Sivut

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Suunnitelman muutoksia

Oikeasti, miksi suunnitella koskaan mitään kun ne suunnitelmat kusee AINA? Niin kävi nytkin. Koira-asia peruuntui, koska a) mua ei kiinnosta näyttelyt b) mulla on lapsi. Ja tämä kennelin pitäjä vasta nyt alkoi kysellä, että minkäslainen mun elämäntilanne on, kun on kerinnyt jo mulle lupaamaan pennun ja siitä ekasta soitosta on se kuukausi kohta aikaa. Että olis voinut jo sillon kysellä. No aina ei voi voittaa. Ja aikasemminki sanoin, että näyttelyt ei kiinnosta, että haluan harrastekoiran ja tämä totesi että OK, mutta ei se vissiin ollutkaan OK.
Jumankauta, että osaa olla sitte raivostuttavia kennelinpitäjiä!

Ei tuu koiraa ei, mutta ompahan rahaa sitte shoppailla jos ei muuta!  Pembroken pentuja ku ei oikeen tarjolla nyt ole, kaikkea muuta kyllä, mutta muita koiria en halua! Ainakaan vielä. Mut onhan tässä sille koiran ottamiselle vielä monta uutta mahdollisuutta, oon vaan niin kärsimätön..

Asiasta toiseen, tänään on ollu Henrinki kannalta vähän parempi päivä, ei oo enää ollu ehkä niin tukkonen ja muutenki on ollu paljon virkeämpi ja nauravaisempi :) ei siitä kyllä huomaa yhtään, että se sairas on jos ei nenä vuotais ja ois tukkosen kuulonen, nimittäin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää sitäkin enemmän! Yhtä vilkas on ku terveenäki, ellei taas vilkkaampi :D Onneksi näin! Inhottava se ois kattoa jos reppana ei jaksais mitään tehdä..

En tiiä miksi blogger raiskaa tämän kuvan tämmöseksi suttuseksi ja epäselväksi, mut nooh..
 Tänään on muutenki ollu ihan kiva päivä, mut on vaan väsyttäny ihan hirrrveesti. Vaan tuntuu että iltaa kohden se väsymys aina hiipuu :D Ompa kumma homma.. Viime yö meni yllättävän hyvin vaikka tosiaan odotukset ei ollu kauhean korkealla sen suhteen. Henri heräs muutaman kerran vähän itkaseen ja joi vettä ja jatko unia, tais olla koko yön juomatta maitoa tai ainaki niin muistelen! Aamulla se sit heräs seittemän aikaan niin pirteenä ;) Ja minä vähemmän pirteänä.. Pitäs varmaan pimennysverho ostaa meidän huoneeseen, musta tuntuu että se herää siks aina niin aikasin ku on niin valosaa. Koska vielä hetki sitten kun ei ollu niin valosaa aamulla niin se heräs aina 8-9 aikaan. Mutta mistäpä tuota tietää :)

Tänään ilmottauduin autokouluun! Se alkaa 2.4 ja sitä ennen pitäs käydä hankkimassa lääkäriltä terveystodistus ja ottamassa passikuvat, sekä hakemassa autokoululta se teoriakirja. Vähän huippua päästä jo tunneille, taitaa olla touko tai kesäkuussa jo ekat ajotunnitki! Sitä odotellessa ;) Vaikka hieman jo pelottaakin miten ne ajotunnit menee koska luulempa että en osaa vaihtaa vaihteita ja käyttää kytkintä, mutta eiköhän ne siellä opi ;)


Huomiseksi ei oo mitään kummempia suunnitelmia, keskustassa mennään käymään Antin äidin ja Henrin kanssa ja varmaan käyn hakemassa sen kirjan sieltä autokoululta ja sitä rataa. Toivon mukaan Henri alkas jo ihan kunnolla tervehtyä mutta ehkäpä me parempaan suuntaan ollaan menossa, kopkopkop...

PS. Annoin vielä kysymyspostaukseen lisäaikaa koska viel en ehdi videota tehdä joten kyselkää vielä. :) Postaukseen pääsette tästä 

16 kommenttia:

  1. Ää pääsispä itekki autokouluun! :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikset mene? :) Paitsi kallishan se kyllä on.. meillä iskä ja äiti on maksanut kaikille mun viidelle sisarukselle ajokortin ja iskä maksaa siis totta kai myös mulle sen :) onneksi.. muuten ei varmaan ois varaa :D

      Poista
    2. Juuri siksi kun se on nii kallis :D

      Poista
  2. Mä tykkään ottaa kasvattajiin yhteyttä sähköpostilla, kun pystyn samantien kertomaan itsestäni ja mun elämäntilanteestani tosi kattavasti. Puhelimessa kuitenkin unohtuis jotain ja kasvattaja sit yleensä heti kertoo, että voiko antaa pentua tällaiseen kotiin vai ei. Mutta harmi, että pentu nyt peruuntui. :/ Ja jos sanot, että haluat harrastekoiran, niin kasvattaja todennäköisesti olettaa, että haluat harrastuskoiran ja aiot harrastaa sen kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon yleensä niin tehny mut tää tykkäs siitä että soitin sille :D Mutta jännä kun se ei kysyny yhtään aikasemmin elämäntilanteesta, vaan vasta sitte ku oli kerinny jo lupaamaan mulle sen pennun ja kun sovittiin jo että meen käymään siellä kennelillä kattoo pentuja.. Mut noh. Tuosta teksistä puuttui KOTIharrastekoira, tai siis sitä meinasin. :) Siis että kotosalla harrastelisin sen kans kaikenlaista, mut ei mitään näyttelyitä tms.

      Poista
  3. Mäkiymmärrän ton harrastekoiran semmoseks et aiot harrastaa sen kans kaikkea. Aika moni kasvattaja kieltäytyy antamasta pentua kotiin, jossa on pieni mapsi. Ja mä ymmärrän sen kyllä, koska sillon sitä aikaa ei jää niin paljon sille pennulle :)

    Toivottavasti löydät silti pennun itelles! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, lapsi jopa eikä mapsi :D

      Poista
    2. Tosta puuttuu KOTIharrastekoira, tai siis tuo KOTIosa :D Meinasin sitä (niinku kasvattajallekki sanoin) että kotona harrastelisin sen kanssa kaikenlaista mut näyttelyt ei kiinnosta :) No joo ymmärrän mäkin, mut sitä en ymmärrä miksi se alko vasta nyt kyselee elämäntilannetta, kun on kerinny pennun jo lupaamaan mulle sekä sovittu jo tapaaminen. :/ Mut kyllä mulla sille pennulle ois ollu ihan yhtä paljon aikaa, ku vaikka Henriä ei oliskaan, nimittäin on tässä apureita samassa talossa aika monta :D Mut joo, taidan jättää nyt pentuhaaveet tähän toistaiseksi..

      Poista
  4. Mää niin muistan kuinka pelotti mennä autokouluun vaikka oli ajanu pennusta asti mökillä aina autolla. :D Täällä oli ekat ajotunnit jo 3ensimmäise teoria tunnin jälkeen :o Mut hyviin se mennee, ei kannata jännittää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon mäki ajanu autolla joskus mut siitä on kyllä aikaa :D Ja silti se jännittää apuaa :D Jaa, mä en tiedä miten täällä menee, et millon ekat ajot mut jos niin pian että 3 ensimmäisen teoriatunnin jälkeen niin hui!

      Poista
  5. Mä oon kans vakavasti harkinnut pimennysverhon ostoa. Lilli herää heti kun tulee pikkasenkin valosempaa eli puoli 6 aikoihin ja uni ei enää millään tule vaikka toisen ottaa viereen ja näkee ettö toista väsyttää vielä paljon :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläki ihan selvästi tuo valoisuus häiritsee unta.. :/ Saattaa heräillä muutenki aamusta mut yleensä jatkanu unia, nyt kun on jo valosaa ku heräilee ekan kerran niin sitten ei tuukkaan uni enää..

      Poista
  6. Tuli ihan myötä ärsytys tota koira asiaa kohtaan. Joo, on kasvattajalla tavallaan oikeus tehdä omat päätöksensä siitä, kenelle koiransa luovuttaa, mutta tosi inhottavaa tollanen, että ensin luvataan ja sitten perutaan. Kyllä tossa on myös kasvattajassa vikaa, kun ei ole ottanut itsekkään kunnolla selvää. Onneksi et vissii ehtiny hirveesti tavaroita vielä hankkimaan. Inhottavaa oikeesti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon samaa mieltä, oikeus on kyllä sanoa että ei anna sellaseen perheeseen missä on pieniä lapsia ja kun ei oo kiinnostusta näyttelyihin, mut sen ois tosiaan voinu sanoa jo ihan ALUSSA eikä vasta sitten kun asia on jo sovittu. Mutta tämmösiä kasvattajia löytyy aina ja toivottavasti en törmää tuohon enää koskaan :D

      Poista
  7. Ärsyttävä tuo koira-asia. Meillä kans painostettiin loppuun asti menemään näyttelyihin, kunnes koirasta tulikin ylikasvuinen eikä tarvinnut mennä. Mielenkiintoisia vaatimuksia aina noilla kasvattajilla. Tää nyt on mun mielipide, mutta ei se näyttelykoira VARMASTI oo onnellisempi ku semmonen kotikoira. Plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin niillä on, mikä lie siinäkin, että aina pitäs olla niin priimakunnossa ja viedä näyttelyistä näyttelyyn. Mä en oo koskaan ollu kiinnostunu koiranäyttelyistä enkä varmaan koskaan tuu olemaankaan :) Ja joo ei takuulla oo! Kotikoira saattaa jopa olla onnellisempi, kun näyttelykoira..

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne ovat asiallisia :) Kiitos kommentistasi!