Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Maha pipi

Tää aamu ei alkanu mitenkään kivasti, ku heräsin inhottavaan mahakipuun puoli kuudelta. Mulla kyllä oli jo eilen illalla ku alettiin nukkumaan, niin maha vähän kipee, mut aattelin että se menee nukkumalla ohi. No olihan se sen aikaa poissa, kun nukuin, mut herätessään se tuli heti takas. Tosi inhottavaa ja tää vaan jatkuu ja jatkuu :/ Tänään pitäs vielä sinne koskellekkin päästä käymään, mut saa nähä miten tän masun kanssa pystyy minnekkään lähtemään. En oikeen tiedä onko tää nyt mahatautia vai muuten vaan maha sekasin, tai ruuansulatushäiriöitä. Mä kyllä syön nykyään vähän miten sattuun (varsinki eilen ja tänä aamuna) niin voishan se siitäkin johtua..

Sitä mun on pitäny kysyä, että mitäs mieltä te lukijat ootte tästä ulkoasusta? Onko teidän mielestä hyvä vai kaipaako tää jotain? Ja jos kaipaa, niin mitä? Ottakaa ihmeessä kantaa, mun mielestä tää ei mitenkään hirveen erikoinen oo, mutta en oo muutakaan keksiny vielä minkälaisen laittaisin. Ja oon kaiken lisäksi niin ailahtelevainen ton ulkoasun suhteen että se saattaa muuttua monta kertaa viikossa.
En osaa päättää koskaan :)

6 kommenttia:

  1. banneri ois kiva ja toi tekstin otsikon fontti on hirvee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu banneri kyllä tulee jossaki vaiheessa kunhan ehdin jonku kivan tekemään (en mikään mestari ole siinä) ja fontti kyllä vaihtuu sitä mukaan.

      Poista
  2. Sulla ollu aika usein masu pipi.. :/ sun kannattais mennä lääkärille tutkimuksiin ettei oo mitään vakavaa. Isoveljellä oli vatsa kipeä useita vuosia, ei mennyt lääkäriin (miehet) ja valitettavasti kuoli vatsasyöpään vuosi sitten.. :(

    Luin vain jo sun aiemmasta blogista että sun äiti sairasti syöpää, ihan todella vilpittömästi kehotan suakin menemään tutkimuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mulla joka päivä maha oo kipee ja nyt ei oo pitkään aikaan ollu, paitsi tänään. Mut se meni ohi kyllä siinä muutamassa tunnissa :) Ja joo niin sairasti mut mun muistaakseni imusolmukesyöpä ei periydy. Mutta joo aion kyllä mennä lääkäriin jos vatsakipuja alkaa olla joka päivä, kiitos huolenpidosta :) (ja tää ei ollu sarkasmia)

      Poista
  3. Mun mielestä taas tää fontti on ihan hyvä, sillee selkee lukee mut tykkään mustasta teksistä enempi :) Ja tee tästä vaan oman näkönen, värejä jos haluut jne. :) Ja banneri tottakai :)

    Hmm mulki on ollu viime päivinä maha kipee :S En tiedä onko jotain pöpöä liikkeellä vai mikä on, mut kehotan kans sua meneen lääkäriin jos jatkuu viel pitkään... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, bannerin aion lisätä hetiku kerkeen väsätä jonkunlaisen :) Joo meen lääkäriin jos jatkuu ja jatkuu tää mahakipu, onneksi meni aamulla muutamassa tunnissa ohi ku nukku :) Mutta inhottavaahan se on.. Ja kannattaa sullaki mennä lääkäriin jos jatkuu, tosin viruksiahan ne usein on ja niille ei voi mitään tehdä :-/

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!