Kohta pitäs lähteä keskustassa pyörähtää (taas) JOS nyt jaksaa, saa nähä kui kauan Henri nukkuu, sen mukaan pitää mennä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!